hayret..pala şorta 125 puan kar firdi..hemen kapadım 1 adeti..ehuehuehue
Printable View
hayret..pala şorta 125 puan kar firdi..hemen kapadım 1 adeti..ehuehuehue
[quote=sazan;215509]Şu konuda yardım edebilen olursa sevinirim.
Sorun bendeki matriks'de mi ?
Bir indikatör yaratın.
Formülü
LINEARREG(RSI(13),13) olsun.
Sonrada sevdiginiz grafiğin altına (ayrı pencerede) düşürün.
Grafik son 13 bar boyunca sürekli azalıyor mu ? (Olamaz da, Öyleyse f... Matriks.)
Bu düşüşü her grafiğin altında gözlüyormusunuz. RSI'si yükselen, yada düşen.
Lütfen, deneyen biri özelime evet sendeki gibi yada yooo bende öyle olmadı diye mesaj atabilir mi ?[/quote]
Evet oluyor...
Linearreg Matriks'de çok problemli... Bir kere onu kullanarak çok acayip bir sistem yapmıştım, sonradan anladık problemini...
[quote=Strategist;215512]Evet oluyor...
Linearreg Matriks'de çok problemli... Bir kere onu kullanarak çok acayip bir sistem yapmıştım, sonradan anladık problemini...[/quote]
Özelime yazan Astatin ve hızla cevaplaya Stratejist'e teşekkür ederim.
O zaman
F... Matriks. Gahrol. Gün yüzü görme emi. .dng
[QUOTE=sazan;215509]Şu konuda yardım edebilen olursa sevinirim.
Bir indikatör yaratın.
Formülü
Grafik son 13 bar boyunca sürekli azalıyor mu ? (Olamaz da, Öyleyse f... Matriks.)
Lütfen, deneyen biri özelime evet sendeki gibi yada yooo bende öyle olmadı diye mesaj atabilir mi ?[/QUOTE]
abi linearreg e dikkat et geçmişte zistemimde kullanmıştım refli zistem gibi oluyor zistem oklar değişiyor
[QUOTE=sazan;215509]Şu konuda yardım edebilen olursa sevinirim.
Bir indikatör yaratın.
Formülü
Lütfen, deneyen biri özelime evet sendeki gibi yada yooo bende öyle olmadı diye mesaj atabilir mi ?[/QUOTE]
MS de denedim, resim yükleyemiyorum.
RSI(13) ile benzer davranıyor fakat kırılımlar az, sanki ortalamaya benziyor.
MS si olan resim atabilir....
[quote=sazan;215514]Özelime yazan Astatin ve hızla cevaplaya Stratejist'e teşekkür ederim.
O zaman
F... Matriks. Gahrol. Gün yüzü görme emi. .dng[/quote]
Özelinize linearreg kullanan bir formül attım. Onun 15dk'lıktaki getirisini de paylaşayım da arkadaşların gözü sistem görsün... :)
[quote=fXci;215515]abi linearreg e dikkat et geçmişte zistemimde kullanmıştım refli zistem gibi oluyor zistem oklar değişiyor[/quote]
yaptıkları iş anlamında kıyaslarsan, ref+ ya on basar...çünkü belirli bir nokta yada koşulu değil, tüm bir regresyon bölgesine makyaj yapıyor reg:..::..:
sözün özü, bize üni de öğretilen Linreg le alakası yok..çok gahpe bişey bu MTX deki linreg
[quote=Strategist;215512]Evet oluyor...
Linearreg Matriks'de çok problemli... Bir kere onu kullanarak çok acayip bir sistem yapmıştım, sonradan anladık problemini...[/quote]
he..bende sazan a attığım PM de, magic stro system den bahsetmiştim snei anarak:::::::::
ne sistemdi beaah..VOB, IMKB, parite, djı micey emtia gold mold, adriana lima v.s. hepsini hallaç pamuğu gibi atıyordu vesselam
[QUOTE=hilmi;215506]Opsiyon haftası sözünü siz mi yazmıştınız ?
Opsiyon günü ne zaman bitiyor bilen varmı ?[/QUOTE]
evet Sayın Hilmi.
Opsyon haftasındayız, quadraple cinsinden. 3 aylıklar böyle oluyor. 3 ayın opsyonları kapanıyor yani.
cuma opsyon günü. Hacim çok olur, yatay olur. Öncesinde tepeler. Aman garanti değildir piyasa bu.
Ama mesela geçen hafta tepe beklemek hayaldi. Bunu rahat çözdük.
Jelibon.
[quote=Astatin;215518]yaptıkları iş anlamında kıyaslarsan, ref+ ya on basar...çünkü belirli bir nokta yada koşulu değil, tüm bir regresyon bölgesine makyaj yapıyor reg:..::..:
sözün özü, bize üni de öğretilen Linreg le alakası yok..çok gahpe bişey bu MTX deki linreg[/quote]
Tamam da Metastock'da bu sorun yok. Adam gibi çalışıyor... Bu Matriks hakikaten kamera şakası gibi program ya... :mad:
[QUOTE=Astatin;215518]yaptıkları iş anlamında kıyaslarsan, ref+ ya on basar...çünkü belirli bir nokta yada koşulu değil, tüm bir regresyon bölgesine makyaj yapıyor reg:..::..:
sözün özü, bize üni de öğretilen Linreg le alakası yok..çok gahpe bişey bu MTX deki linreg[/QUOTE]
evet çok zahteker bişey namıssız.... farketmeside zor... hele bide zistemde başka şeylerde varsa zor farkedeyorsun... uzak dursun benden gari.... :::
[quote=Astatin;215519]he..bende sazan a attığım PM de, magic stro system den bahsetmiştim snei anarak:::::::::
ne sistemdi beaah..VOB, IMKB, parite, djı micey emtia gold mold, adriana lima v.s. hepsini hallaç pamuğu gibi atıyordu vesselam[/quote]
Hayaller... Hayaller.... :..:
Linearreg isimli büyülü fonksiyonun saatlikteki performansı: