cümletennnnnnn günaydın bol kazançlarrrr.lelele
Printable View
cümletennnnnnn günaydın bol kazançlarrrr.lelele
[quote=Strategist;215291]Denedim abi... Asya seansındaki dalgalanmalarda öpüyorlar benim pozu hep... Yatarken kapatmak uzun vadede daha iyi gibi şimdilik.... Tabi ben sadece Eur/Usd oynuyorum, başka kurlardan hiç anlamıyorum, ona özel bir durum olabilir...[/quote]
asya borsalarına nasıl oynuyorsunuz
grafikte gapsız açılmış gibi gözüküyor.. 66bin en düşük.. buralardan işlem yapabilen varmı acep, py dışında ?.. 66.5'den önce dokundurtmadılar...
bu da yeni entrikaları...
günaydın,
-Sistemine veya histemine güvenerek longa yapışan arkadaşları teprik ediyorum
-Sistemi alda olduğu halde erken pozisyon kapatan kendimi esefle kınıyorum. Sistemi alda olduğu halde erken pozisyon kapatan diğer arkadaşlara "naaptık be abi" diyorum.
-Muhtelif gerekçelerle kısada kalan arkadaşlara üzüntülerimi iletir tez zamanda telafi diliyorum.
full flat güzel bi dayak yedik peladan hamdolsun .. yazdım deftere ... biraz ara verecem ... pelanın hesabına yazdım ...
Larry Williams'ın dediğini hatırladım şimdi... Diyor ki, piyasalarda değişmez tek bir kural gördüm, o da şudur: Volatilite sürekli daralır ve patlama ile genişler. Bu hep sırayla böyle sürer gider.
Uzun süredir yatay piyasadaydık. Sert bir harekete kendimizi zihin olarak hazırlamalıydık. Yatay piyasadan sonra gelen ilk harekette kesinlikle trende ters pozlara yeltenmemek lazım. İlk hareket durulduktan sonra olabilir.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir... :)
GÜNAYDIN...........
gençler ..kendini genç sananlar.............
GÜNAYDIN............
[quote=steveee;215294]asya borsalarına nasıl oynuyorsunuz[/quote]
Asya borsası değil Forex... Ama özellikle Japon'lar çok yoğun olarak Forex'de takıldığı için geceye açık poz ile girersen sabah bambaşka hislerle uyanabiliyorsun ondan bahsediyorum... :)
[QUOTE=selçuklu;215297]full flat güzel bi dayak yedik peladan hamdolsun .. yazdım deftere ... biraz ara verecem ... pelanın hesabına yazdım ...[/QUOTE]
bozma moralını selcuklu patron.. bıraz uzaktan goz at daha farkedılebılır duruyor o zaman pıyasa.. cok ıcıne dusunce genelı goremıyoruz , gormek ıstemıyoruz bazen..
emınım eskısınden guclu ve acıkgozlerle donus yapacaksın , bol sans.. bu arada 66800 de 3.cihan harbi cıkabilir.. shortların son cephesi.. buda kaybedilirse yandı gülüm keten helva çıkan kargaşada çok kişi telef olur..
FED den tedirgin olup flat girdik geceye , pala amcada bunu iyi kullandı.. fırsatlar bitmez arkadaşlar, önümüzdeki maçlara bakacağız..
Günaydın arkadaşlar bu dayaktan sonra az kayıpla ve yukselişi bön bön bakarak yeni maçlara bakacağız
TGB deki eleman niyeti bozdu gibi.. bu nasıl bi alım be el insaf...