APSD -4000,
hissiyatım derki ;
kısacılar düzlemekte,
bundan sonra rokettt..
ver elini 80 bin lerr..
:)
Printable View
APSD -4000,
hissiyatım derki ;
kısacılar düzlemekte,
bundan sonra rokettt..
ver elini 80 bin lerr..
:)
tekrar merhaba,....
bir alışveriş yaptık malum 14 şubat ,.....
[quote=mirzaşan;391600]ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Org. Mattis Ankara da..ABD uçak gemisi Hürmüzü geçmiş..[/quote]
ben emir vermeden hiç bir şey olmaz,.......
[quote=alfasid;391621]APSD -4000,
hissiyatım derki ;
kısacılar düzlemekte,
bundan sonra rokettt..
ver elini 80 bin lerr..
:)[/quote]
ben aynı kanaatte değilim
71925 altına sarkarsak işler ayu lehine döner
bunun cümlesi neydi,
etnik harekete bağlı toprak talebi,....
toprağın talep edildiği yerin iran bölümünde üç yer var,...
1.k.ırak etnik hareketin gelişeceği ve geliştiği yer,..
2.basra da bir bölüm,
3.hürmüz boğazında geleceğiyönelik denetimi sağlayacak otonom bölüm,...
ancak bir hareket hiç bir şekilde basradan başlamaz,...
hareket k.rak tan başlar,...
bunun için suriyenin düşmesi gerekli,...
eğerki hareket basradan başlasaydı,...basraya dahi gerke olmadan,...okyanustan vurulurdu, o taktirde bunun hedefi, toprak talebi deyil, iran rejimini değiştirmeye yönelik olurdu,....ha o taktirde bunun kaşıntı çıkaracak yeri basra körfezi olurdu,....
ancak suriyedeki olaylardan anladığımız bunun etnik harekt üzerinden sağlanacak toprak talebi olduğu,.....dolayısı ile,....
yoğunluk suriyedeki gelişmeleri takibe yönelik olmalı,....
bunu biliyorsunuz kıprısla eş zamnlı ya bağlamıştık bu topikte,....
birdiğer husus ise bir başkanlık seçiminin en azından aradan çıkarılmasını beklemek olmalı,....
AB nin irana yönelik olarak aldığı petrol ambargosununun ertelenmesi ise zanmana oynandığını zaten teyit ediyor,....
tarde py si devam puvan aldımı ve day tradeci iseniz bunu cebe alın ve sevin,.....
gördüğünüz üzere,...py düşerken dolara ve dxy yede basıyorlar eş zamanlı,....
bizim çizdiğimiz aralık
6.50-6.98,....arayada 6.76 koyduk,...trade edin,....
bırakın zorlasınlar py yi bir tarafa o zamn gelince karar verirsiniz poz tutmaya,....
hep profit alın,.......şimdi o 12000 puvanın kasa kalanını yerleştirmeye çalışıyor trende katılanlardan geriye tahsil,....
bu sonlanana kadar al profiti çık,....sittir edin lavuğu,.....yukarıda nereye çıkarsa çıksın,...başı göğe mi erecek, yine basacağız en yükseklerden döşüne,......
niye basacağız yalancılar çünkü,.....
yalanla yıkandıkları, yalanla balçık sıvadıkları için,.....
daha düne kadar batıyordu bu pezevenk,...birden notları iyileşti ayağa kalktı, verileri düzeldi,...
işte bu düzelmiş durumunun en noktasında buna basacağız,.......
onun için isyanı büyütmemenin en güzel yolu,....pyleri düşürmektir,...her zamn söylüyorum,...artık paraları dünyayı boğuyor,.....
50 li yerden dötünü bağlamışız........
suriyeden kıprıstan yunandan,....
akvaryum işlerinden,......
trala ve süper işlerden,...
AB işlerinden,....
her yerden,....bizden kaçamıyorlar,.....
asimetrilerini bile yakalıyoruz,....
dötü bağlananın kısmetide bağlanır, böledir bu,....
ya geyşaları yıkacak ya kendi yıkılacak zamanda,....yolculuk böle,...
o yüzden [I][B]ya parasını var eder, ya parasını yok eder[/B][/I],....
cümle budur,......
garan nerde 6.76 altında,....bu kadar basit,...sabah üstünde idi bu kadar basit,.....
sabah verdim günlükten 5 liklerde boğulmayın diye bu kadar basit,......
dün dxy yi verdimmi verdim,.....
