crashh zıplaya zıplaya geliyor....dng.dng:dü::dü: .boks.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=330805&resize_x=600[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=330808&resize_x=600[/IMG]
Printable View
crashh zıplaya zıplaya geliyor....dng.dng:dü::dü: .boks.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=330805&resize_x=600[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=330808&resize_x=600[/IMG]
[quote=kayahan;261026]crashh zıplaya zıplaya geliyor....dng.dng:dü::dü: .boks.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=330808&resize_x=600[/IMG][/quote]
gayahanım,
Bu crashh denen şey,zıplaya zıplaya değilde,sular seller gibi şarıl şarıl gelseya...
Zıplaya zıplaya dedikçe zıplıyor,68150 den 72125 e kadar..üüü
zıplaya zıplaya tepe yapıyor İMKB, Kaya balığı zıplıyor oltadan kutulmaya çaresiz iğne sağlam.
Euro ne oldu stopmu oldu?
Paritede En iyi OBO çalışmayan OBO dur.
1.26 üstünde saatlik kapanış 1.28 garanti artık hemde yakında 1-2 güne.
Jelibon.
O tablo yanlış ayrıca, 1.inci tabloyu ver, 200 günlük düşmüyor, yükseliyordu.
Jelibon.
Yumurta ikizi gaple birlikte dip yaptırmaya geldi.
Büyük istikrar var.
Jelibon.
Ayucuklarım şu kırım aleti pariktesine bir bindirme daha yapın bakiyyymmm...
Danaların burnunu 1.25.90 a sürtün...
[quote=EKONOMİST;260947]Bazen bu yukselışı abartıyorlar dususlerde oldugu gıbı.....ispanya.fransa,italya almış basını gıdıyor.yarın uzunlar dıkkatlı olsun bence bu akşam dow sp500 kıvırabılır.yarına kısa gırmeyı düünüyorum hayırlısı bakalım......[/quote]
aynen düşündüğümüz gibi oldu...bu piyasada para kazanmak gercekten de zor..yarına uzun gırenleri zor dakıkalar beklıyor gıbı.bu sp500 un yukselmeye nıyetı yok bellı..yükselişler tepkı olarak kalacak gıbı...
[quote=EKONOMİST;261039]aynen düşündüğümüz gibi oldu...bu piyasada para kazanmak gercekten de zor..yarına uzun gırenleri zor dakıkalar beklıyor gıbı.bu sp500 un yukselmeye nıyetı yok bellı..yükselişler tepkı olarak kalacak gıbı...[/quote]
İyide bizim S&P ile akrabalığımız yükselirken oluyor..düşerken tanımıyorlar...****...
Şimdi transportlar yükselişi onaylamadı.
Dow ilk fiboya takıldı. Yükselişin daha fazlası ancak bunu geçmekle mümkündü.
Önümüdeki bir iki gün sp 1 temmuz (dow 2 temmuz) dibinin altına gelme 5. dalga olarak algılanacaktır zaten esas sayım buydu.
Alternatife gelmezse bakacağız.
Jelibon.
S&P 'de ayular şimdilik öne geçti
[quote=jelibon;261041]Şimdi transportlar yükselişi onaylamadı.
Dow ilk fiboya takıldı. Yükselişin daha fazlası ancak bunu geçmekle mümkündü.
Önümüdeki bir iki gün sp 1 temmuz (dow 2 temmuz) dibinin altına gelme 5. dalga olarak algılanacaktır zaten esas sayım buydu.
Alternatife gelmezse bakacağız.
Jelibon.[/quote]
Sana hiç ağzın bal yesin dedilermi....
Ağzın bal yesin....lelele.lelele.lelele
burda bütün olay hala gerçekleşmeyen 1020 altı ve 1040 üstü kapanış olayı.
Jelibon.
[quote=jelibon;261045]burda bütün olay hala gerçekleşmeyen 1020 altı ve 1040 üstü kapanış olayı.
Jelibon.[/quote]
Boşver karıştırma 1040 üstünü,sen bal ye...:::
Fıçır 9609 aşağı geçmeli..
