-
[QUOTE=jerfin;82332]geceler uzun dediğine göre biraz mola verdin geceye sanırım..:) molada çay, kahve şirketimizden:)[/QUOTE]
bu gece dinlenme var.....hiç halim,keyfim yok öyle tv net falan bakınıyorum....
her hafta her hafta sokaklarda gezmek iyi olmuyor....
bu arada soğuk bir raki(yari adanali) alabilirim eğer varsa tabiii.....
-
[QUOTE=jerfin;82333]:..::..:
ya napalım geceleri de analiz yorum çekilmiyor ki... artık kusma noktasına geliyor insan.. akamıyoruz da siz gibi gecelere napalım..:..:[/QUOTE]
olur olur oda olur....akacak zamanlarda gelir.....keyifler yerinde olsunda......
-
sn. cırcır da başrol oynuyor sanırım...
-
[QUOTE=mordak;82334]bu gece dinlenme var.....hiç halim,keyfim yok öyle tv net falan bakınıyorum....
her hafta her hafta sokaklarda gezmek iyi olmuyor....
bu arada soğuk bir raki(yari adanali) alabilirim eğer varsa tabiii.....[/QUOTE]
bu gece mangal ve şömine yok muydu..:..: hemen bir bardak buzlu rakınız hazır.. yanındaki çiğ köfteler de sendenn.:).[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/5552/rakru0.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
-
ne oldu yaw uyudunuz mu.......
-
[QUOTE=mordak;82338]ne oldu yaw uyudunuz mu.......[/QUOTE]
ee rakını hazırlamak için mutfağa gitmiştim..:))
-
[QUOTE=jerfin;82337]bu gece mangal ve şömine yok muydu..:..: hemen bir bardak buzlu rakınız hazır.. yanındaki çiğ köfteler de sendenn.:).[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/5552/rakru0.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/QUOTE]
valla bu hafta çok keyifsizdim hiç bir aktivite yok....haaa bak ama böyle ikrama hemen varım..brv.brv
çiğ köfte aynen yanında hazır.......yalnız buz atmayalım malum grip bu.......
-
[quote=mordak;82336]sn. cırcır da başrol oynuyor sanırım...[/quote]
zaten başrol hariç oynamam :) yaptığım işin en iyisini yaparım :)
-
[QUOTE=jerfin;82339]ee rakını hazırlamak için mutfağa gitmiştim..:))[/QUOTE]
ellerine sağlık güzel olmuş.....ama yine buzu atmışsın ah jerfi ahh...
yine hasta olacaz desene.......
-
[QUOTE=mordak;82340]valla bu hafta çok keyifsizdim hiç bir aktivite yok....haaa bak ama böyle ikrama hemen varım..brv.brv
çiğ köfte aynen yanında hazır.......yalnız buz atmayalım malum grip bu.......[/QUOTE]
geçmiş olsun, geçen hafta da ben çok kötüydüm.. işe sürünerek gittim resmen..
zaten bana çiğ köfte sözün vardı, unuttum sanma..;):)
-
[QUOTE=cırcır;82341]zaten başrol hariç oynamam :) yaptığım işin en iyisini yaparım :)[/QUOTE]
tebrikler sn. cırcır sizede bu yakışır zaten.....
''ne yaparsan yap ama en iyisini yap'' çok hoş.....
-
[QUOTE=jerfin;82343]geçmiş olsun, geçen hafta da ben çok kötüydüm.. işe sürünerek gittim resmen..
zaten bana çiğ köfte sözün vardı, unuttum sanma..;):)[/QUOTE]
hehehehehe.....unutmam canım ne demek.............
bu arada hastalığı atlattık gibi olduk başka sağlık sorunları çıktı bu hafta......
neyse umuyorum artık bir sorun olmazda sağlıklı bir hafta olur....+.+.
-
[QUOTE=cırcır;82341]zaten başrol hariç oynamam :) yaptığım işin en iyisini yaparım :)[/QUOTE]
evet, cırcır bir işe başladığı zaman hakkını veriyor.. mesala şimdi beni tşk'de birincliğe oturtma işine el attı.. üç günde 2.liğe çıkmışım... yani kork cırcır'dan mordi..:..:
-
[QUOTE=jerfin;82346]evet, cırcır bir işe başladığı zaman hakkını veriyor.. mesala şimdi beni tşk'de birincliğe oturtma işine el attı.. üç günde 2.liğe çıkmışım... yani kork cırcır'dan mordi..:..:[/QUOTE]
anlaşıldı merkez....sn. cırcır tehlikeli elleşmek yok töbe......
-
yaw bu arada jerficim......
bizim bir arkadaş sen tut bir hafta işlem yapma son gün kısa girmiş.....olur mu yaw hiç...
işte arkadaş....ne diyorsun bu konuda arkadaşa iletecem de.......üüüüüü
-
[QUOTE=mordak;82331]yaw ne çok yazıyorsunuz......(gerçi normal adı üstünde geyik)
tam okumaya başlıyorum aradan biraz zaman geçiyor okuduğumun 3-5 katı oluyor...
zor iş bu zor....[/QUOTE]
Ben de koptum bir ara utancımdan gelemiyorum üüü
-
[QUOTE=mordak;82348]yaw bu arada jerficim......
bizim bir arkadaş sen tut bir hafta işlem yapma son gün kısa girmiş.....olur mu yaw hiç...
işte arkadaş....ne diyorsun bu konuda arkadaşa iletecem de.......üüüüüü[/QUOTE]
ya bu ''paket'' davası tüm stratejiyi alt-üst etti.. cuma bende kısaydım, sabah açılışta stop ettim mecburen.. paket sonuçlanana kadar kısaların canını yakabilirler.. dua edelim hemen pazartesi sonuçlansın.. ne kadar uzarsa kısacılar için o kadar sıkıntılı.. ve şu anda 35.200 ün üzerinde 36.500 e kadar hiç direnç yok:(
-
[QUOTE=VOBiX;82349]Ben de koptum bir ara utancımdan gelemiyorum üüü[/QUOTE]
gel dostum aradan falan dalacaz artık anlaşılan o..........
-
[QUOTE=VOBiX;82349]Ben de koptum bir ara utancımdan gelemiyorum üüü[/QUOTE]
bir daha olmasın lütfen..:) geyiklerimize karşı merhametsizlik etmeyelim...
-
[QUOTE=jerfin;82350]ya bu ''paket'' davası tüm stratejiyi alt-üst etti.. cuma bende kısaydım, sabah açılışta stop ettim mecburen.. paket sonuçlanana kadar kısaların canını yakabilirler.. dua edelim hemen pazartesi sonuçlansın.. ne kadar uzarsa kısacılar için o kadar sıkıntılı.. ve şu anda 35.200 ün üzerinde 36.500 e kadar hiç direnç yok:([/QUOTE] Sen üzülme o kadar yawf. 35,700 - 36,100 var.
-
[QUOTE=jerfin;82350]ya bu ''paket'' davası tüm stratejiyi alt-üst etti.. cuma bende kısaydım, sabah açılışta stop ettim mecburen.. paket sonuçlanana kadar kısaların canını yakabilirler.. dua edelim hemen pazartesi sonuçlansın.. ne kadar uzarsa kısacılar için o kadar sıkıntılı.. ve şu anda 35.200 ün üzerinde 36.500 e kadar hiç direnç yok:([/QUOTE]
ne yapalım pazartesi söyleyim bari stop olsun......bizim bu arkadaş...
paket maket valla ettiler piyasaya neyse canımız sağolsun.....stoplara geçer sözümüz.....
geyik devam piyasa yok.....
-
ooo saat 3'e geliyor.. tşkler sohbet için.. hepinize iyi gecelerrr....
