-
eüzü...sanıyorum bizim NW in güvenlik ayarları ile mi ne leyin oymadılar resim upload edemiyorum..üwwwwww..
AMa şunu söyleyeyim, Çekirge Waves yada Jumps a göre çekirge-endeks yakın geçmişte 3 üncü zıplamasını yapmış..ah ula bir de resim koyabileydik..çekirgenin resmi bile çıkmış valla
-
Size bişey olmasın da Sn. Atsasin, asıl mevzu şu: Niye taban olmuyor? :)))
Selpatros nerde yaw... :o :o :o üüü üüü üüü
-
lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?
-
[quote=TÜRKOĞLU;354829]lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?[/quote]
kesin konuşmak için erken ama trend dönüşü olabilir
bugüne kadar yukarı oynayanlardan artık durumdan rahatsız olanlar pozisyon kapatıyor diye düşünüyorum
-
[URL="http://www.tinypic.com"]www.tinypic.com[/URL] çalışıyor bende Astetronpatron.. Göster bakalım ÇekirgeWaves'i... :)))
-
[quote=TÜRKOĞLU;354829]lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?[/quote]
Abi kanalistanbul projesinde süper bir rant oluştu bi miktar poz kapatıp bir kaç yüzbinmetrekare arazi aldık da..gusra kalmayasaın..yanii:p
-
unmusterihmiydi ne ondan long :..: çarpılmasak bari :p
-
Taban olsun da gerisini boşver.. Tabanı ye bağını sorma... :)))
Tüh lem yine toplantı çıktı... :mad: Geldiğimde 7xxxx'de bulmazsam terkeder giderim bu alemi... :)))
-
yer çekiminin etkisiyle ,serbest düşüş devam ediyor
-
[quote=Strategist;354832][URL="http://www.tinypic.com"]www.tinypic.com[/URL] çalışıyor bende Astetronpatron.. Göster bakalım ÇekirgeWaves'i... :)))[/quote]
bende ordan yapıyordum..az önceey kadar olmuyordu şimdi oldu..Buyrun Çekirge ve onun 3 sıçraması..Çekirge Waves yada Çekirge Jumps...Teorinin isminin ÇW mi ÇJ mi olacağına halk oylaması ile karar vereceğim...Çekirge de Türkçe, Ç karakteriş ulusal gururumuzu okşarken waves in yada jumps ın kullanımı ile de küresel vizyonu ifade ediyoruz..teori mükemmel, marka mükemmel, lansman mükemmel:::::: bi de paar kazansak ..:..::..:
[IMG]http://i53.tinypic.com/2nqgymr.jpg[/IMG]
-
teptı deyu satmak ısteyenın malı ıtınayla alınır...:))
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;354829]lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?[/QUOTE]
sımdı bariz sekılde uzunların oncelıgınde poz kapanması yasanıyor , hareketı tetıkleyenler uzuncular.. kısacılar pasif olarak bu harekete katılıyor veya her ıkı poz da aynı tarafa aıt ve bu sekılde bır ıslem yapılıyor..
boru degıl 30000 e yaklasıtı kapatılan pozısyon.. eger bu grup bu hareket sonrası kısaya yonelecek olursa saglam bır trend hareketını getırecektır.. gorunen o ki bu olay gerceklesecek de..ailecek izliyoruz .. ::::::::::::
-
cari açık falan derken yine tam kontra havası olabilirmi acaba ?
-
Dünkü full shortlarla devam:)
Cari açıkta patlamış,
seçimden sonrada zamlar kapıda,
eeee
Yabancı şimdiden satmasında kim satsın:)
-
Yerlibüyük boğazına kadar maldayken,
yabancı itinalı davrandı be
Peh beeeee:)
Vurun palalara formasyonu:..::..:
-
şortlarda bir miktar unmusterihlik oluştu..üwww
-
piyasada yabancı yok..hepsi bıyıklı...doal olarak ööle baba hareket ihtimali çok az...
ha yabancı işleme başlarsa onu bilemem...onnar ne tarafa ben gene o tarafa..:)
-
[QUOTE=Astatin;354853]şortlarda bir miktar unmusterihlik oluştu..üwww[/QUOTE]
Bana da ufaktan bir müsterihlik geldi.
-
[quote=aslan;354855]Bana da ufaktan bir müsterihlik geldi.[/quote]
düşmeye devam edince tabiki müsterihlik gelecek..:D
dıtatar; BES elim patron acelemiz var..datlı emeklilik lazım
-
Senaryom tutmadı fişi çektiler...