vusd yi 1.7795 verdimmi evet,...yaptımı evet,.....
bu kadar basit,....akşam otururum yarını veririm,...şimdi vermem,...akşam,....
akşamdan akşama,....
gündüz de gerkli yeri yazarım, yazdımmı yazdım....gittim şehir turu attım birde,....
burada en önemli olay,...metropoldeki lavuğun davranışları,....
bunu yazdık dedikki dxy ye göre tepe yenilesin,....tepe yenileme budur,....
bu lavuk ne yapıyor cari takılıyor,....yani dxy ye basarak, kendine ve diğer gyşalara vites attırıyor,...yazdık bunu geçen,....
dedikki süper saykılı çalıştırmıyor bu yüzden,....şimdi benim takibimde o dötünü bağlamışım orada zaten,....
dedimki orada 3 tepesi var,...
1.ciye geldi geçen,...
2. var,...
3.var,...
ancak bu üçüncüden sonra,...tepe yeniler tüm glob adına,....bunu dxy bastıkça yapamaz,.....şöle yapabilir ama,....
dxy yükselince dxy ye basabilir,...onu ölçtük dedikki 80.702, ...
cümlesi atın intikamı idi,...
ekledik dedikki buraya bu gelirse o zamn buna bakarız, şimdi sittiredin dedik,...
öle,...oraya gelsin o zamn,...şimdi deyil,.....
[quote=indregandi;391480]73625, tek fiyat,.......
dxy muhtemel yukarı yönlü olacak,....
79042 üstünde 79611 arayacak,....
bu meyanda bu bunu yaparken, vob 73625 altında kalmalı,....
vob usd ise,...1.7795 i arayacak kapanış olarak,......
dxy bu nedenle 78.793 altına düşmemeli yarın,....burasını destek yapmalı,.....
bu şartlar oluştuğunda,....
73625 ayraç olmak üzere dxy yükselişine,...
728xx,
[I][B][COLOR=red]724xx,[/COLOR][/B][/I]
720xx, hedef izleyecek,....
dxy düşüşüne ise,...
74250,
74550,
750xx, hedefini izleyecek,.....
düşüncem dxy nin yükseleceği yönünde,....
bol şans,....[/quote]
dünden gece yarısı güzel yazmışız bunu,......alkış,.......
bu güne sadece günlüğü ilave ettim,...zira 5 lik çok çiğnenmişti,.....dünkü analizde bugüne göre,...
kapanış almışız, dxy almışız,...vusd almışız 1.7795 (1.7810 gördü)....
geceye bakarız sakin kafa ile, yarına ne var,.....
iyi akşamlar cümleten,....
gandi üstadım her zamanki gibi yine ve yine muhteşemsinnn...pariteye de acı veriyorlar..yarın sabah yine şenlik var gibi...ama tabii en doğrusunu yine sen bilirsin...üstadlar üstadısın :)
teşekkür ederim,....görünce yazıyorum,...
şimdi sorunum şu,....
iki şeyden kafayı sıyıracam,...
biri bu site depracated uyarısı veriyor,...yazı yazdığımda yönetivi tarafından denetleniyor uyarısı alıyorum bazende vermiyor,....bir kaç problem daha var bu ve benzerleri,
bunun dışında birde bu gün mc ofisten yapıştır seçeneği çıkmıyor,....bende az önce ofisi sildim yükledim,...
bir örnek yaptım yapıştır seçeneği önce çıktı ama yapıştırmadı yine kayboldu,.....
anlayacağınız zevkim falan kalmadı graf atamıyorum bu yapıştır olmayınca,...
bu işten anlayan bir arkadaşım varmı,.....
bu yapıştır nereye arazi olmuştur, kopyala var kes var, yapıştır yok,....
anasını sattiiiiiiiimmmmmmm,....
birde active x,...sorunu var oğlu var, bu sitenin bannerlerini göremiyorum mesala,....ayarladım banamısın demiyor,.....
explore 9 a geçtim, kızıl tilkileri sildim, google chromeler alayını düzledim,....
active x ten geçtim yapıştır gelsin yetr,....
ypıştıramadan bir hayat düşünemiyorum, yapıştırmam lazım,....
neyse düzeldi galiba,..........yapıştırabilirim artık,...
active x ten ve depracated ten sorunlara devam,....orada da topiğe girince fare bir süre sonra ağırlaşıyor ok hareket etmiyor, yazdığım yazılar gecikmeli dökülüyor ekrana,....
bende kıllandım baya,.....
bu fare ağırlaşması hoşuma gitmedi,.....
depracated ten nefret ediyorum o yazıdan,........
[quote=indregandi;391381]şimdi önümüzdeki resim dxy tarafından çizilecek,.....
78793 hareket noktası olmak üzere,......
destek 78597,
dirençler,...
78960,
79042,
[I][B][COLOR=red]79611,[/COLOR][/B][/I]
ilk ikisi trade sınırları içinde iken, 79042 üzerinde kalarark 79611 üstüne çıkışı burada realize yapar,....
tersine, 78793 altında veya civarında hep trade yapar veya longa dönük olur,.....[/quote]
79611, ....buradayız dxy de,......
buradan bir şeyler yazabiliriz,......
şu
79.611
onun altında,
79.042,
bu ikisi yarına önemli olacak,....
79.611 üstüne giden hareket burayı sarsar,....
ancak yarına bu yok,...bir sonraki gün sarsıcı olabilir,....yani perşembe günü sanırım,...
yarın bir tepişme var,......
yinede bu 79611 üstüne giden hareketler short alır,....79042 ye gelen realizeler iade eder,.....
trendide 79063 ten geçmekte,........
işte 79042-063 bunlar yakın birbirine,.....
sonuç olarak 79611 önemli bunda,.....üstüne gidiş can yakar,...sert giderse sert olur,...
ama düşüncem,....gereceği yönünde,...yani o iki değer arasında trade edecek/ettirecek,...
79611-79042....arasında,..
işte xauusd o da perşembeye,.......sert düşebilir,.....
spx,...keza dici,....perşembe günü önemli bir gün,.....çrş akşamdan buna hazır olmalıyız hatta seanstayken,......
yani u030 perşembe,....
x30 vobix
[B][I]71525,.....[/I][/B]
hazır olunmalı çarşambadan,....
bu 71525 aşasının değeri,......bizde biliyorsunuz 71400(575) vardı,....
şimdi buraya dayanacak bütün film ve fırtına yeri bu değer,...bu değer kırılırsa ser olacak,....yarına veya bir sonrakine perşembeye,.....
71525,.....
yukarıyı bu gün verdimdi zaten,....
yukarısı,73475 tek fiyattı, 73275 bunun acanı idi,.....
73475, 71525,.........öle,....günlükler böyle,...bu bölüm iyi değerlendirilmeli short verirse,.....yarın dahil 8 gün sürebilir, ama trend yok,....bir hızlı düşüş ve bunun üstüne yatış, o yatış tarde ettircek bıktıracak tarzdan,.....sonrası yön olacak,.....muhtemlen yukarı ama o gün gelsin bakalım,.......
minör bakalım,........minörde varmı bir şey
72800,
72425,
72800 üstü kalış sl olunmalı,....altına gelirse tekrar poz açılmalı hep kalıştır,....
72425 altı shorttur,.....72025 altı rahatlamadır,....
73625-72425 arası kapitülasyondur, 72800 bunun ayracıdır,.....
ölese
73625 üstü kalış mutlak longdur,....
72425 altı mutlak shorttur,....
ikisi arası 72800 değerlendirilerek mutlak tradedir,.....
72425 altında devam eden bir hareket için, günlükte 71525(400-575) rakkamı çok önemlidir,...
buna keza long da olanlar için,...72800 üstü kalınmadan rahatlama olmaz,...
bol şans,....
Herkese hayırlı günler.Sn hocam inanın yorumlarınızı hayranlıkla takip ediyorum,aynı zamanda tarzınızda çok harika (biraz kelime oyunlarından insanın kafasını çalıştırıp anlaması gerekiyor,çok hoş ve zekice) dediğiniz seviye yine geldi.73.625 etrafında dolaşıyor.Dün de bu seviyeyi kırdı 1000 puan indi.Söylenecek şey bulamıyorum.Maaşallah:)
[quote=indregandi;391690]79611, ....buradayız dxy de,......
buradan bir şeyler yazabiliriz,......[/quote]
[quote=indregandi;391691]şu
79.611
onun altında,
79.042,
bu ikisi yarına önemli olacak,....
79.611 üstüne giden hareket burayı sarsar,....
ancak yarına bu yok,...bir sonraki gün sarsıcı olabilir,....yani perşembe günü sanırım,...
yarın bir tepişme var,......
yinede bu 79611 üstüne giden hareketler short alır,....79042 ye gelen realizeler iade eder,.....
trendide 79063 ten geçmekte,........
işte 79042-063 bunlar yakın birbirine,.....
sonuç olarak 79611 önemli bunda,.....üstüne gidiş can yakar,...sert giderse sert olur,...
ama düşüncem,....gereceği yönünde,...[B][I]yani o iki değer arasında trade edecek/[COLOR=red]ettirecek[/COLOR],... [/I][/B]
79611-79042....arasında,..[/quote]
[quote=ayyu12;391815]Herkese hayırlı günler.Sn hocam inanın yorumlarınızı hayranlıkla takip ediyorum,aynı zamanda tarzınızda çok harika (biraz kelime oyunlarından insanın kafasını çalıştırıp anlaması gerekiyor,çok hoş ve zekice) dediğiniz seviye yine geldi.73.625 etrafında dolaşıyor.Dün de bu seviyeyi kırdı 1000 puan indi.Söylenecek şey bulamıyorum.Maaşallah:)[/quote]
daha ziyade buna bakın,...yarın dici yialırsam altıma, ....bu bu gün short demek,.......yarına öngörü yaptım malum,.....
bunun yeri 71525 buda malum,....bu 71525 örnek bugüne destek olabilir,....ama yarına kırılacak yer,....burada bu kırılıp 8 gün bunun üstüne yatılmalı,....orada bu dediklerim olursa 8 gün daha trade var,....sonra yön var,...
[quote=indregandi;391695][I][B]73475, 71525[/B][/I],.........öle,....günlükler böyle,...bu bölüm iyi değerlendirilmeli short verirse,.....yarın dahil 8 gün sürebilir, ama trend yok,....bir hızlı düşüş ve bunun üstüne yatış, o yatış tarde ettircek bıktıracak tarzdan,.....sonrası yön olacak,.....muhtemlen yukarı ama o gün gelsin bakalım,.......
minör bakalım,........minörde varmı bir şey[/quote]
sonrada buna bakılmalı,........
Sn.Gandi hocam ekranda sizin isminizi görünce içim rahatlıyor.Nokta tespitleriniz harika.Bizi yalnız bırakmadığınız ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler.Saygılar...l
dayciler dışında hiç minör rakamlara girmeyin, gerek yok,....
73475, 73425, 73275,73175 bunlar günlükte düşecek rakamlar,.....bu rakamlar kırılacak, burada bu olursa 71525 dikkat edilecek rakam,.......sl rakam ise günlükte 74175,......
kovalayın rakamları,....ağa doğru yere gidecek,...iyi takip eden peşinden ayrılmayanda onunla gider,.....
ben yazdım trade olacak dedim,...
6.98-6.50 arasında oluyormu oluyor,.....
6,76.... 73625....
harıkasınız ustad....
elınıze emegınıze sağlık....
Ustadım,
74200 kırılacak gıbı sankı, yenı short sevıyemız 75xxx ler mı?
yoksa 78xxx mı kovayacağız?
forumda yazmak gercekten işkence gıbı, sorun hala duzelmedı, explorerdan vazgecip opare yukledım sorun devam edıyor yıne:(
[quote=kaos;391824]Ustadım,
74200 kırılacak gıbı sankı, yenı short sevıyemız 75xxx ler mı?[/quote]
şimdi o dxy yorumunda,....
trade öngörmüşüz bu güne, dxy trade ediyor, dolayısı ile diğer geyşalarda trade ediyor,......
günlükte toplu rakam verdim az önce,....
dün dxy yi ayrıntılı yazdım,...79.611 e yakın short yaptırır,...79042 miydi neydi long yaptırır dedim, hep oldu bunlar şu ana kadar,....
dolayısı ile dxy şimdi bir toprlanma yaparak 79611 e gider ve kalırsa bize yarını vercek, onuda dün yazdım,....
[B][I]bu manada bunun işareti 73475-73175 arasının toplu kırılması olacak,....[/I][/B]
[B][I]ki yarına 71525 i veya kırılmasını konuşalım,....[/I][/B]
[B][I]işte burası nın üstü 73475 long tutulabilir, o da ne yapıyor hep buraya yakın konu işliyor,....geyşalık böyle,.......[/I][/B]
bunu gecede sağlayabilirler burayı kapatıp,....v.s,.....
dxy de, 7936xx civarında 1 dk tamam olacak bunun üstü kalışa 5 gelecek,....
bu meyanda burada, 73475-175 izlenmeli,......73175 çökerse short gelebilir,....
Dxy en yükseği 79.61 .brv.brv.brv