hadi beyler vakit geç oldu..graşalım lütfen
Printable View
hadi beyler vakit geç oldu..graşalım lütfen
Şelale azgınlaşacak graşka tüm hızıyla yolda gibi geliyo bana.
He bu arda şort açmadım tabi ki NK den dolayı ama açabilirimde eli kulağında nk ninde :..:
Hi, i'm arthur.I'm here and it'll graşingayne soon...I hope..maybe.. :D
ilk 30 saniyesini izler misiniz ?
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=RkusT16dUfo[/URL]
Long devam **... Ama 250 altına sarkarsa ben de pes ederim... Grassshh'çılara kulak vermedim böyle oldu... üvvv... Ben diyorum adamlar haklı göçer bu piyasa diye ama kendimi dinlemiyorum bi türlü... üvvv... :p
[quote=Strategist;328043]Long devam **... Ama 250 altına sarkarsa ben de pes ederim... Grassshh'çılara kulak vermedim böyle oldu... üvvv... Ben diyorum adamlar haklı göçer bu piyasa diye ama kendimi dinlemiyorum bi türlü... üvvv... :p[/quote]
bence teper patron :) rahat ol
SİSTEM BU SEFER DE ÇARPILDI GALİBA :::.dng.dng.dng
unutun selaleyi...
çok kısacı var..
pala,gerekeni yapar
575 de geçici al yanıyor sistem hatasından erken döndü galiba AMA BANA 250 PUAN A MAL OLUCAK AHA DA KAYBOILDU
seans açılışında 80300 den kapandım..
zayıf 2.yükseliş denemesi bekliyorum şöyle 750 ve az üstüne..
müsterih kısa şartım budur şimdilik.
nolti yaw..niye ranar gibi yaptı bu...
diğer yandan kaç gündür acaip sıkışıyor bu, ne taraf giderse 5000 pian brakır kanaatimce..flat olan kazanmaz...ters olan batar..:)
para kazanmak neden zor...major hareket yönünde hareketi çok kısa sürede yapıyor...o zamana kadar poz tutabilen kazanıyor...genel de yönsüz ve volatil olduğu için çoğu yatırımcı pozsuz yakalanıyor..ve yetişmeye kalktığı anda da ya çok geç oluyor ya da çok az kar.. sonnasını gene flu bırakıyor...ve sonra bir daha majör yöne agresif hareket kısa zamanda...burda asıl bilgiyi değil, sabrı ve cesareti test ediyor...ha bu demek değildir ki cesaret edemeyen treydır başarısız...
asıl amacı para kaybetmemek olan akıllı ve başarılı treydırın bu durumda tabiki yapacağı pek birşey kalmıyor...majörü flat şekilde izleyip,sinirleri bozuluyor...
olan bu:)
Bugün 79000 duası eden azaldı ya görlim artık şurayı:)
graşka fırsatı kaçtı hemde 2.bir fırsatı vererek :(
750 leri alsa tam süper olacaktı ama 625 den döndü..
80 bin altında bölgesel uzama fırsatı kollayacaz artık..
