kapansada bitse şu ızdırap......yaksa canımızıda alacak.....
Printable View
kapansada bitse şu ızdırap......yaksa canımızıda alacak.....
[QUOTE=boz ayı;219741][I]makas analizinden dolayı 70.700 şortt...[/I][/QUOTE]
dün + yı gördü makas yanılmıyorsam.. bu hafta bu nu cok yaptı 100 150 puanı..
[quote=eksper;219758]kapansada bitse şu ızdırap......yaksa canımızıda alacak.....[/quote]
expır kaç gündür feryadından ortalık inledi... şortları kapatıp long olsaydın.. hem zarardan hem feryattan kurtulacaktın...
durum..
alan 3bin
satan 12bin
yorum...
düşermi... nah düşer..
görünen o ki.. hedefe 73 alınmış.....
[quote=küçük_k;219187]benim hesaplarıma göre bozo'nun yazdığı bu fiyatlardan 1500 puan civarı gevşemesi lazım..
grafik hedefi 74 bin....
bu kansız her hamlesinde 1 yada 2 kontrat boyu gidiyor..
yani 7000 veya 14bin ( kuzum öğretmişti.. graflarda da net görünüyor)
küsüratları es geçersek...
60binden topukladı 74binden döner...
o zamanda kadarda şortcuların hepsi mort olur zaten..[/quote]
hedef 73-74 bin... kolsuz ama stressiz dolaşıyorum.. ağaya kızgınım.. burnumdan soluyorum..
[QUOTE=küçük_k;219772]expır kaç gündür feryadından ortalık inledi... şortları kapatıp long olsaydın.. hem zarardan hem feryattan kurtulacaktın...
durum..
alan 3bin
satan 12bin
yorum...
düşermi... nah düşer..[/QUOTE]
ben anlamam...ben buna para hic vermedim...vermemde o kadar......
kıcımda 4000 puvan kazıkla cok dolaştım.....bunu cogu kişi bilir...sonunda aldım paramı......
bu dow un bu akşam yıkılmayacagının garantisi varmı......
[quote=eksper;219795]bu dow un bu akşam yıkılmayacagının garantisi varmı......[/quote]
yıkılmayacağı garanti üüü hatta ralli yapacağı da garantiüüü nerden mi biliyom bizim paladan şerrofsiz bize bugün çok pahalıya öğretti bunu:::
[QUOTE=sadberk22;219803]yıkılmayacağı garanti üüü hatta ralli yapacağı da garantiüüü nerden mi biliyom bizim paladan şerrofsiz bize bugün çok pahalıya öğretti bunu:::[/QUOTE]
bende diyorumki yıkılacak...hade bakem......
Delikanlılıkmı kaldı bu ne ya muz gibi ,buz gibi ,mis gibi derken 2 puanda almış arkaya dolanarak..
[quote=eksper;219809]bende diyorumki yıkılacak...hade bakem......[/quote]
olsun o yıkılsa bile bizim pala yarın %5 artacağına %3 artar gene:::.dng diyoz ya bu ****.palası daha nolsun.lelele