[quote=belhal;297592]Ben şahsen çakacakları konusunda bir ışık güremedim daha long devam.[/quote]
ışıksız olma ihtimaliyüksek..eğer çakacaklarsa
Printable View
[quote=belhal;297592]Ben şahsen çakacakları konusunda bir ışık güremedim daha long devam.[/quote]
ışıksız olma ihtimaliyüksek..eğer çakacaklarsa
Allah neşeni arttırsın Asti kardeş gene keyfin yerinde galiba longdun demi :..: :..:
[quote=a.kaya;297588]kısamı bence çok tehlikeli yukarı trend çok güçlü kısa yapmak çok ama çok tehlikeli sistemli isen tamam..[/quote]
banka kademelerinde ki lot sayıları oldukça düşük abi. tabi bugün dowun kapalı olmasıda buna etkendir. ve göstergelerde yoruldu. dediğim gibi 325 e kadar kademeli kısa açıp bir müddet beklerim . nasipte ne varsa artık.
TİİKKAYYTTT TÜM FORUMM;
Geçen hafta malum, forumdaki bazı arkadaşlarımızdan sayı tahmini aldım sayısal loto için. Niyetim o sayıları eleyip kalanlar arasında oynamaktı..Buyrun arkadaşların tahminleri ve sonuç..
Selpatro : 11-17-41
Kenim: 47-[COLOR=red]48-49[/COLOR]
Memü the seagate: 7-13-38
Stropatro: 13-21-34
Kayaboss : 4-11-21-28-30-42
Sonuç: 15-19-33-37-[COLOR=red]48-49[/COLOR]
Kenimin yüzünden 3 de kaldık:p:p:p
Kayaboss u teprik ederim:D:D:D
Asal sayı yada fibo sayıları seçmenin çok bişi fark ettirmediğini ilgili arkadaşlara hatırlatırım...:::::::::
Kayaboss, 43 tane sayı söylesene 1 ile 49 arasında:p:::
[quote=Astatin;297593]ışıksız olma ihtimaliyüksek..eğer çakacaklarsa[/quote]
Ben farkederim ışığı yeterki uzaktanda olsa bir işaret versin ama imaresi yok daha.
[quote=a.kaya;297595]Allah neşeni arttırsın Asti kardeş gene keyfin yerinde galiba longdun demi :..: :..:[/quote]
yok..kkazara kalmış 1 adet sembolik şort vardı..açılışta istop...sisteme uy uy uyuyuyuyu
düşe kalka da olsa hedef yıl sonuna kadar 105,000 ahanda yazdım buraya kaydedin arkadaşlar :::
[quote=a.kaya;297599]düşe kalka da olsa hedef yıl sonuna kadar 105,000 ahanda yazdım buraya kaydedin arkadaşlar :::[/quote]
Tutmazsa da alıntı yapıp "şöyle bir tahmin yapmıştım ama tutmadı" diye hatırlatacak mısın, yoksa sadece tutarsa mı hatırlatacaksın? :..:
[quote=Strategist;297600]Tutmazsa da alıntı yapıp "şöyle bir tahmin yapmıştım ama tutmadı" diye hatırlatacak mısın, yoksa sadece tutarsa mı hatırlatacaksın? :..:[/quote]
tutmazsa ben hatırlatırım..tutarsa nasılsa kendi hatırlatır::::::MS Outlook tasklara ekledim:::
[quote=Astatin;297598]yok..kkazara kalmış 1 adet sembolik şort vardı..açılışta istop...sisteme uy uy uyuyuyuyu[/quote]
Patron son zamanlarda ben de ne zaman akşam heyecan olsun diye sembolik veya cücük miktarda geceye kalsam çakıyorlar... üvvv... Adam gibi pozlarda daha başarılıyım.... Ufak da olsa heyacansal zararlar birikmeye başladı.. üvvv... Bir süre kendime heyecansal işlemleri yasaklıyorum... Adam gibi birşey görüyorsan normal pozla gir, yoksa geceye flat... üvvv...
::: ::: ::: ::: ::: ::: bırakın artık kendinizi trendin engin dalgalarına :..: gözleriniz kapayın yaslanın arkanıza :..: Asti bu nasıl :..:
[quote=Strategist;297600]Tutmazsa da alıntı yapıp "şöyle bir tahmin yapmıştım ama tutmadı" diye hatırlatacak mısın, yoksa sadece tutarsa mı hatırlatacaksın? :..:[/quote]
onun için başka bi şey yazmadım ya stro hocam yalın yazdım şurası kırılırsa gibi yorumlar da yapmadım daha ne istiyorsun beaaaa :..: