69000 üzerinde kalacakmı bakalım..
Printable View
69000 üzerinde kalacakmı bakalım..
ana sistemde şimdilik bozulma yok kalabilir..
69000 mücadelesini verecektir artık...
Ben kaçar...
69000 dikkat edin kapanış burada yada üsütünde olursa shortcular dikkatli olmalı
Sağlıcakla kalın..
[quote=Larossıan;245907]Ben kaçar...
69000 dikkat edin kapanış burada yada üsütünde olursa shortcular dikkatli olmalı
Sağlıcakla kalın..[/quote]
Gap yapacaksa sınırda kapatır larossian abim:)
Dow düsecek gibi görünmüyor yukarıda da yazmıstım,malı gömmek icin dow a ihtiyaclar var..dow yukarı gider burada da mal gömülür..yukselerek..mal dediysem spottaki mal,yoksa vob u gömmek kolay..ama spota 1 ay lazım..haberlerle moodys ile fitch ile gömerler..dolar/tl ile gömerler..
iyi akşamlar,iyi tatiller !
iyi haftalar.
Drençler-69350-69500-70000-70575-71200
Destekler-69100-68625-68250-68150-68050-67600
5 lik bant 69225 drenç oldu kapanış altında..
Ptesi düzeltmeyle başlayacak büyük ihtimal.
Bol kazançlar.
Günaydınlar;
Türk gemisine saldırmış alçaklar,bizim gazetelerde ölü sayısını 2 yazıyor ama İsrail TV'leri 10 kişi olarak açıklamış,İskendurun'da da 6 şehidimiz var,roketle saldırmışlar..Bu isin sonu hayırlı degil,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum..Ve İsrail'i kınıyorum,tabi İsrail'in bu işi tek başına yapmayacagını küçük cocuklarda bilir,arkasındaki malum devletide...Lanet olsun bu dünyanın düzenine..
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Şehitlerimize, İsrailin saldırısında ölen vatandaşlarımıza Allahtan(cc) rahmet diliyorum
Allah boşuna lanetlememiş bu milleti peygamberi bile testere ile ikiye kesen Hz İsa yı öldürmeye kalkan bir milletten ne beklenir ki insanlıktan nasibin alamamış aşağılıklar.Allah topunun belasını versin. Şu andaki araplarında çok şerefsiz olduklarını iyice anlamış olduk böylece.Kıllarını kımıldatmıyorlar yazıklar olsun ne hale gelmişler.