Wayyy [B]haywanlarr[/B] wayyyy...
Printable View
Wayyy [B]haywanlarr[/B] wayyyy...
borsayı bilenler cıksın bakalım.........kıtaro savaşı kaybedip cıktın hatalısın.......
[quote=eksper;219607]borsayı bilenler cıksın bakalım.........kıtaro savaşı kaybedip cıktın hatalısın.......[/quote]
bu oyunda yanılınca çıkmayı bilmek lazım koskoca napolyon bile ordusunu geri çektirmiş
stratejim vardı yanıldım olmadı belki buradan döner ama stop olmasaydım kendime olan saygım kalmazdı çünkü kendime söz vermiştim
yarın 1000 puvan yukarıdan bir daha.....
[quote=eksper;219600]gün bugündür beyler.......ya herro ya merro teslim olursam namerdim.....ha ha ha ...kuzudan ben böyle ögrendim.....[/quote]
kuzuya bakma sen ondan öğrenenler teslim oluyor :mad: ama nasıl oluyorsa oluyor o hep 1e 3 alıp kurtarmıştır kendini.dng
[quote=eksper;219612]yarın 1000 puvan yukarıdan bir daha.....[/quote]
sn. eksper, böyle düşünüyorsan burdan longla 1000 puan yukardan şortla tüm zararını çıkarırsın işte neden burdan şortluyon.dng
vobda ayılıkta da ve boğalıkta da ısrarcı olmamak lazım kanımca.yeri geldiğinde ayı yeri geldiğinde boğa yeri geldiğinde de TİLKİ olcaksın yoksa bu arenada yerler adamı malesef..
[quote=kitaro;219610]bu oyunda yanılınca çıkmayı bilmek lazım koskoca napolyon bile ordusunu geri çektirmiş
stratejim vardı yanıldım olmadı belki buradan döner ama stop olmasaydım kendime olan saygım kalmazdı çünkü kendime söz vermiştim[/quote]
Her koyun kendi bacağından asılır ama ben olsam bu akşa kapanışını beklerdim kaptırılan her kuruşa üzülürüm ben
[QUOTE=a.kaya;219621]vobda ayılıkta da ve boğalıkta da ısrarcı olmamak lazım kanımca.yeri geldiğinde ayı yeri geldiğinde boğa yeri geldiğinde de TİLKİ olcaksın yoksa bu arenada yerler adamı malesef..[/QUOTE]
Merak etme kardeşim...O zaman da stopları patlatıyor her iki yönde...
Ben bu palanın ta a**************.kom
kendi adıma yeni para koyma konusunda tereddütlüyüm.....
biraz daha izleyeceğim......mevcut fiatlar balona gidiyor......
patlama ve çöküş........
[quote=adalı54;219622]Her koyun kendi bacağından asılır ama ben olsam bu akşa kapanışını beklerdim kaptırılan her kuruşa üzülürüm ben[/quote]
yok ben ekranı çoktan kapadım kısmet değilmiş teşekkürler ben zaten tüm paramı vobtan yapmıştım bir kısmını iade ettik hepsi bu
neyse herkese kolay gelsin
zamandır öldüren zamandır güldüren...bu bir savaş ve ben kazanacagım......