[quote=halojen;347053]macd kesemeden 77.500 aşağı geçildi... dip ihtimali kalmadı...[/quote]
hocam yani burdan yukarı mı tepecek, yanlış mı anladım?
Printable View
[quote=halojen;347053]macd kesemeden 77.500 aşağı geçildi... dip ihtimali kalmadı...[/quote]
hocam yani burdan yukarı mı tepecek, yanlış mı anladım?
[quote=tortumlu25;347059]hocam yani burdan yukarı mı tepecek, yanlış mı anladım?[/quote]
tam tersi... aşağı marj oluştu..
[QUOTE=clark;347058]77600 den fleto ettiler sıcak para çok kurnazca ülkeyi terkediyor özellikle yurt dışının yükleşine alıcı çekip mal basıyorlar ş.......[/QUOTE]
Valla abi özellikle Ağustostan beri bir dümen dönüyor ama anlamadım gitti. Öce derinlik kalktı, sonra kademeler azaldı. Spotta emir iptali serbest oldu vs derken yurtdışından da koptuk... Şimdi de tam terso piyasa olduk... Ne yapmak istiyorlar anlamadım ancak böyle giderse ben de pes edip gidicem buralardan... Parası umrumda değil, eskiden kaybetsem de zevk alırdım artık kazandığımda bile midem bulanıyor...
Spk, vob, imkb de bu oyuna çanak tutuyor... Önce derinliği kaldırdılar, piyasa bombok oldu şimdi geri adım atıyorlar anladılar yedikleri boku, gün sonunda vermeye başlayacaklarmış takası... Ne diyeyim...
[quote=enorton;347063]Valla abi özellikle Ağustostan beri bir dümen dönüyor ama anlamadım gitti. Öce derinlik kalktı, sonra kademeler azaldı. Spotta emir iptali serbest oldu vs derken yurtdışından da koptuk... Şimdi de tam terso piyasa olduk... Ne yapmak istiyorlar anlamadım ancak böyle giderse ben de pes edip gidicem buralardan... Parası umrumda değil, eskiden kaybetsem de zevk alırdım artık kazandığımda bile midem bulanıyor...
[B]Spk, vob, imkb de bu oyuna çanak tutuyor[/B]... Önce derinliği kaldırdılar, piyasa bombok oldu şimdi geri adım atıyorlar anladılar yedikleri boku, gün sonunda vermeye başlayacaklarmış takası... Ne diyeyim...[/quote]
kesinlikle doğru..piyasayı çığırından çıkarmak için ne gerekiyorsa yapılıyor.. ya çok beceriksizler yada patronlar para babaları öyle istiyor..her durumda bizim menfaatimize olmadığı kesin..
hele işlem saatleri uzasın..ne kepazelikler izleyeceğiz.. merak eden varsa 24 saat açık marketlerin graflarına bakabilir :)
[QUOTE=halojen;347065]kesinlikle doğru..piyasayı çığırından çıkarmak için ne gerekiyorsa yapılıyor.. ya çok beceriksizler yada patronlar para babaları öyle istiyor..her durumda bizim menfaatimize olmadığı kesin..
hele işlem saatleri uzasın..ne kepazelikler izleyeceğiz..[/QUOTE]
Valla lafı ağzımdan aldın abi, aynen haklısın bir de 24 saat işi başlarsa bugünleri bile ararız...
Şu kademelerin düşürülmesi ve emir iptalinin serbest olması çok etkiledi burayı. Eskiden İşc -garan bir kademe kaç milyon adet emir olurdu. Kademe kalktı mı arkası gelirdi, hele 2-3 kademe kalkarsa oo trend başlıyor demekti. Şimdi öyle mi bakıyorum işc ye 100 bin alış 200 bin satış... Zaten emir iptal de serbest, istediler mi silebiliyor da... Garan da oyle, hoop yukarı hooop aşağı...
[quote=enorton;347066]Valla lafı ağzımdan aldın abi, aynen haklısın bir de 24 saat işi başlarsa bugünleri bile ararız...
Şu kademelerin düşürülmesi ve emir iptalinin serbest olması çok etkiledi burayı. Eskiden İşc -garan bir kademe kaç milyon adet emir olurdu. Kademe kalktı mı arkası gelirdi, hele 2-3 kademe kalkarsa oo trend başlıyor demekti. Şimdi öyle mi bakıyorum işc ye 100 bin alış 200 bin satış... Zaten emir iptal de serbest, istediler mi silebiliyor da... Garan da oyle, hoop yukarı hooop aşağı...[/quote]
abi tam zirvede niye kademelerle oynadılar...daha fazla mal basıyor şimdi adam..atıyorum 5.22'den satıp 5.20'ye direk düşüreceğine arada 5.21'den de mal kakalıyor...
yükselen trend başlayınca bu uygulama iptal olur :)..kim alacak o kadar malı tek kademeden..
emeği geçenlere teşekkürler...kısaları haftaya taşıdım... herkese mutlu bir haftasonu..
[quote=clark;347058]77600 den fleto ettiler sıcak para çok kurnazca ülkeyi terkediyor özellikle [COLOR=red]yurt dışının yükleşine alıcı çekip mal basıyorlar[/COLOR] ş.......[/quote]
Yurt dışı düşerken aldıklarına nasıl yorum yapmalıyız?
[QUOTE=enorton;347063]Valla abi özellikle Ağustostan beri bir dümen dönüyor ama anlamadım gitti. Öce derinlik kalktı, sonra kademeler azaldı. Spotta emir iptali serbest oldu vs derken yurtdışından da koptuk... Şimdi de tam terso piyasa olduk... Ne yapmak istiyorlar anlamadım ancak böyle giderse ben de pes edip gidicem buralardan... Parası umrumda değil, eskiden kaybetsem de zevk alırdım artık kazandığımda bile midem bulanıyor...
Spk, vob, imkb de bu oyuna çanak tutuyor... Önce derinliği kaldırdılar, piyasa bombok oldu şimdi geri adım atıyorlar anladılar yedikleri boku, gün sonunda vermeye başlayacaklarmış takası... Ne diyeyim...[/QUOTE]
Tümüyle katılıyorum+.
Piyasanın hareketleri tutarsız ve tamamen carpmaya yonelik .
Dün ve bugun artida kapatmiş olmama ragmen harbi tiksindiriyor sadece şansa kazandiğim hissi veriyor(tamamen sistemle acilmiş ve kapatilmiştir) kaybettiğim günlerde anca bu kadar zorluyor psikolojimi.
[QUOTE=halojen;347053]macd kesemeden 77.500 aşağı geçildi... dip ihtimali kalmadı...[/QUOTE]
dün oluşan boğa yapısı teyid olamadan iptal oldu..dolayısıyla 79bindeki sat sinyaliyle başbaşayız halen..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/26/3334.bmp[/IMG]
ayrıca dün de bu bantların formüllerini vermiş ve bant üzeri hareketlerin fırsat olduğundan bahsetmiştik.. [78.000-78.200]
kitabi olarak uygulandı.. bant aşağı geçildikten sonra direnç görevi gördü ve piyasayı aşağıda tuttu..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/26/3490.bmp[/IMG]
haftaya bant yukarı geçilirse gene satış yer.. ta ki teyidli bir boğa kelebeği oluşana dek..
[QUOTE=enorton;347063]Valla abi özellikle Ağustostan beri bir dümen dönüyor ama anlamadım gitti. Öce derinlik kalktı, sonra kademeler azaldı. Spotta emir iptali serbest oldu vs derken yurtdışından da koptuk... Şimdi de tam terso piyasa olduk... Ne yapmak istiyorlar anlamadım ancak böyle giderse ben de pes edip gidicem buralardan... Parası umrumda değil, eskiden kaybetsem de zevk alırdım artık kazandığımda bile midem bulanıyor...
Spk, vob, imkb de bu oyuna çanak tutuyor... Önce derinliği kaldırdılar, piyasa bombok oldu şimdi geri adım atıyorlar anladılar yedikleri boku, gün sonunda vermeye başlayacaklarmış takası... Ne diyeyim...[/QUOTE]
evet haklısın ky yıda bezdirdikleri zaman bugünleri bile zor bulurlar , herşey ky nin aleyhinde ,deli saçması hareketler ...