Bizimkilerde sadece kınamış,olaya bak..birisi geliyor sucsuz yere sizin yakınlarınızı öldürüyor,öldüren de ''devlet'' dikkat edin..Biz su anda 10 tane israil vatandasını öldürsek israil direk füzeleri göndermisti..bizimkiler kınamış...pehhh..
Printable View
Bizimkilerde sadece kınamış,olaya bak..birisi geliyor sucsuz yere sizin yakınlarınızı öldürüyor,öldüren de ''devlet'' dikkat edin..Biz su anda 10 tane israil vatandasını öldürsek israil direk füzeleri göndermisti..bizimkiler kınamış...pehhh..
Hayırlısı olur inşallah devlet bilir elbet yapacağı hareketi, sağduyulu olmak lazım.
T.C devleti bu en iyisini baştakiler bilir..
günaydın
iyi haftalar
[quote=elstock;246105]Bizimkilerde sadece kınamış,olaya bak..birisi geliyor sucsuz yere sizin yakınlarınızı öldürüyor,öldüren de ''devlet'' dikkat edin..Biz su anda 10 tane israil vatandasını öldürsek israil direk füzeleri göndermisti..bizimkiler kınamış...pehhh..[/quote]
10 mu ne onu 1 tane esir asker almışta filistinliler yıllar önce hale sağmış onun yüzünden 100 lerce çoluk çocuğu öldürdüler buna karşılık ve tüm dünyanın gözü önünde bunu terbiyesizce söylediler dünyaya bide.
Shortlayayım bakalım hayırlısı olur inşallah.
[QUOTE=elstock;246105]Bizimkilerde sadece kınamış,olaya bak..birisi geliyor sucsuz yere sizin yakınlarınızı öldürüyor,öldüren de ''devlet'' dikkat edin..Biz su anda 10 tane israil vatandasını öldürsek israil direk füzeleri göndermisti..bizimkiler kınamış...pehhh..[/QUOTE]
İsrail 6 yardım gemisi icinden bizimkine saldırıyor.. aynı sıralarda pkk teröristleri iskenderun'da roketli saldırı yapıyor ve şehitler veriyoruz.. ilginç gerçekten...
Başbakanımızın İsrail için istediği bir göz, Allah veriyor iki göz !!... hadi bakalım Erdoğan top sende..
İskenderuna saldıranın pkk olacağını zannetmem.
İsrailin parmağı vardır.
[QUOTE=Larossıan;246132]İskenderuna saldıranın pkk olacağını zannetmem.
İsrailin parmağı vardır.[/QUOTE]
benim bildiğim İskenderun'a saldıran PKK teröristleri.. İsrail yardım gemimize ateş açıyor.. hepsi komplo.. Türkiye göz göre göre savaşa sürüklenmek isteniyor..!!
yav iskenderunda ateş açanlar göğe yükselmedi ya..
nasıl yakalanmıyorlar ???
5 lik bant drenci 68800
60 lık bant desteği 67950
5 lik short poz. daha.
68250 drenç
68050 destek
Vahşetin resmi.....
[url]http://whatreallyhappened.com/IMAGES...olo/index.html[/url]