-
[QUOTE=catedral;228676]Ben şenlik derim de ortalık şenliksiz kalır mı? Görülmüş duyulmuş şeymi jerficim :..:
WTI ye bakınız....lelele[/QUOTE]
yawf bu WTI deki 5 dk.lık barlardaki hareketler ne böyle.. 100 pip aşağı, 100 pip yukarı.. 5 dk.lıkta ard arda 15-20 bar var böyle..:confused:
-
[QUOTE=Cerphin;228677]yawf bu WTI deki 5 dk.lık barlardaki hareketler ne böyle.. 100 pip aşağı, 100 pip yukarı.. 5 dk.lıkta ard arda 15-20 bar var böyle..:confused:[/QUOTE]
her neyse.. şenlik işte..:..:
3667 ortalamayla kısayım öyroda..
-
güne güzel başlayalım günümüz güzel geçsin.. çok sevdiğim bir şarkıyla başlayalım:)
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=8676159062465334568#[/url]
-
[quote=Cerphin;228677]yawf bu WTI deki 5 dk.lık barlardaki hareketler ne böyle.. 100 pip aşağı, 100 pip yukarı.. 5 dk.lıkta ard arda 15-20 bar var böyle..:confused:[/quote]
şş, inşallah stopladın veya daha güzeli TP'ledin oili?
-
[QUOTE=unlimitted;228708]şş, inşallah stopladın veya daha güzeli TP'ledin oili?[/QUOTE]
dün aynı seviyeden kapatmıştım ben.. gece hiç pozda girmiyorum oil de..
ben oil de işlem giremiyorum 10 dk.dır.. çalışma parametrelerini doğrulayın ve tekrar deneyin diyor.. anlamadım birşey.. sizler girebiliyor musunuz?
-
[quote=Cerphin;228709]dün aynı seviyeden kapatmıştım ben.. gece hiç pozda girmiyorum oil de..
ben oil de işlem giremiyorum 10 dk.dır.. anlamadım birşey.. sizler girebiliyor musunuz?[/quote]
denemedim. bassam pozisyona giricem gibi görünüyor ama.
pelaa, herşey benim istediğim zaman olacak, senin istediğin zamanda değil derken aha bunu kastettiydim...
dün ben 86,65'e yazıldım, sen 86,61'den döndün....
daha tutar mıyım o emri orda...heheheh...kimle dans ediyon sen lem!!! :..::..:
-
bu metatrader'in sesini nasıl kapatıyoruz.. bu blip blip seslerinden müzik dinleyemiyorum, sinir oldum..:mad:
-
[QUOTE=unlimitted;228715][COLOR="Red"]denemedim. bassam pozisyona giricem gibi görünüyor ama.[/COLOR]
pelaa, herşey benim istediğim zaman olacak, senin istediğin zamanda değil derken aha bunu kastettiydim...
dün ben 86,65'e yazıldım, sen 86,61'den döndün....
daha tutar mıyım o emri orda...heheheh...kimle dans ediyon sen lem!!! :..::..:[/QUOTE]
basmadan nereden biliyorsun.. ilahi..:..: heheheeee
-
nihayet kabul etti emri..:mad:
-
Dışarı çıkmam gerekti 2 parta 3648 e 2 parta 3652 ye SL koyup çıktım..
şerefsiz 48 dekileri çalıştırmış:( ardından başlamış gelin gibi süzülmeye :)
-
.brv.brv.brv
ben bu papazı seviyommm kısss.kom
-
sömürdüm onu sömürdüm..
1.3542 den 1 parça kapattım.. Diğer PART bekliyo hala.. ama günlük range doldu..