bunun içinde iki iş yapacak,
1.dün vurduğu 95675 civarı oyalanacak
2.en çok 94800 civarına düşüp tekerrür al sinyalle çıkacak
Printable View
bunun içinde iki iş yapacak,
1.dün vurduğu 95675 civarı oyalanacak
2.en çok 94800 civarına düşüp tekerrür al sinyalle çıkacak
pc ci fena doğradı beni windows7 yükledi 270.00 tl her yerde aynımı banamı yaptı anlayamadım
arkadaşlar tepe veya dip günlüktedir ve 98875,..dün 180 lik oradan düşmüştü hatırlayın lütfen,..
yani şu anda günlükte satışta ki bir borsaya tepe belirlemeyin,..günlük zaten satışta
önce günlükte al sinyali ile fiyatların ala çıkmasını bekleyin,...bu al başladıktan sonra tepe belirleyin,...
bu ekim vade için tepe 99025 imiş, sonrasında (mmodys) 98875 olmuş,...
[QUOTE=indregandi;514179]arkadaşlar tepe veya dip günlüktedir ve 98875,..dün 180 lik oradan düşmüştü hatırlayın lütfen,..
yani şu anda günlükte satışta ki bir borsaya tepe belirlemeyin,..günlük zaten satışta
önce günlükte al sinyali ile fiyatların ala çıkmasını bekleyin,...bu al başladıktan sonra tepe belirleyin,...
bu ekim vade için tepe 99025 imiş, sonrasında (mmodys) 98875 olmuş,...[/QUOTE]
gandi abicim ben her düşüşün dibini her çıkışın tepesini buluyorum en son düşüş dibi 93750 civarıydı şimdi bu çıkışın tepesini arıyorum nerden dönerse artık
saatlik trade tepeleri dipleri ilede günlük tepeleri dipleri karıştırmayalım lütfen,..
biz takibimizi başlayacak saatlik trendlerin, günlük trendlere dönüşmesi üzerine yapıyoruz,...eğer saatlikler devamında günlük trendlere dönüşmezlerse saatlik zig zaglara bu defa yatayda para kazanmayı umuyoruz,...
usdtry de gösterge mahiyetinde long..tadımlık...
[QUOTE=Mares;514178]pc ci fena doğradı beni windows7 yükledi 270.00 tl her yerde aynımı banamı yaptı anlayamadım[/QUOTE]
Format atma 50 tl filan. Fiyat listeleri vardır. Fazla ise paranı geri alırsın.
Vobci 30 da eksi kapatırsaj bugün için fitim...
longumu sürdürüyorum arkadaşlar herkese huzurlu akşamlar dilerim.
-Olaya bak ya..MTX sıyırmış..Son bara bollinger çizmemiş..Mesaj mı veriyo acaba...fiyat intihar edecek filan..heee
-Bu arad yeşil çember süper bağıra bağıra barlı indikli reverse demiş..ekran başında olsam şortları kalınlaştırırdım..kısmet
[url=http://hizliresim.com/6mEbz7][img]http://i.hizliresim.com/6mEbz7.png[/img][/url]
Bu arada: Sanırım o gece bu gece... Yonan karargahında tahkimat güçlü velakin bir rahatlık bir gevşeklik var...Bu rahatlığı affetmezler
[QUOTE=indregandi;514133]2169.x in pezevengi 2164.x ti,...[/QUOTE]
aynen