bugün kesin çökecektik :D ahahah hale bak :D
gurt kapanı !!!!!!!!
fikirlerimi paylaştıydım valla doğru çıktı histemli :)
Printable View
bugün kesin çökecektik :D ahahah hale bak :D
gurt kapanı !!!!!!!!
fikirlerimi paylaştıydım valla doğru çıktı histemli :)
crahhh bu olsa gerek :::
Erkan:yuksek hızlı emırlere gecıs ıcın emır ıptalının olması gereklıydı-cnbce
ama hakkaten iyi oldu hiç para girmişmi çıkmışmı bakmadım kim aldı sattıyı karıştırmadan başarılı olacak galiba :) ben sevdim üwwwwwwwww
yok efendim a kurumu göçertmiş yok palaymış dayıymış pala efsanesinide gömdük :D
Erkan:ımkb'yı 2 yılda 5-10 kat hızlandıracak altyapıyı kuracagız-cnbce
kaldır kaldır vur yere memü..ehühühü..muhar kellesi gibi...bu gece çok eğlenceli olacak tahminim...
[quote=selçuklu;297023]apla teprik ederim ..... eur/usd yorum alsak .. epru apla .... üvvvvvvvvvvvv :o:o:o[/quote]
Ters fincan-kulp ve 83.600 potada..Endişeye gerek yok..EUR USD de Ayı tuzagı 39.80 e kadar cikabileceğini ama 36 lara rahat ineceğini gosteriyor..
saat kacta cıkıyo pasta bilen var mı? ya da yarın filan mı cıkacak bugunku pasta?
[quote=Astatin;297451]kaldır kaldır vur yere memü..ehühühü..muhar kellesi gibi...bu gece çok eğlenceli olacak tahminim...[/quote]
abi şeyle bi durum var dün dipten kapaduydu bugün tepesinden :) eğitim tüm hızıyla sürüyor ..
[quote=seagate;297456]abi şeyle bi durum var dün dipten kapaduydu bugün tepesinden :) eğitim tüm hızıyla sürüyor ..[/quote]
üühühü..sabah gıllandıydım memü..mal vereceklerse artı gap sonra küskü gerek niye zayıf açtılar diye diye amma aksiyona çeviremedik her zamanki gibi..neyse yaww..geç aksiyon olsun - olmasın önceki güne artı kapatalım börtföyü 1 milyon çiçek açsın
İyi tatiller arkadaşlar hafta sonuna fılat giriyorum
kafam dinlensin biraz.
85.100 üstü kapanış tehlikeli oldu...Kısaları kapattım artık.Eğer gapla çöküş falan gelmezse benim grafiklere göre bir üst level a atlamış görünüyorlar...
Bu arada hissemi izlemek de vob izlemek gibi oldu..İki saat içinde 2,15 ten 1,90 a kadar basıp tekrar 2,10 kapattılar...Orada bahtımız açık bari...
Bu xxx ler spekleri fazlasıyla sevindirmiş...