Altın içinde tek nokta var.
1188 altında kesinlikle long olunmamalı.
Jelibon.
Future dow şimdiden 9609 altına inmesin, daha çok var kapanışlara, ağır ama istikrarlı bir şekilde insin daha iyi
[quote=padişah;261049]Future dow şimdiden 9609 altına inmesin, daha çok var kapanışlara, ağır ama istikrarlı bir şekilde insin daha iyi[/quote]
İşi sağlama alalım neme lazım,çok üzdüler beni bugün...üüü
Teminat içün bütün konu komşunun ziline bastım,daha yüzümde yok,ne diyipde isteyecem...ha ha ha...
[quote=EMEKDAR;261051]İşi sağlama alalım neme lazım,çok üzdüler beni bugün...üüü
Teminat içün bütün konu komşunun ziline bastım,daha yüzümde yok,ne diyipde isteyecem...ha ha ha...[/quote]
yarın -1000 yapar mı acep.kom
fıçır 9599 gördüm ama dediğim gibi son dakikaya kadar güvenemiyorum
[quote=padişah;261057]yarın -1000 yapar mı acep.kom[/quote]
[SIZE=4] şu durumda[/SIZE] en fazla yapacağı -750....lelele
zaten gün içinde toparlanıyoruz...
[quote=padişah;261057]yarın -1000 yapar mı acep.kom[/quote]
Hiç bir şeyin güvencesi yok...kimse içün ortam güvenli değil...
Sadece iyi strateji yapıp,beklemekten başka çare yok...
[quote=hakansahin;261060][SIZE=4] şu durumda[/SIZE] en fazla yapacağı -750....lelele
zaten gün içinde toparlanıyoruz...[/quote]
Papazın pilava iştahı her zaman aynı olmayabilir...:::
[quote=EMEKDAR;261063]Papazın pilava iştahı her zaman aynı olmayabilir...:::[/quote]
pozisyon yok flat;)
açılışta -750 civarı açılmasını istiyorum ki hemencecik long olup vereyim gari:::
[quote=emekdar;261040]iyide bizim s&p ile akrabalığımız yükselirken oluyor..düşerken tanımıyorlar...****...[/quote]
haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın bır tombul parmakta bıze yaparlar....
dansöz hemen toparladı yine nolacak bizim halimiz
Kısa olmama ragmen yarına -750 -1000 falan kımse beklemesın sabaha kadar bu sp500 1040 bıle dener.dansöz bız kısalara ekmek cıkmaz pehhhhhh.yazıyı yazarken 0.40 pirim yapmıs yuhhhh
[quote=padişah;261068]dansöz hemen toparladı yine nolacak bizim halimiz[/quote]
yatay takılmayalım da;)
mümkünse ekşınlı olsun.lelele
[quote=EKONOMİST;261066]haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın [B]bır tombul parmakta bıze yaparlar....[/[/B]quote]
Tombul parmak kesmiyor bizimkini,[B]ham elma kazığı lazım[/B] ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........:::::::::::::::
[quote=EKONOMİST;261069]Kısa olmama ragmen yarına -750 -1000 falan kımse beklemesın sabaha kadar bu sp500 1040 bıle dener.dansöz bız kısalara ekmek cıkmaz pehhhhhh.yazıyı yazarken 0.40 pirim yapmıs yuhhhh[/quote]
ayular güç toplayıp son hamleyi son dakikaya bırakmalı,
yoksa dowa birşey olacağı yok:mad:
[quote=padişah;261059]fıçır 9599 gördüm ama dediğim gibi son dakikaya kadar güvenemiyorum[/quote]
şimdi 9655, yuhhhhhhh
[quote=padişah;261073]ayular güç toplayıp son hamleyi son dakikaya bırakmalı,
yoksa dowa birşey olacağı yok:mad:[/quote]
Ölü kedi taklidi Tomun hakkıdır..bir sorun yok...ama bizimkini ne yapmak lazım..9 canlı kedi..
