[quote=tırtıl;231040]boz dayı kapattım sohrtları 73350 den bugünlük bana bu kadar yeter hamdolsun izliyecem biraz 73200 bence cok önemli[/quote]
[I]yarasın güzel kardeşim.....sağlıkla yemeyi ALLAH nasip etsin..[/I]
+.
Printable View
[quote=tırtıl;231040]boz dayı kapattım sohrtları 73350 den bugünlük bana bu kadar yeter hamdolsun izliyecem biraz 73200 bence cok önemli[/quote]
[I]yarasın güzel kardeşim.....sağlıkla yemeyi ALLAH nasip etsin..[/I]
+.
[quote=halojen;231042]dün verdiğim benzeşme sabahki 500 puanlık aşırılık dışında çalışıyor gibi..ilk kısa fırsatını bu yüzden kaçırdık... bir fırsat daha olmalı..
73.500 altında 72.500'e dek kısa vadeli bir fırsat olabilir... ardından tekrar tepki beklenmeli..
[IMG]http://i41.tinypic.com/6fmpao.jpg[/IMG][/quote]
[I]bence önemli bir fırsat olmayacak......bundan dolayı haz..vade kısaları tutuyorum.......[/I]
[I]ama [B]bugün [/B]fırsat olursa her iki vadede kısa olurum...........[/I]
deniz yatırım 74616 ortalamayla verdiklerini alıyor
[quote=boz ayı;231046][I]haz. vade kısalarım duruyor...duracak.........[/I]
[I]bu vadede trade ediyorum.......oyun planımı yazdım.....[/I]
[I]gerekirse yarın bu vadede long olacağım.............[/I][/quote]
hastayım yahu böyle uzun vade tutabilenlere. bende bir arıza var herhal. perihan misali yerimde duramıyorum. hele hele ekran başından ayrılacaksam kesin flat. çelik sabırlılara özenerek saygılar efem.
[quote=boz ayı;231049][I]bence önemli bir fırsat olmayacak......bundan dolayı haz..vade kısaları tutuyorum.......[/I]
[I]ama [B]bugün [/B]fırsat olursa her iki vadede kısa olurum...........[/I][/quote]
doğru abi 74binleri bulmaz galiba son fırsat... 73.500-700 civarı filan patlar piyasa...evet artık haziran vade zamanı..
hedefi 63.500-64.000... formasyon çalıştığına göre buraları görme ihtimali çok yüksek...
10bin puan...iyi para...max. bir ay sürede..
[URL="http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.abcresim.com/upload/galeri/e976584e-van_kedisi.jpg&imgrefurl=http://www.abcresim.com/hayvan-resimleri/mavi-gozlu-van-kedisi-resmi-r4740.html&usg=___3mTc_Wuz5vOdFRvDTzarw3s3tk=&h=820&w=620&sz=226&hl=tr&start=7&um=1&itbs=1&tbnid=QgkwxNK0Gte7rM:&tbnh=144&tbnw=109&prev=/images%3Fq%3Dmavi%2Bg%25C3%25B6zl%25C3%25BC%2Bkediler%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26tbs%3Disch:1"][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:QgkwxNK0Gte7rM:http://www.abcresim.com/upload/galeri/e976584e-van_kedisi.jpg[/IMG][/URL]
[I]MAVİŞ......................[/I]
[I]yarın ikinci seansa kadar burdadır.....duyurulur.....[/I]
[quote=tırtıl;231051]deniz yatırım 74616 ortalamayla verdiklerini alıyor[/quote]
[I]pala bilir işini.................[/I]
[I]şerrefsiz pala................[/I]
spot açılana kadar 73200 çalışır durur
deniz yat..şort maliyeti 76.xxx .......boru deel...
3.500 kontratla.............
görüyoruz pala......yeni numero bul.....
[quote=boz ayı;231081]deniz yat..şort maliyeti 76.xxx .......boru deel...
3.500 kontratla.............
görüyoruz pala......yeni numero bul.....[/quote]
[I]77.xxx oldu....[/I]
[I]bu kemiksiz para...yurdum insanının ................[/I]
[IMG]http://i41.tinypic.com/n4fgau.jpg[/IMG]
muhtemelen 1 no.lu tepkinin içindeki ilk sivri tepe bugün 74.675'te yapıldı.. ardından artçı şoklar daha minik tepeler getirmeli..
bu dönemde vadenin kapandığı gün 28 şubat'ta 2nci tepki başlamış..aklımızda olsun..
73.650 üstüne çıkmadan longlar para yapmaz...........
kısalar arkaya yaslanır.............
73.200 DESTEK Mİ..DİRENÇ Mİ..............
dirençse burdan 1000 puan aşağı inmeli.............destekse 73.650 geçilmeli...
direnç olsun .....
yukarı çıkış tepki.....hedefi max...73.850.....gelirse kısa açarım........
73.650..pivot........
ahanda yazıyom buraya. 1125 altına sarkan altın 1000 altına da sarkar. global piyasaya olan etkisini bilmeye falcılık gerekmez.bu yazı daha sonra alıntıılanmak üzere yazılmıştır. sarkmadığında ise bu yazı kendi kendisini yok edecektir.
.lelele
Short'lar cover ve 400'den long... Tüm sistemler hala short'ta.. Disiplin mi? O da ne? :..:
abicim işim çıktı der ve kaçar. 2 hamle hakkını kullanmıştır zaten. kalanlara selam olsun.
pala ilk defa haz..vadeye girdi...long yönünde.....adım attı.....
not alınız...
Ha niye long'a döndün kardeşim kafayı mı sıyırdın diyen olursa, öncelikle kafayı sıyırma konsunda haklılar, ancak bu yeni bir durum değil. :..:
Son zamanlarda kafayı hacim analizine taktım. O yüzden grafiklerimin altından hacim eksik olmuyor. Sık gördüğüm bir dönüş formasyonu, yüksek hacimle düşüş, yatayda mal dağıtımı, yüksek hacimle çıkış. Yani az önce olduğu gibi.. Garantisi yok tabi ama bakalım... Birkaç gün sadece hacim barlarına bakarak çok isabetli sabah gap'i tahmini yaptım, bu işe yeni başladığım için tesadüf de olabilir ama hacim formasyonlarını gördükçe sizlerle paylaşacağım. İşe yarıyor mu yaramıyor mu birlikte görürüz... :)))
pala delice alıyormuş muş muş......
deniz ne yapıyor.....sıfırlamıştı....3000 kısaldı 15 dk..da....
bozz ucuz numero yemez..............haz..vadeye ek kısa açtım....
73,5 üzerine çıkamadan 72,5 görmesi lazım... yapı bunu diyor..
[quote=boz ayı;231146]pala delice alıyormuş muş muş......
deniz ne yapıyor.....sıfırlamıştı....3000 kısaldı 15 dk..da....
bozz ucuz numero yemez..............haz..vadeye ek kısa açtım....[/quote]
[I]sabahtan beri pastanın solunda olan..delice alan..maliyeti yüksek olan[/I]
[I]palayı kapanışta pastanın sağında görürsem şaşırmam.....[/I]
[I]:dü:[/I]
pala çook iyi trade ediyor.....pastanın solunda ...bacak kurum..kurumlar kullanıyor...
psikolojiyi kullanmasını iyi biliyor....öyleki en azılı şortçular dahi şort açamıyor...
bakıyor..seyrediyor....korkuyor.... pala bu işi biliyor.....
73.500 kısa..............
[quote=boz ayı;231181]73.500 kısa..............[/quote]
73.850 max..tepki hedefi.....gelirse oradanda kısa yapacağım.....
:dü:
FİTCH konuşmaya başladı....dün TCMB başkanı not artışından bahsetmişti...
haydi bakalım sıkıyorsa şortlayın diyor pala...............
[quote=boz ayı;231184]73.850 max..tepki hedefi.....gelirse oradanda kısa yapacağım.....
:dü:[/quote]
sabah sn. halojen şimdi de siz hırhız şerrolara:mad: yol gösteriyonuz olmaz ki:D
73200 çalıştı rakam iyidi ama dışarıdaydım longlamadım izlemedeyim flat halen shortlasammı diyom ama bilmiyomki
500 puan üstte çiziyorlar sanki düşündüğüm şeyi...
sabahki aşırılık o kadardı.. şimdi de 72.500 değil de 73binlerden döndüler..
vay be.. şaşı bak şaşır... o zaman beklentime 500 puan ekleyim... 74binden aşağı kısa yapmam.. :D
bir ALLAH.ın kulu yukardaki not artışı tehditi ve vade bitimine 6 gün kalmışken şortlayamaz.......mantıklı değil....öyleyse.....
kim şortlayacak...kim basacak.....
[quote=boz ayı;231202]bir ALLAH.ın kulu yukardaki not artışı tehditi ve vade bitimine 6 gün kalmışken şortlayamaz.......mantıklı değil....öyleyse.....
kim şortlayacak...kim basacak.....[/quote]
[I]birisi [B]basıyor..........APS eksi 5.100..........[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]kim acaba..........[/I][/B]
[quote=boz ayı;231202]bir ALLAH.ın kulu yukardaki not artışı tehditi ve vade bitimine 6 gün kalmışken şortlayamaz.......mantıklı değil....öyleyse.....
kim şortlayacak...kim basacak.....[/quote]
sen tabiiki sen birtanem:::.dng bi de bunu bilen pala tabiki de:..:
[quote=boz ayı;231203][I]birisi [B]basıyor..........APS eksi 5.100..........[/B][/I]
[B][I]kim acaba..........[/I][/B][/quote]
[I]pala pastanın solunda....yaa solunda nahh solunda....[/I]
[I]turkish basıyo iş yat.basıyo...neden ...aklına esmiş işte canım...sende herşeyde [/I]
[I]bir mana arıyorsun.....[/I]
[I]ha ha haaaa...........[/I]
:..:
73350 SHORTİNGEN VER YANSIN YETİŞŞŞ MAVİŞŞŞŞŞŞŞŞ:dü::dü::dü:
[quote=halojen;231200]500 puan üstte çiziyorlar sanki düşündüğüm şeyi...
sabahki aşırılık o kadardı.. şimdi de 72.500 değil de 73binlerden döndüler..
vay be.. şaşı bak şaşır... o zaman beklentime 500 puan ekleyim... 74binden aşağı kısa yapmam.. :D[/quote]
belkide döndü gösteriyolar ama dönmedi:confused: bozz abim geceyle gündüz farkı kadar fark olacak dedi bugün için... bence de aynı gündöndü gibin olacak::: 72500de olmasa da 72600den ben longlarım:..:
dizlerim titriyor......takır takır.....
düşünüyorum 73.500..endekste kısa açaıyorum...ve [B]korkuyorum.....[/B]
[B]şaka gibi...........[/B]
[B]ne zaman korksam basarım.....26 yılda bu kadarını öğrenebildim...[/B]
[quote=sadberk22;231217]belkide döndü gösteriyolar ama dönmedi:confused: [/quote]
olabilir..herşey mümkün... şayet bu bir "tepki" ise...
sabah verdiğim grafiğin aynısını görmeden kısa yok.. cıvıttılar çünkü..
Makası naptı pala bak bozdayı gene oynuyo makasla hain pala ehehehe shorttt
çok konuştum ama....en büyük korkum..korkularımızıda yazmadan bırakmayayım..
vade bitimine kadar gelebilecek bir not artışı.........
TCMB başkanı dün çook büyük bir hata yaptı..hata demek istiyorum......
bu konuşma pala..yı rakipsiz bırakmıştır..........tarihi bir hatadır......
ilerde konuşulacaktır..........koskoca TCMB başkanı neden böyle bir sinyal verme
gereği duydu.....g.20 toplantıları öncesinde..Obama planı öncesinde...vade bitimine
7 gün kala....
[B]NEDEN.......[/B]
Hülem uzun süredir bu kadar psikopat bir trading günü görmemiştim. Long'cusu da Short'çusu da diken üstünde. Pala spot'u bıraktı kendi başına takılıyor... Ama gel gör ki kurt puslu havayı sever... Long devam... :)