475 istop..piyuuu
Printable View
475 istop..piyuuu
[quote=Astatin;297425]ha valla kitaro onlara xxx ler free...:)
pozun nasıl..benim tahminim burdan veririsn şortu:o[/quote]
yok ağa okadarda terso değilim burası uçacak ekimde kayahanı haklı çıkarmaz pala
gusura bkmayın katılamadım son saatler ... papazla boğuştumda biraz .. ... oda vurdu bende vurdum ... en son beyzbol sopasını geçirdim kafasına yatıyor .. ühüühühüh ...
Hisseler taş gibi dışarıda büyük düşüş olmazsa biz düşmeyiz , onlar ufak düşerse biz görmeyiz diyor..
Dolar -bir emtiaya bu kadar eziyet yapılmaz kafayı kaldırdımı çakıyorlar
parite-- bu tam xxx napacağı belli olmaz...
korsan yoldan dreambox fılan da mı cozmuyor bu xxx leri?
[QUOTE=Astatin;297427]475 istop..piyuuu[/QUOTE]
Film başlarken sonu belliydi :( Neyse dediğin gibi her son yeni bir başlangıç...
[QUOTE=eloy;297433]korsan yoldan dreambox fılan da mı cozmuyor bu xxx leri?[/QUOTE]
yeni bir sprey çıkmış ,ekrana sıkıyorsun sonra çözülüyor xxx ler :D
rekor kapanış + ptesi -1000 gap felan tam nemussuz pelaya göre bir senaryo ama du bakalım
dün vob nasıl düşüyordu nefes almadan pehhhh :D şimdide tam tersi.... serbest satış giriyodu kurumlar..
[QUOTE=kitaro;297430]yok ağa okadarda terso değilim burası uçacak ekimde kayahanı haklı çıkarmaz pala[/QUOTE]
kayahan da long bence ;)
[QUOTE=seagate;297439]dün vob nasıl düşüyordu nefes almadan pehhhh :D şimdide tam tersi.... serbest satış giriyodu kurumlar..[/QUOTE]
iş yatırım son yarım saat 10bin short açmıştı, bugün de en iyi alıcıdır Allah bilir.
piyasanın affı yok vallahi..