-
81200 den full shortları kapanıp bide full uzun deneme yapalım bakalım:)
Full long devam full long:)
-
[QUOTE=Astatin;354856]düşmeye devam edince tabiki müsterihlik gelecek..:D
dıtatar; BES elim patron acelemiz var..datlı emeklilik lazım[/QUOTE]
Alacağı 600 puan olsun, dönüp dolaşıp gene aynı yere geliyor sonunda. :D
-
[QUOTE=Astatin;354856]düşmeye devam edince tabiki müsterihlik gelecek..:D
dıtatar; BES elim patron acelemiz var..datlı emeklilik lazım[/QUOTE]
patron ben büyüme amaçlı fondayım,agresifim :D
gençken agresif olup emeklilikte muhafazakara bağlarız diye uzun vadeli analiz şeyettim :::
-
Bunlar akşama malı toplar almazsa bende bull market değilim:)
-
[quote=Astatin;354843]bende ordan yapıyordum..az önceey kadar olmuyordu şimdi oldu..Buyrun Çekirge ve onun 3 sıçraması..Çekirge Waves yada Çekirge Jumps...Teorinin isminin ÇW mi ÇJ mi olacağına halk oylaması ile karar vereceğim...Çekirge de Türkçe, Ç karakteriş ulusal gururumuzu okşarken waves in yada jumps ın kullanımı ile de küresel vizyonu ifade ediyoruz..teori mükemmel, marka mükemmel, lansman mükemmel:::::: bi de paar kazansak ..:..::..:
[IMG]http://i53.tinypic.com/2nqgymr.jpg[/IMG][/quote]
ÇW scenario live...:D:D Bu analize yeterince teşekkür edilmedi yalnız...bu durumu şahsi olarak algılayıp herkese, foruma dünyaya vob a ve akvaryumdaki balıklarıma küsebilirim..üwww:o:o:..: ayrıca resimdeki çekirge yede ayıp oluyo....heheheheh....
-
şortlar bol gerekçeli müsterihleşti
-
Bu petrol fiyatları artınca lastiklerinde fiyatı artıyormuydu?
-
[QUOTE=aslan;354870]Bu petrol fiyatları artınca lastiklerinde fiyatı artıyormuydu?[/QUOTE]
Lastikler primli zaten:)
Bak brisa ya:..:
-
[QUOTE=Astatin;354869]şortlar bol gerekçeli müsterihleşti[/QUOTE]
az bi destek atayım bari sana patron
[IMG]http://i55.tinypic.com/119cm76.jpg[/IMG]
-
Spotta hacim cücük kaldı, uzun devam.
-
[QUOTE=bull market;354871]Lastikler primli zaten:)
Bak brisa ya:..:[/QUOTE]
ben de ondan demiştim :D
-
O bişi değil de aslanpat..savunma sanayi fuarında yerli firmalar resmen şov yapmış..Çin den ve ortadoğu ülkelerinden zibil gibi sipariş almışlar...2 ay önceydi sanırsam milli tank-ALTAY bitmek üzere diye dünya kastesinde haber çıktıydı....otokar stoklasak mı dediydim kendi me..sonra yok lem endeks çok yüksek diye vazgeçtiydim..ey gidi günler eyy..22 liramıydı neydi..eyle bişiydi..üww
-
ben de uzuna gectiysem vurkac ıcın daha da ıflah olmaz bu pıyasa.. :D:D:D
neyse ya stoplarız yada 90000 üstünü görürüz artık.. (yuh artık hayale bak ) yapcak bişey yok :) .heyk
ahanda acuuube bir heykel koyayım da paspakanı dellendireyim... :..::..::..:
-
ayrıca sabah vadeliusd de 1.5705 den mal veren garibana da üzüldüm açıkcası
-
[QUOTE=aslan;354875]ben de ondan demiştim :D[/QUOTE]
Market maker ı eline düşenleri bi t....na s...n artık:..::..::..: itinalı ittirme brisada :..::..:
-
-
[QUOTE=Astatin;354877]O bişi değil de aslanpat..savunma sanayi fuarında yerli firmalar resmen şov yapmış..Çin den ve ortadoğu ülkelerinden zibil gibi sipariş almışlar...2 ay önceydi sanırsam milli tank-ALTAY bitmek üzere diye dünya kastesinde haber çıktıydı....otokar stoklasak mı dediydim kendi me..sonra yok lem endeks çok yüksek diye vazgeçtiydim..ey gidi günler eyy..22 liramıydı neydi..eyle bişiydi..üww[/QUOTE]
otkar tank işini sipariş boyutuna geçirirse sermaye arttırımı falan derken baya prim yapabilir.
-
[QUOTE=bull market;354880]Market maker ı eline düşenleri bi t....na s...n artık:..::..::..: itinalı ittirme brisada :..::..:[/QUOTE]
%5 yeter :..:
-
Şu vob un palaları uğraştı kaldı benlen..:o
Ne var kardeşim acık ucundan sizede it...sek:..::..:
full longlarımı yeme telaşındalar üvvvv:o:o
-
[quote=aslan;354882]otkar tank işini sipariş boyutuna geçirirse sermaye arttırımı falan derken baya prim yapabilir.[/quote]
valla bir laf geldi, Çinli arkedaşlar sadece ilgilenmekle kalmamışlar, ortak üretim v.b. de teklif etmişler deyu amma kesin mi, öyleyse bile bizimkiler he dermi bilemeyong.... amma tank işi dediğin gibi möhüm... hele bir de çinistan:p la aşna fişna olayına girerse hoş olabilir.... ama mıhtemelen o işin olduğunu biz 3 ay geç öğrenirik..üwww