-
rakii bitti eee hadi son bir duble daha doldurda ben yavaştan kalkayım....
malum yol uzun anca giderim.....lelele.lelele
-
[QUOTE=mordak;82357]rakii bitti eee hadi son bir duble daha doldurda ben yavaştan kalkayım....
malum yol uzun anca giderim.....lelele.lelele[/QUOTE]
iyi tamam , son bir bardak daha..:) sağlığınaaaa
-
[QUOTE=jerfin;82356]ooo saat 3'e geliyor.. tşkler sohbet için.. hepinize iyi gecelerrr....[/QUOTE]
biz teşekkür ederiz...hadi iyi uykular....
-
[QUOTE=jerfin;82358]iyi tamam , son bir bardak daha..:) sağlığınaaaa[/QUOTE]
şerefinize jerfi hanım....hepimizin sağlınaaa....:D:D
-
cırcır sızdı sanırım...eee dedik çok içme dokunuyor sana diye ama....nerdeee....
kızmadın değil mi cırcır...
-
[QUOTE=mordak;82357]rakii bitti eee hadi son bir duble daha doldurda ben yavaştan kalkayım....
malum yol uzun anca giderim.....lelele.lelele[/QUOTE]
yoksa işyerinde misin hala..:..:
-
[QUOTE=mordak;82361]cırcır sızdı sanırım...eee dedik çok içme dokunuyor sana diye ama....nerdeee....
kızmadın değil mi cırcır...[/QUOTE]
cırcır sızmaz, cırcır uyumaz, cırcır yorulmazz.... o insanüstü bi varlık.. ve o bir masumiyet sembolü.:)
-
[QUOTE=jerfin;82362]yoksa işyerinde misin hala..:..:[/QUOTE]
yok yaw...bu hafta ölü gibiydim...iş falan yok...yatmak var.....brv.brv
yarın artık son durak...yeter gayri bu kadar değil mi.....:)
-
iyi geceler arkadaşlar.......
-
[quote=jerfin;82346]evet, cırcır bir işe başladığı zaman hakkını veriyor.. mesala şimdi beni tşk'de birincliğe oturtma işine el attı.. üç günde 2.liğe çıkmışım... yani kork cırcır'dan mordi..:..:[/quote]
Halkın takdiri :) 1140 kişiden teşekkür almışsın :)
-
[quote=mordak;82361]cırcır sızdı sanırım...eee dedik çok içme dokunuyor sana diye ama....nerdeee....
kızmadın değil mi cırcır...[/quote]
[quote=jerfin;82363]cırcır sızmaz, cırcır uyumaz, cırcır yorulmazz.... o insanüstü bi varlık.. ve o bir masumiyet sembolü.:)[/quote]
daha sızmadım da pc başında değildim. sütümü içip yatıcam bende......
iyi geceler herkese
-
[QUOTE=cırcır;82367]daha sızmadım da pc başında değildim. sütümü içip yatıcam bende......
iyi geceler herkese[/QUOTE]
bak yine geldim cırcır....yaw boşver yatma yarın pazar zaten yatacaz....
gecelere akamadık bu hafta bari eğlenceyi burda yapalım....:)
-
[QUOTE=mordak;82368]bak yine geldim cırcır....yaw boşver yatma yarın pazar zaten yatacaz....
gecelere akamadık bu hafta bari eğlenceyi burda yapalım....:)[/QUOTE]
ahaha yakaladım sızmışsın....hiç hiç birşey yazma gafil avladm seni.....:)
-
[IMG]http://www.komikaze.net/cizerim/karikatur/392420_419_02.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://www.komikaze.net/cizerim/karikatur/4622003_403_01.jpg[/IMG]
-
bu hafta kotu başalayacak galıba
ılk tokadı ıstanbul buyuk sehırden yıyeceğız galıba
her şey kotu olmak zorundamı
-
kanki, yavlum, neler yaptin bugun, nasil gecti pazar gununuz?
-
[QUOTE=nunu;82481]kanki, yavlum, neler yaptin bugun, nasil gecti pazar gununuz?[/QUOTE]
Dow un başına geleceklere gökler hüngür şakır ağlıyordu..:..: Burnumuzu evden çıkaramadık.. :..: