-
fspx te,
bu gün biraz sağlam duruyor, 2159.x zorlar bir hali var,...fakat buna değse dahi geçmeyecektir,...
extrem gelişmeler olmadıkça rakam geçme hakkı sp nin dir,
şayet açılışla birlikte sp 2159.x geçerse,
hemen pezevenk rakam 2164.x dikkat etmeliyiz,...
-
avrupa uçtu sıra bizde artık
-
Bangalara dikkat edelim bangalara...sokaklarda galiyo..alo garanti
[url=http://hizliresim.com/vZG8Dm][img]http://i.hizliresim.com/vZG8Dm.png[/img][/url]
-
asparagaz hareketler bunlar aşağı gösterip yukarı vurur
-
[QUOTE=Mares;514337]avrupa uçtu sıra bizde artık[/QUOTE]
erdoğan putini takip etmek gerekli,....burada TR-RUSYA ilişkilerini kuvvetlendirici gelişmeler,
abede ve bağlılarında(******larda ve yanaşmalarda) stres yapar,..
tahminen Erdoğan - Putin Suriye merkezli bir çok konuyu konuşacaklar ama bunu açıklamayacaklardır,...
enerji ve yatırım fonu gibi bir iki hususla Suriye konusunun üstü örtülecektir,..
yinede piyasalara buradaki yüz ifadeleri ve duruşlardan anlamlar üretecektir,
her durumda yukarıdakinin aksine
iki tarafında birlik ve beraberliğini güçlendirici açıklamalar yapması, suriyede birlikte hareket etmelerini duyurmaları abede tarafının borsaya vurmasından başka çaresi olmadığını gösterir,...
öte yandan ırak işi diğer gerilim konusu,...
-
abede ve her türlü yavşağını / yanaşmasını her koşulda bu coğrafyadan kesin kez kovmamız gerekiyor,...
-
gandi abim bana göre aşağı olmaz bırakamaz bıraksada alım yerini bozamaz acelem yok beklerimm
-
ne kadar .avşak bir piyasamız var arkadaş ya. sabah her taraf .ombok iken satışları karşılar gibi yaptı şimdi her taraf düzeldi satıyor veya öyle gösteriyor.
namussuz pala yine oynuyor..
-
[QUOTE=Mares;514342]gandi abim bana göre aşağı olmaz bırakamaz bıraksada alım yerini bozamaz acelem yok beklerimm[/QUOTE]
ya abicim sana sı banası yok,..zamanı ben yazdım zamanı takip edip etmemek senin tercihin, önündeki indikatörde ne söylüyorsa onu yap,...
10 hafta bitimine daha 2 hafta var bu hafta dahil,...eğer 3.haftaya gidecekse oradan da 3 hafta eklenir,...
yani max 5 hafta daha düşüş olmayablir,...
minumumda ise 2 hafta daha düşüş olmayabilir,..
zamana bu hafta dahildir,..
-
[QUOTE=Se_M;514343]ne kadar .avşak bir piyasamız var arkadaş ya. sabah her taraf .ombok iken satışları karşılar gibi yaptı şimdi her taraf düzeldi satıyor veya öyle gösteriyor.
namussuz pala yine oynuyor..[/QUOTE]
Eski bir voborsa atasözü der ki: "Pala always kicks mala":o
-
[QUOTE=indregandi;514344]ya abicim sana sı banası yok,..zamanı ben yazdım zamanı takip edip etmemek senin tercihin, önündeki indikatörde ne söylüyorsa onu yap,...
10 hafta bitimine daha 2 hafta var bu hafta dahil,...eğer 3.haftaya gidecekse oradan da 3 hafta eklenir,...
yani max 5 hafta daha düşüş olmayablir,...
minumumda ise 2 hafta daha düşüş olmayabilir,..
zamana bu hafta dahildir,..[/QUOTE]
oky beklerim abicim zaten vade sonu geliyor birşey kalmamış şurda
-
cilontonda, trumpta bunların hangisi kazanırsa kazansın dönüp dolaşıp gelecekleri yer
Türkiye, Suriye ve Iraktır,...
cumhuriyet çi olanı daha şahin, demokrat olanı daha ******çadır,..
sonuç değişmez,
ylıdız olanı [U]yavuşak[/U]kelimesi