Çık çıkmam düş düşmem oynamaya başladık yine.
Pala çocukluğuna döndü:)
Yazı tura atıp poz almalı 200 puan kapanmalı :)
Printable View
Çık çıkmam düş düşmem oynamaya başladık yine.
Pala çocukluğuna döndü:)
Yazı tura atıp poz almalı 200 puan kapanmalı :)
[quote=excali;328081]Histem karda mı, lem??[/quote]
yaw laf aramızda..histemim hiç bir ay bu kadar mutlu olmamıştı:D
[quote=excali;328089]O da seni bekliyor mu??:::[/quote]
valla umut verdi ama pala bu ekintiyede getirebilir :)
[quote=The Tatar;328087]750 de bekliyorum pala :)[/quote]
patron..bu tür tahriklerden uzak duralım bence...:D
[quote=Astatin;328098]yaw peki tamam..ISOT ların çeyreğini 55.50 den verdim ve VOB da 550 den şort açtım:..:[/quote]
hocam eline sağlık,süppeerrr bi hareket .brv
bu arada sabah gabine ve margin call a muska yazıyormuşsunuz diye duydum :D
Bu arada bu piyasa yukarı gider bence :(
[quote=Astatin;328112]patron..bu tür tahriklerden uzak duralım bence...:D[/quote]
peki hocam siz ne derseniz o :..:
[quote=enorton;328122]Bu arada bu piyasa yukarı gider bence :([/quote]
işin entersanı bence de...bu durumda şortları korumak daha mantıklı görünüyor...pala bayadır sol gösterip sağ vurduğu için:..:
[quote=The Tatar;328117]hocam eline sağlık,süppeerrr bi hareket .brv
bu arada sabah gabine ve margin call a muska yazıyormuşsunuz diye duydum :D[/quote]
onu akşam anlayacazz...misal VOB 82000, ISOT 60 oluyormuş..puffff..aybolur valllaaa..ühhühü
abi valla ilk vob a başladığım 1-2 kontratlık işlem dönemi hariç, ben hiç MC yemedim..Allah herkesten uzak tutsun..üwwwwwww
Sabah GAP ini sorma yawww..kaç gündür graşik bir gap olmadı **..
Strobaba Strobaba, söyle bana en sağlam geyik hangi topikte yapılıyor voborsada..:)
ayrıca strobaba strobaba dişlerin neden o kadar kocaman :) (arkadaş 6 aydır soruyorum bunu ha)
QUENN hanımın herkesin vobu bırakmasını tavsiye etmesini şimdi daha iyi anlıyorum.:p
yeteri kadar tahriş ve tahrik etmemişiz demekki :)
[quote=The Tatar;328136]yeteri kadar tahriş ve tahrik etmemişiz demekki :)[/quote]
palayı 78875 de bekliyorum..gel PALA..78875 de lonk olacam..sonra 76000 kapat batır beni..hadi pala.dng
[QUOTE=enorton;328122]Bu arada bu piyasa yukarı gider bence :([/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;328131]işin entersanı bence de...bu durumda şortları korumak daha mantıklı görünüyor...pala bayadır sol gösterip sağ vurduğu için:..:[/QUOTE]
[IMG]http://www.borsamania.net/forum/dlattach.html;topic=16108.0;attach=1784;image[/IMG]
Mavi çizginin kırılacağını sanmıyorum. Kırılırsa zaten yeni bir dönem başlar vobda...
Not: grafik california dan alıntıdır...
[QUOTE=a.kaya;328135]QUENN hanımın herkesin vobu bırakmasını tavsiye etmesini şimdi daha iyi anlıyorum.:p[/QUOTE]
Queen vobu bıraktı mı :eek:
az biraz daha buralarda durursak long olucam..
Ancak arkadaşlar tahvil grafiği ve dolar grafiğine bakın bence bu borsa göçer kaçarı kalmadı ama öyle bir yerdeyiz ki 78 kırılmadığı sürecede yukarı ihtimali gözardı edilmemeli işte bundan dolayıda buralarda son çarpmalarını yapıyor olabilirler..dng.dng.dng
[quote=Astatin;328134]Strobaba Strobaba, söyle bana en sağlam geyik hangi topikte yapılıyor voborsada..:)
ayrıca strobaba strobaba dişlerin neden o kadar kocaman :) (arkadaş 6 aydır soruyorum bunu ha)[/quote]
Geyikle ne kastettiğine bağlı patron... Bazı analiz türlerini tamamen geyik olarak gördüğüm için şaşırtıcı ve yasaklanmama yol açacak cevaplar verebilirim tikkat et... :)))
(Ayrıca tikkat et dişle ilgili sorunu yine cevaplamıyorum... Kudur sinirinden... :..: :..: :..: )
belkide bi sabah bi uyancaz 2-3 bin puan göçmüşüz orda ne şortlamaya cesaret edebilecez ne de longlamaya aval aval bakacaz bizler.:..::..::..:
500'ü geçti mi yine long'um.. Yemişim Pala'sını... :)))
[quote=Strategist;328149][COLOR=red]Geyikle ne kastettiğine bağlı patron[/COLOR]... Bazı analiz türlerini tamamen geyik olarak gördüğüm için şaşırtıcı ve yasaklanmama yol açacak cevaplar verebilirim tikkat et... :)))
(Ayrıca tikkat et dişle ilgili sorunu yine cevaplamıyorum... Kudur sinirinden... :..: :..: :..: )[/quote]
Kapmışsın mesajı:D:D:D
Strobaab strobaba neden dişlerin bu kadar büyük..:)
78*** altında 3 günlük kapanış uv li düşüş trendini başlatır.
Lem 17500 cevap yazmışız patronun topic'ine ama kendisi yok... Bu nasıl iş arkadaş... Kokudan mı rahatsız oluyor ne... Kanalizasyonda yaşıyor olsak da biz de insanız... üvvv... Selpatros!!! üvvv... :)))
[quote=a.kaya;328153]78*** altında 3 günlük kapanış uv li düşüş trendini başlatır.[/quote]
Patron öyle olsa bile o üç günde ortalama 2.000'er puan düşse olur 6.000 puanlık düşüş.. Sen tamam düşüş onaylandı der short'larsın, ondan sonra aşırı satıştan bir teper... Bi daha kendine gelemezsin... :)))
TA cı arkadaşlara bi şey sorcam fiyat grafında 2 dip yukarı ama aynı yerlerdeki indik dipleri aşağı bunun hakkında kara kaplı kitapta bi şey okudunuzmu hiç Stro ve asti hocam özellikle siz :..:
way be milimetrik testere çalıştırıyor adam....ebediyen yükselecekmiş tarzda alıyor ebediyen düşecekmiş tarzda basıyor...tarza kapılan ky ebediyete intikal ediyor..ehuhe..üww
[quote=a.kaya;328157]TA cı arkadaşlara bi şey sorcam fiyat grafında 2 dip yukarı ama aynı yerlerdeki indik dipleri aşağı bunun hakkında kara kaplı kitapta bi şey okudunuzmu hiç Stro ve asti hocam özellikle siz :..:[/quote]
niye özellikle biz kaya.dng kara kaplı defteri başkalarıda görmüştür bence....dng
[QUOTE=Strategist;328156]Patron öyle olsa bile o üç günde ortalama 2.000'er puan düşse olur 6.000 puanlık düşüş.. Sen tamam düşüş onaylandı der short'larsın, ondan sonra aşırı satıştan bir teper... Bi daha kendine gelemezsin... :)))[/QUOTE]
Bu paragrafın sonuna "seni üstatlar bile kurtaramaz" cümlesini de eklersen, bence tam süper olacak. Ama yasaklanma, linç edilme, üstatları kaçırma sebebidir ona göre ;)
[quote=Strategist;328154]Lem 17500 cevap yazmışız patronun topic'ine ama kendisi yok... Bu nasıl iş arkadaş... Kokudan mı rahatsız oluyor ne... Kanalizasyonda yaşıyor olsak da biz de insanız... üvvv... Selpatros!!! üvvv... :)))[/quote]
imzama bile gelmedi yaww..hayretüüü
akşam olsada BJK maçını izlesek.bi o keyif veriyor.vob tan hayır yok.pala içine ediyor her hareketin.ne çıkış çıkışa benziyor ne iniş inişe.
[quote=Strategist;328156]Patron öyle olsa bile o üç günde ortalama 2.000'er puan düşse olur 6.000 puanlık düşüş.. Sen tamam düşüş onaylandı der short'larsın, ondan sonra aşırı satıştan bir teper... Bi daha kendine gelemezsin... :)))[/quote]
Ustad ben 15 lik ile işlem yapıyorum tepme gelirse bende teperim :..: bunu sadece uv li trend açısından söyledim yani olaya tepeden bakma olayı :p
80750 de bekliyoruz dedik,tahrik ettik ama pala 79750 anladı galiba :)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;328163]akşam olsada BJK maçını izlesek.bi o keyif veriyor.vob tan hayır yok.pala içine ediyor her hareketin.ne çıkış çıkışa benziyor ne iniş inişe.[/QUOTE]
Schuster'in de paladan farkı yok :::
Astibaron iyiki bi soru sordun yokmu cevap verecek ciddi olarak :..:
[quote=enorton;328166]Schuster'in de paladan farkı yok :::[/quote]
futbolculuğundaki asiliği hocalığındada sürdürüyor..
fantastikte olsa iyi top oynatma arzusunda bence.
ciddi maçlarda biraz daha kontrollü oynatacaktır bence..
adamı alman milli takımı çağırıyordu bu gitmiyordu topçuluğunda,zaten ispanyolca konuşarak ayar vermeye devam ediyor almanlara :)
SCHUSTER'e can gurban.palanın yanında süt dökmüş kedi gibi kalır.rakip takımlar açısından söylediysen evet.rakipler KY, SCHUSTER ve dolayısı ile BJK PALA gibi oluyor artık :::
[quote=enorton;328166]Schuster'in de paladan farkı yok :::[/quote]
[quote=Astatin;328152]Kapmışsın mesajı:D:D:D
Strobaab strobaba neden dişlerin bu kadar büyük..:)[/quote]
Niye benim dişlerimi sormuyon, lem?:::
dow future sabahtan beri yeşil,böyle günlerin sonu genelde pek iyi olmuyor ama du bakalım..
bu arada 300 altından çıtır bir long denemesi yaptım..
[quote=a.kaya;328167]Astibaron iyiki bi soru sordun yokmu cevap verecek ciddi olarak :..:[/quote]
Acemi ve cahal birinden cevap ister misin?
Son olarak Schuster'den palaya sevgilerle diyorum ve kaçıyorum. Pes2011 beni bekliyor :D
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs732.ash1/162616_483883323609_635283609_5737938_4958661_n.jpg[/IMG]