uzun girmenin el yaktığı bir gün ve ben uzun giriyorum :)
Printable View
uzun girmenin el yaktığı bir gün ve ben uzun giriyorum :)
Yarın Endeks 100 için 65700 üzeri
Endeks 30 için 81100 üzeri long olur.
Değilse buralar graşır.
Herkeze iyi akşamlar.
[quote=unlimitted;328753]güvenilir kurum ismi veriyoroooom :
unlimited limitli limitsiz A.Ş. limited ŞTi. :D[/quote]
adaş özeline mesac attım..bi bak..bi konuşak şunu..:)
neyse bugünkü hasarı keara çavirdik şimdilik tabi ki yarın artı gap olursa sil baştan olur o ayrı erken sevinmeyim iyisimi :o:o:o
[quote=a.kaya;328763]neyse bugünkü hasarı keara çavirdik şimdilik tabi ki yarın artı gap olursa sil baştan olur o ayrı erken sevinmeyim iyisimi :o:o:o[/quote]
bence + gab olmaz.
eksi başlar olaylar sonra gelişir :)
Yaa unutmadan, ew saydım o kadar, A dalgası spot 30 da 81029 oldu, E dalgası uzadı açılışta az feykli olunca 81075 oldu, yani bence sayım doğru oldu ve sonuçta graştı, ama biz sisteme uyduk vs.vs., sonuç değişmez, graşır devam eder denebilir:)
[URL="[img]http://666kb.com/i/bqfpyqph3x45vmhq4.jpg[/img]"][img]http://666kb.com/i/bqfpyqph3x45vmhq4.jpg[/img][/URL][/QUOTE]
cümleten iyi akşamlar !
güzel kapanış oldu.DOW çıkarken yine gömdüler.eğer burası DOW düşerken çıkmayacaksa o zaman bugünkü satışlar pek hayra alamet değil LONG lar açısından.satışlar devam ederken APSD sürekli arttı.hareketi teyid etti diyebiliriz.aşağıda bir yer kaldı 79.250 civarından geçen o 1 senelik çizgi.orasıda kırılsın 1-2 gün altında kalsın.o zaman daha hoş olur.
81.500 ü SIFIR noktası kabul ediyorum.dönüp aşarsa yine karışır hesaplar.
lütfen dow lütffen yaw..yarın eksi gap istiyorum...plizz..nerde çokonat
[quote=Astatin;328771]lütfen dow lütffen yaw..yarın eksi gap istiyorum...plizz..nerde çokonat[/quote]
ula amansız terbiyesiz fütursuz (bak bu güzel bi kelime oldu burda :D) düşüşler beklediğin bi duan vardı senin. o duadan sonra bu pek bi kibar göründü gözüme. uzun süredir yoktuk forumda amma değişmiş herşey. :..:
[quote=Astatin;328771]lütfen dow lütffen yaw..yarın eksi gap istiyorum...plizz..nerde çokonat[/quote]
eheueheue...yaw hakkaten dow...bı eksi gep...hep gayahan curse..ahhhh..ahh:)
[quote=a.kaya;328763]neyse bugünkü hasarı keara çavirdik şimdilik tabi ki yarın artı gap olursa sil baştan olur o ayrı erken sevinmeyim iyisimi :o:o:o[/quote]
kayatron,
ben kaç gündür artı gapla uyanıyorum....thomas..bişi olmasss
[quote=unlimitted;328776]ula amansız terbiyesiz fütursuz (bak bu güzel bi kelime oldu burda :D) düşüşler beklediğin bi duan vardı senin. o duadan sonra bu pek bi kibar göründü gözüme. uzun süredir yoktuk forumda amma değişmiş herşey. :..:[/quote]
he be unlipat..son derece ahlaksız, fütursuz, patavatsız, paris hilton diye gidiyodu o beddua ama baktım işe yaramıyo bir de böyle deneyek dedim
sabaha çok pis artı gap var, ben diyeyim 2000 siz diyin 3000 puan...
[quote=enorton;328782]sabaha çok pis artı gap var, ben diyeyim 2000 siz diyin 3000 puan...[/quote]
çokonat ına bahse var mısın?:D
Astetropatro... Hakettin bunu... Afiyet olsun... :..:
[quote=Astatin;328354]onu dokuzu anlamam...1325 in altına inerse 1244..onunda altına inerse iflah olmaz
[IMG]http://i51.tinypic.com/if5o2g.png[/IMG][/quote]
bunu öne alalım:mad::p
strohacı,
patron avatar nasıl..yeterince havalı bir üstad gibi görünüyır mu..:..::..:yaw biliyorum saçlı sakallı pipolu bişi daha yii olurdu ama, yaşlı olmasın, karizma olsun dedim...pipo da sevmem zaten...üühühüühüühühüh....küserim bak...
selçuklu nerde yaw
[quote=Astatin;328806]strohacı,
patron avatar nasıl..yeterince havalı bir üstad gibi görünüyır mu..:..::..:yaw biliyorum saçlı sakallı pipolu bişi daha yii olurdu ama, yaşlı olmasın, karizma olsun dedim...pipo da sevmem zaten...üühühüühüühühüh....küserim bak...
selçuklu nerde yaw[/quote]
Vay canına patron.. Havatardaki karizma ekrandan taşıyor.. Adeta monitörü delip geçerek beynimin kıvrımlarına nufuz etti... Bu havatara 17:34 itibariyle geçmiş olsaydın hayatta flat'lemezdim seninle birlikte short kalırdım... :..:
Bundan sonra sen hangi pozdasın ben de o pozdayım... Üstatları takip etmek bu işte para kazanmanın tek yolu... ::: :..:
[quote=Strategist;328808]Vay canına patron.. Havatardaki karizma ekrandan taşıyor.. Adeta monitörü delip geçerek beynimin kıvrımlarına nufuz etti... Bu havatara 17:34 itibariyle geçmiş olsaydın hayatta flat'lemezdim seninle birlikte short kalırdım... :..:
Bundan sonra sen hangi pozdasın ben de o pozdayım... Üstatları takip etmek bu işte para kazanmanın tek yolu... ::: :..:[/quote]
peee..resimde belli olmuyo ama kol düğmeleri bile var gömleğin..eskitme metalden...
:D:D:D:D
aylardır çokonat diyip duruyon astipatron buyur 3 tane sana sanırım bu sana 3 ay yeter:..:
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/27/4341.jpg[/IMG][/URL]
erzurum universiade açılış töreni mükemmel..kaçırmayın...organizasyonu teprik ederim gerçekten
terazide başlar,79500 e doğru panik havası,yeterli sayıda kısacı biriktiğinde olaylar yukarı yönlü gelişir,haftayı pozitif kaparız..
nasıl senaryo :)
[quote=The Tatar;328836]terazide başlar,79500 e doğru panik havası,yeterli sayıda kısacı biriktiğinde olaylar yukarı yönlü gelişir,haftayı pozitif kaparız..
nasıl senaryo :)[/quote]
fdj graşar..vob -500 açar...yeterince kısacı birikti olaylar yukarı yönlü gelişir diyenlerin longları sayesinde az oyalanır sonra ver elini -1500:D:D
nassı senaryo...:D:D
[quote=Astatin;328838]fdj graşar..vob -500 açar...yeterince kısacı birikti olaylar yukarı yönlü gelişir diyenlerin longları sayesinde az oyalanır sonra ver elini -1500:D:D
nassı senaryo...:D:D[/quote]
hocamızsın patron sen ne dersen o :::
ankettede short lar 9 - 3 gibi net bir skorla üstün yalnız :)
[quote=The Tatar;328840]ankettede short lar 9 - 3 gibi net bir skorla üstün yalnız :)[/quote]
gece pozları önemli değil...sabah 500puanlık basit bir dalga ile pala pozunu ayarlar..şortuda öper longuda döver...:p bakınız son 3 gün
piyasa kapalıyken palayı tahrik etmekten korkarım patron :)
ama gol olur :)
86 bin üstünden 78850 ye kadar olan düşüşe şuana kadar dişe dokunur bir tepki veremedik..yukarı ataklar 81500 le sınırlı ve oldukça kısa süreli oldu..
gösterge ve fiyat olarak dip ve destek bölgelerine oldukça yakınız..
bundan sonraki yukarı denemelerin 81700 ve 82600 seviyelerine ulaşmasını bekliyorum..
78200 den işlem geçtiği an bu analiz geçerliliğini kaybeder diyerek biraz geniş bir stop koyalım derim zira bulunduğumuz seviye bunu hakediyor diye düşünüyorum..
[IMG]http://i51.tinypic.com/2cfdqvk.jpg[/IMG]
Günaydın patronlar, iyi seanslar.
VOB'dan destek manzaraları... üvvv... Şöyle forumca bi el atsak kırılır bence... üvvv... :)))
[quote=Strategist;328856]VOB'dan destek manzaraları... üvvv... Şöyle forumca bi el atsak kırılır bence... üvvv... :)))[/quote]
Sürekli hapşırıyorum zaten, günlük grafı açtım ilk hapşırığım günlük grafa :) Tahminen kırarız :::
nerde taze çokonat..
hey yafrum avatardaki karizmaya bak be
ah gayahan ah ağız tadıynan düşürmüyon bizi büeee ::: bakın naapmış yine :::
[QUOTE=kayahan;328861]bol kazançlar boz emmim
kara cuman mubarek olsun
crashhh tüm hızıyla yolda.
pala yocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
boz emmim hancııııııııııııııııııııııııııııııııııııı[/QUOTE]
[quote=Astatin;328864]nerde taze çokonat..
hey yafrum avatardaki karizmaya bak be[/quote]
O resimdeki herife çokonat fabrikası kursak yine yetmez ama şimdilik bunlarla idare etsin... :..:
[quote=Strategist;328856]VOB'dan destek manzaraları... üvvv... Şöyle forumca bi el atsak kırılır bence... üvvv... :)))[/quote]
Bence bu durumda benim hiper mega indike bakmak lazım kırılıp kırılmayacağını o söyler ancak ben daha önce göndermiştim ve kırılacağını gösteriyordu hatırladığım kadarıyla.DUr bi kere daha gönderiyim.;)
[quote=Strategist;328869]O resimdeki herife çokonat fabrikası kursak yine yetmez ama şimdilik bunlarla idare etsin... :..:[/quote]
strogrinder,
bir de büyük filtre kahve göndersen..sütsüz şekersiz..delikanlı usülü:o
way..gayahn neler demiş yine öyle..üühühühü
...
strobaba strobaba dişlerin neden kocaman:mad::D
Kayatron,
Bugün ISOT da taban olsun VOB da... okeyto?
Evet şu an itibariyle down bölgesine girilmiş ancak akşam kapanışı ve 2 gün kadar burda kalması lazım.Tekrar up bölgesine girerse şortta ısrarcı olmamak lazım tabi ki.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/28/865.jpg[/img][/url]
[quote=Astatin;328872]strogrinder,
bir de büyük filtre kahve göndersen..sütsüz şekersiz..delikanlı usülü:o
way..gayahn neler demiş yine öyle..üühühühü
strobaba strobaba dişlerin neden kocaman:mad::D[/quote]
Kardeşim Starbucks mı zannettin burayı... :mad: Ama karizma o boyutlarda ki dayanamıyorum ellerim otomatikman yapıyo kahveyi... Kendime hakim olamıyorum... :p :..: