ben pıtfoyden gonderdıım için emirleri tınlamıo soruları konfırmeyı flan stetom patroms...hatta bazen bana sormadan işlem yapacak deyu,ya da bizim çaycı çayı bırsakırken titreşimle işlem girecek deyu çok korkuyorum...çok hassas benim tuşlar..:))
Printable View
ben pıtfoyden gonderdıım için emirleri tınlamıo soruları konfırmeyı flan stetom patroms...hatta bazen bana sormadan işlem yapacak deyu,ya da bizim çaycı çayı bırsakırken titreşimle işlem girecek deyu çok korkuyorum...çok hassas benim tuşlar..:))
[quote=ATHLON;354731]ben pıtfoyden gonderdıım için emirleri tınlamıo soruları konfırmeyı flan stetom patroms...hatta bazen bana sormadan işlem yapacak deyu,ya da bizim çaycı çayı bırsakırken titreşimle işlem girecek deyu çok korkuyorum...çok hassas benim tuşlar..:))[/quote]
PAtron,
Şu anda herkes "800'ün kırıldığını düşünüyorsa, Oradan para kazanılmaz" diye mi düşünüyordur , pala?:::
[quote=excali;354732]PAtron,
Şu anda herkes "800'ün kırıldığını düşünüyorsa, Oradan para kazanılmaz" diye mi düşünüyordur , pala?:::[/quote]
.brv.brv:..::..:
Off off pala
82175 den sabahdan beri alışta bekleyenlerimede verde maliyet ortalayalım:)
[QUOTE=bull market;354734]Off off pala
82175 den sabahdan beri alışta bekleyenlerimede verde maliyet ortalayalım:)[/QUOTE]
oralara giderse 80'lerede uğrasın, ayıp olur sonra
temiz 80.000 olsun..
[quote=Astatin;354726]bu arada dün BES leri 70 döviz dibs, 30 tl dibse çevirdim cume günü...teprik ederim[/quote]
emekliliktemi binecen x-trail e :::
muhafazakar gördüm seni patron :D
buraya kadar inip 81500 görmeden dönmek olmaz :)
şimdi sıra ..yukarı tepti ahanda kısalayayım diyenlerin malını almada..:))
cok pis yukselir burdan:::
artık apsd deişmemeli...yeni açılan kısalara ,daha önce açılmış kısalar çakılmalı...:))
olmazsa bu görüş çöp olur...
[quote=ATHLON;354739]şimdi sıra ..yukarı tepti ahanda kısalayayım diyenlerin malını almada..:))[/quote]
PAtron,
Seçim rallisi bekleyenler için senaryosu nedir , palanın??:o
[quote=nunu;354741]cok pis yukselir burdan:::[/quote]
Neey??
70.000 daha temiz geldi bana :D
[quote=abka;354736]temiz 80.000 olsun..[/quote]
Şelale Gacinilmaz
Vobun en sert selalesi olsun
give küsküyü give küsküyü...give give give...
[quote=excali;354745]Neey??[/quote]
maalesef oyle, cok pis yukselecegi konusunda cok acayip bir inanis tasiyorum.:o
Düşen piyasada uzun maliyet ortaladık, kapanışı 82750 yapsa bana yeter:)
[quote=nunu;354750]maalesef oyle, cok pis yukselecegi konusunda cok acayip bir inanis tasiyorum.:o[/quote]
Ne yükselecekmiş diyorum? Hangi meta??;)
[quote=excali;354752]Ne yükselecekmiş diyorum? Hangi meta??;)[/quote]
nam-i diger ''sakine'':..:
Yoksa B dalgası bitti C dalgasına hızlı başlangıçmı yapıyoruz yahu?:o
Grafı öne alalım, lakin uzunda yakalandık, grafıda yenileyemedim bitürlü, endeks 30 dolar bazlı haftalık graf...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/6198.jpg[/IMG]
Dolar bazlı endeks 30 Mayıs 6 sında sat verdi, bugün toparlar dedik toparlamadı üvvvvv.. :o
C dalgası hayırlı olsun..
83000 altı artık hayır etmez, en kısa zamanda kısaya dönerim diyorum bakalım..
B etiketi Nisan 8 ine koydum, dolar bazlı 5,7318 endeks 30 değeridir..
Şimdi sırada C etiketi için endeks 30 un 3 dolar altına sarkmasını beklemek var:)
Pala ne kadar namussuz adamsın, beni uzunda yakaladın:) yoksa düşüşe başlamayacaktın.
Ama yapacaklarını yayına devam edeceğim...
İşte böyle...
C dalgasını elin mecbur yapacaksın pala...
Elin mecbur.....
keşke herkeze bunu anlatabilsek:)
[quote=bull market;354758]B etiketi Nisan 8 ine koydum, dolar bazlı 5,7318 endeks 30 değeridir..
Şimdi sırada C etiketi için endeks 30 un 3 dolar altına sarkmasını beklemek var:)[/quote]
haftalık grafikte de 47-51 aralığı gayet uygun görünüyor
dow yukarı,biz aşşağı..
Full short devam
Niyeti bozdu bikere:)
[quote=abka;354764]dow yukarı,biz aşşağı..[/quote]
En güzel satış taktiği , böyle değil mi?
sistem sat da..ama 82000 den tüm pozisyonlar flatlendi..
sistemden daha büyük göstergelerde var..:)
81900 düşmezse 79400 gelmez...
[quote=Sekube;354769]81900 düşmezse 79400 gelmez...[/quote]
Düşüp de gelmezse??:..:
Yonca'da Son 5 dk. ne yapmışlar öyle??:eek:
[SIZE=4][COLOR=sienna][B][U]İYİ AKŞAMLAR.brv.brv[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
vop mental
[IMG]http://ressim.net/s/upload/956b3880.png[/IMG]
[quote=Astatin;354723]Valla satışı bilmiyorum da, benim ekranda alış seçtiğimde 3 kere şifrenizi tekrar giriniz arkasından da, "emin misin" en sondA "yuh sana" şeklinde mesajlar geliyor...siz de yok mu?:o[/quote]
analiz bu boruu deeeeellll:D:D:D:::
Sayın ulu bilge strobulbearyanus....tarihe geçecek bir pattern yakaladım sanırım..yannız resim yükleme siteleri çalışmıyor..o yüzden paylaşamıyorum..du bakayım..mesajda görüntü ekleyebiliyormuyuz
[quote=Astatin;354806]tarihe geçecek bir pattern yakaladım sanırım..[/quote]
Asetronbaba, tarih denen olgunun doğası itibari ile ne yaparsan yap tarihin bir parçası olacaktır zaten. Yani bence boşa uğraşmışsın. Dost acı söyler gusura bahma. :::
[quote=Strategist;354812]Asetronbaba, tarih denen olgunun doğası itibari ile ne yaparsan yap tarihin bir parçası olacaktır zaten. Yani bence boşa uğraşmışsın. Dost acı söyler gusura bahma. :::[/quote]
Ulubilge strobulbearyanus yine bizi aydınlattınız teşekkür ederiz. Ve fekat benim "tarihe geçecek" dediğim ifadedeki "geçecek" kelimesi, tarihe kaydedilecek manasında değil, bildiğin argodaki haşırt şeklinde geçmek ifadesindeki geçmek e tekabül ediyor...yani tariha kaydolmuş teknik analiz patternlerini devre dışı brakacak haşırdatacak manasında:D:D:D
bi miktar argolaşarak topiğin "uzak doğu tapınağı" kokusunu bozmuş gibi oldum ama "gerçekler" açığa çıkmalı sayın üstad:o
Bu arada patternin adı ÇW(Çekirge waves) veya ÇJ (Çekirge Jumps) şeklinde...tahmin edebileceğin gibi her trend 3 dalgadan oluşuyor..:D:D