Işık yok daha long devam.LI 004 longa uygundur.
Printable View
Işık yok daha long devam.LI 004 longa uygundur.
[quote=Pancamo;297655]86725 kısa stoch boynu büktü[/quote]
o boynunu büktü 5 dakikalıklar sat verecek 200 bin lotla garantide kademeyi kaldırdılar :)
Hepiniz istoplatır arkadaşlar acele ediyorsunuz .
fed parasal genişleme beklentiside var kasım toplantısında çok pis kullanılıyor beklentiler bizim piyasada... her fırsatta yukarı.. :)
84-87 süre 24 saat :)
astatin istifa dilekçemi ben sana verdiydim aylar önce ühühüühüh keşke kaçaydık ühühühühühühühü
way arkadaş ya..bu XXX de ne para var **...hehehehe..çiziyo sağlı sollu
[quote=Kennym;297629]patron ben bılecez sanmıstım yaf :( soyleseydınya cıkmayacak sayıları soyleyın dıye :P[/quote]
patron süper loto için alıyım 3 adet sayı (1-54 arası)..mimkinse PM den olsun:o:o:::
AKŞAMA 87700 CİVARI KAPAMASI LAZIM BU KADAR ALIŞA GÖRE AYLAR ÖNCE 2000-3000 LİK GÜNLÜK ÇIKIŞLAR OLURDU O GÜNLER ARTIK YOK NEDENSE :confused: DOYDU ARTIK BENCE YAVAŞ YAVAŞ GÖTÜRÜYORLAR
[quote=seagate;297663]fed parasal genişleme beklentiside var kasım toplantısında çok pis kullanılıyor beklentiler bizim piyasada... her fırsatta yukarı.. :)
84-87 süre 24 saat :)
astatin istifa dilekçemi ben sana verdiydim aylar önce ühühüühüh keşke kaçaydık ühühühühühühühü[/quote]
[B]başka istifalarda var ![/B]
HSYK üyeleri toplu istifa kararı aldı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nda sürpriz bir karar çıktı. Çok sayıda kurul üyesi bugün saat 14:30'da yapacakları basın toplantısı ile istifa edeceklerini bilgisini verdiler.
kim sallar abi hsyk yı :) siyasi risk 0 gibi bişey bence
düşüş olacaksa yurt dışı kaynaklı olacak para ordan geliyor..
[quote=seagate;297669]kim sallar abi hsyk yı :) siyasi risk 0 gibi bişey bence
düşüş olacaksa yurt dışı kaynaklı olacak para ordan geliyor..[/quote]
he be memü..adamlar tüm ortadoğu projelerini Törkiye üzerinden kurgulamışlar. Ne HSYK ne Yüksek Yargı ne TSK ne de başka bir iç dinamik i sallamaz bu adamlar...
Zati bence muhtemelen şortcularıda telekulakla dinliyiler...TC devleti aleyhine fillerde bulunmaktan içeri alabilirler şortcuları..yol yakınken itirafcı ol memü..ühühühühühü
60dk da doji mi oluştu :rolleyes:
referandumu güven oylamasına çeviren partiler kendilerini sıfırladılar bu sayede siyasi risk de 0 landı gibi bişey bence :) rallyENSYNC........... ******************
ne zaman yurt dışının mazot biter patlar bizde anca o zaman kraşiensyNC :)