Matriks de prev, round gibi fonks.lar yok.
O nedenle pek çok önemli göstergeyi kullanamıyoruz.üüü
Printable View
Matriks de prev, round gibi fonks.lar yok.
O nedenle pek çok önemli göstergeyi kullanamıyoruz.üüü
[QUOTE=shibumi;27665]Matriks de prev, round gibi fonks.lar yok.
O nedenle pek çok önemli göstergeyi kullanamıyoruz.üüü[/QUOTE]
datalari ms den okuma sansiniz yokmu.
trend quality gercekten guzel ama bir paradox yine benimle ilgli dun sabahki trende bakin (period 5 dk) dusus trendi kalitesi iyi diger gun ici trendlere gore en yuksek gorunuyor. ama burada fiat hic dusmedi dusus tredni olmasina ragmen aksine artti. bu isten anlayan fiati gostermeden DMI ve tq yu gostersek fiat dusmustur der hemde en az 500 puan ama oyle olmadi. yasayan bilir.
gercekten sn teo dun cizdiginiz portakal raff in bugunku halinde ust bant olan 51.75 calisiyor yine ayni zamanda bu Direnc 1 denk geliyor(51.725)
sn teo sabah indikator yavas demistim 10 -15 saniye geciyor refresh edince data icin ama bu sadece periodu kucultunce oluyor saatlik jet gibi.
raff ile gunluk bakincada hala yukselis trendinde oldugumuzu goruyoruz bu durumda nasil davranmaliyiz sayin teo.tumden gelim mi tume varim mi yani kucuge inanmaliyiz buyuge mi yoksa optimum bir perioda mi
[QUOTE=nyse-dj;27758]raff ile gunluk bakincada hala yukselis trendinde oldugumuzu goruyoruz bu durumda nasil davranmaliyiz sayin teo.tumden gelim mi tume varim mi yani kucuge inanmaliyiz buyuge mi yoksa optimum bir perioda mi[/QUOTE]
şu an için üst banda geldi, yarın yön gene aşağı olacak, diye düşünüyorum.
Bir para kazanalım dedim, mındar ettiler, vallahi, ne çok malları varmış ellerinde,,
Shortları tutmaya devam...
[QUOTE=teo;27815]şu an için üst banda geldi, yarın yön gene aşağı olacak, diye düşünüyorum.
Bir para kazanalım dedim, mındar ettiler, vallahi, ne çok malları varmış ellerinde,,
Shortları tutmaya devam...[/QUOTE]
dogru anlamsiz yukselis olayi kumarlastirma cabasi var neden yukseldin tamam yuksel ama edebinle yuksel anlamsizca yapilan hersey yapaydir. dow bile yukselememis sen boncuk buldun nereden cikti yuzde 2+ artis 5 dakikada. haklin oldugun bir yer var yine bu yapayliga ragmen ust banta yapistilar gecemediler.
Vob da ciddi olarak beşinci günüm.
Doğru yönde işlemler yapmama rağmen tüm günlerde kaybettim.
Bugün ise şartlı emir yollamada ki bir noktayı bilmediğim için toplamda çok ciddi kar yazacakken zarar yazdım.
En çokta işlem sayımın çokluğuna aklım ermiyor.
Hakikaten bambaşka bir alanmış bu vob.
ınsanı efsunlayıp bir illüzyona sokuyorlar gibi.
Senelerdir imkb deyim. Çok kazanmam ama kaybetmeden sürekli kazanarak ekmeğimi çıkarırım.
Vob da ise daha bir hafta olmadan tüm psikolojik dengem altüst oldu.
Sistematik yaklaşıma cidden pek olanak sağlamayan bir piyasa.
Yada en azından benim aşina olduklarıma.
Gün sonu flat kalmaya zorluyor, ki o zamanda verilerin sürekliliği sağlanamadığından sisteminiz işe yaramıyor, her gap ten sonra dünün değerleri de işe girdiğinden sürekli yanlış sinyal üretiyor.
Gün sonu flat kalmasanız o zamanda psikolojik baskı yaşıyorsunuz .
Vob u çok hafife aldığımı geçte olsa anladım.
Bakalım ay sonuna kadar adapte olabilecekmiyim.
Mass index sinyali buğün 5. gününü doldurdu, yarında çalışmazsa, artık bu verilen sinyali dikkate almamamız gerekiyor.
Sevgiler...
Dönüşleri R-Square ile belirleyebiliriz.R-Square ,MAss Index'e göre daha erken sinyal veriyor.
R-Square 80 noktasından (döküman 70 diyor,ama testlerde 80'in doğru olduğunu belirledim) kanca yapıp geri dönerse fiyat dönecektir demektir.
Bunu Raff ile kullanırsak, Rafın ne zaman döneceğini anlayabiliriz.
Aşagıdakı örnekte Raff düşüş trendinde. Ama işaretlediğim yerden kanca yaptığı için dönüş teyitlenmiştir.
Canlı örnek olarak aşağıdaki Eur/cad grafiği veriyorum.Fiyat dönecek diye hemen atlamak yok, Yine düşen kanalın alt bandından alınırsa, en dipten alınmış olur.İşaretlediğim yerden longa geçilmelidir.Niye oradan alıyoruz, Cünkü düşen kanalın en uygun fiyatı.
Ilerleyen saatlerde raff yukarı dönecektir, bunu R-Square den anlıyoruz.
BU konu Barbara'nın dokumanında yazıyor atlamısım, Nyse arkadasımız uyarınca farkettım.Yenıden okudum.
BU konuda dikkatimi çektiği için kendisine borçlu kaldım.
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/7228/confirmingpricetrendbybry3.jpg[/IMG]
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/5200/goldrap6.jpg[/IMG]
[QUOTE=teo]Dönüşleri R-Square ile belirleyebiliriz.R-Square ,MAss Index'e göre daha erken sinyal veriyor.
R-Square 80 noktasından (döküman 70 diyor,ama testlerde 80'in doğru olduğunu belirledim) kanca yapıp geri dönerse fiyat dönecektir demektir.
Bunu Raff ile kullanırsak, Rafın ne zaman döneceğini anlayabiliriz.
BU konu Barbara'nın dokumanında yazıyor atlamısım, Nyse arkadasımız uyarınca farkettım.Yenıden okudum.
BU konuda dikkatimi çektiği için kendisine borçlu kaldım.
---------------------------
Borc ne demek bir borc var ise ben size borcluyum saygilar.