Kedi bacağı ayıran varmı,tecrübeli biri lazım ...:)
[quote=EMEKDAR;261072][quote=EKONOMİST;261066]haklısın hocam.buna bende katılıyorum.hatta yazıyı yazdıktan sonra senın soyledıgını yazmayıda düşündüm.bu sıralar cok fecı sekılde yurt dısından ayrıstık.şimdi sp500 bulundugu yer ıle kapanıs arasında yaklaşık yuzde 1.5 fark olustu yarına kadar ne olur bılemem.ama sunu soylıyım.ben 3*-4 gun once piyasa 70.000 lerde ıken kısa pozusyon alıp 67.000 beklemıstım olmadı.belkı bır deneme daha olur oralara.ama suan kı görunum bana göre burası dıp degıl.ımkb ye gelınce derınlıgı olmayan piyasaya fazla guvenmıyorum.bakarsın [B]bır tombul parmakta bıze yaparlar....[/[/B]quote]
Tombul parmak kesmiyor bizimkini,[B]ham elma kazığı lazım[/B] ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........:::::::::::::::[/quote]
.lelele:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
[quote=EMEKDAR;261076]Ölü kedi taklidi Tomun hakkıdır..bir sorun yok...ama bizimkini ne yapmak lazım..9 canlı kedi..
Kedi bacağı ayıran varmı,tecrübeli biri lazım ...:)[/quote]
eşşek kesen bazı kasaplar iyi ayırıyormuş.dng
Demede demeyın yarın sabaha kadar bu sp 1040 denemesse ben bıse bılmıyorum:))))yuzumuz gulmeyecek heralde yıne yuh olsun dıyorum 1028 olmus
[quote=EKONOMİST;261081]Demede demeyın yarın sabaha kadar bu sp 1040 denemesse ben bıse bılmıyorum:))))yuzumuz gulmeyecek heralde yıne yuh olsun dıyorum 1028 olmus[/quote]
+1 diyorumüüüüüü
Karamsar olmayalım 99 u veren Allah,100 üde verir...:cool:
Dünyada faizler yükselmeden,bızde genell secımler olmadan,ıkız kulelere ucak çarpmadan kımse kısalmasın:)
[quote=EKONOMİST;261087]Dünyada faizler yükselmeden,bızde genell secımler olmadan,ıkız kulelere ucak çarpmadan kımse kısalmasın:)[/quote]
+.+.+.
Evet gapi gayet güzel kapatarak 1020-1040 arasında 1028 de kapanış oldu.
Bu aralar gapler hep aynı gün kapanır oldu.
Günlük destek direnç çalıştı.
1018-1041
Kapanış bekliyoruz 1040 üstü veya 1020 altı.
Bugünkü future marj ise inanılmaz.
1020-1003-1040-1015-1026. (tam değildir kafadan yazdım)
94 puan %9, kaldıraçla %900. Bu iş zordur, zorluğu başka ne kadar tehlikeli olduğu bugünden belli.
Bugün para 9 katına çıkarken, 9 kere de iflas tehlikesi yaşayabilirdik.
Vobun gözünü seveyim, bunu tam çözdüğüme inanayım adresim vob olacak geri dönecem voba.
Bizim destek direnç ise korumaydı.
Jelibon.
Bugun yarın bır 1040 uzerıne atma denemsı kesın tekrar edılecektır.bu seferde orayı kıramassa destegını test eder bence.ne dersınız syn jelibon hocam.
[QUOTE=EKONOMİST;261092]Bugun yarın bır 1040 uzerıne atma denemsı kesın tekrar edılecektır.bu seferde orayı kıramassa destegını test eder bence.ne dersınız syn jelibon hocam.[/QUOTE]
Çok pis karar yerindeyiz, bugün nasd**dan, djtden destek gelmedi.
Desteğe çekildi bile bugün, 1018-1041 ne tarafa gidecek diye bakılmalı 1-2 gün.
Kırdığı yönde olmak kazandıracak.
Jelibon.