Arkadaşlar abartmıyorum ben vobda bu ocak ayı kadar iğrenç bir ay görmedim. 2007 Ağustostan beri vobdayım, flat kaldığım süreç toplasan 10 günü geçmez. Kaç kere battım çıktım ama bu ocak ayı gibi boktan bir ay görmedim :)
Az önce mükemmel olduğunu düşündüğüm bir hareket yaptım...Ama akşam söyleeyceğim :) heheheh
Ve 350 den şortingen
Ulen 525 de al sinyali kaybolduğunda açacaktım şortu telefon geldi zamanlamaya bak be :(
[quote=enorton;328065]Arkadaşlar abartmıyorum ben vobda bu ocak ayı kadar iğrenç bir ay görmedim. 2007 Ağustostan beri vobdayım, flat kaldığım süreç toplasan 10 günü geçmez. Kaç kere battım çıktım ama bu ocak ayı gibi boktan bir ay görmedim :)[/quote]
OCAK BAŞINDan İTİBAREN, ELİMDEKİ TÜM SİSTEMLER ZARARDA:p BATAK DEĞİL AMA ZARARDA...BU AY SİSTEMLİ OLMAMANIN SEFASINI SÜRDÜM:..:
Long'lar flattt... Lem bir ara 600 küsur puan kardaydı bu poz be... Cukka yapmadık zalah gibi... Akbil'e devam.... :..:
[quote=Astatin;328066]Az önce mükemmel olduğunu düşündüğüm bir hareket yaptım...Ama akşam söyleeyceğim :) heheheh[/quote]
hocam lütfeeeen :..:
enorton patron nasılsın...özledim yahu...beşiktaş transfere doymadıkça sen de yazmamaya doymadın abim..:))
Ben de Ocak'da VOB'da çok rezil trade ettim... Ama sorunun bende olduğunu sanmıyorum çünkü Forex tarafında bir sorun yaşamıyorum... Sorun Pala'da bence.... :p :)))
[quote=Astatin;328066]Az önce mükemmel olduğunu düşündüğüm bir hareket yaptım...Ama akşam söyleeyceğim :) heheheh[/quote]
Patron takipteyiz... Gecikmeli yayın yapmayalım... Ayıp denen bişey var... :p
[quote=enorton;328065]Arkadaşlar abartmıyorum ben vobda bu ocak ayı kadar iğrenç bir ay görmedim. 2007 Ağustostan beri vobdayım, flat kaldığım süreç toplasan 10 günü geçmez. Kaç kere battım çıktım ama bu ocak ayı gibi boktan bir ay görmedim :)[/quote]
hoşgeldin edward :)
[quote=Astatin;328071]OCAK BAŞINDan İTİBAREN, ELİMDEKİ TÜM SİSTEMLER ZARARDA:p BATAK DEĞİL AMA ZARARDA...BU AY SİSTEMLİ OLMAMANIN SEFASINI SÜRDÜM:..:[/quote]
Histem karda mı, lem??
80 bin üstünü koruma iştahı ortaya çıktı kısa vadede..
[QUOTE=Astatin;328071]OCAK BAŞINDan İTİBAREN, ELİMDEKİ TÜM SİSTEMLER ZARARDA:p BATAK DEĞİL AMA ZARARDA...BU AY SİSTEMLİ OLMAMANIN SEFASINI SÜRDÜM:..:[/QUOTE]
Valla aynı şekilde benim de takip ettiğim birçok sistem (periyot farketmeksizin) zararda. Bu gibi bir durumla daha önce karşılaşmamıştım. Bazı dönemler saatlikler çarpılır ama atıyorum 5dk lıklar iyidir vs ama bu dönem sadece çok uzun periyotlu sistemler çarpılmadı. Zaten onları da kullanan pek yoktur. Eskiden 2008 de falan -3000 falan gap yerdim ama inan bu kadar midem bulanmazdı piyasadan.
Özellikle Ekim kasım aylarında yapılan değişiklikler burayı bom bok etti bence. Takas verilerinin gizlenmesi, kademelerin küçültülmesi vs. Eskiden İŞC- Garan gibi tahtalarda 2-3 milyon adet emir olurdu. Tahtalar kolay kolay kalkmazdı, kalktı mı devamı gelirdi. Şimdi garan da normal bir günde kademelerde 150-200 bin emir oluyor. Emir iptal de serbest oldu artık, garan-işc mübarek varyo gibi hareket ediyor.
Bence bu bir geçiş dönemi, zamanla rayına oturacak diye düşünüyorum ama piyasada taşlar oynadı bir kere yerinden... Tekrar düzene oturana kadar baya çarpılıcaz gibi gözüküyor :(
[quote=The Tatar;328083]80 bin üstünü koruma iştahı ortaya çıktı kısa vadede..[/quote]
Tatar patron bende de Pala'ya tekme tokat girişme iştahı çıktı bir anda... Tüm vadelerde... :..:
750 de bekliyorum pala :)
[quote=The Tatar;328087]750 de bekliyorum pala :)[/quote]
O da seni bekliyor mu??:::
[quote=enorton;328084]
Bence bu bir geçiş dönemi, zamanla rayına oturacak diye düşünüyorum ama piyasada taşlar oynadı bir kere yerinden... Tekrar düzene oturana kadar baya çarpılıcaz gibi gözüküyor :([/quote]
Umarım öyledir ama ben artık piyasanın eski haline döneceğinden çok şüpheliyim. Nedeniyse, bizim piyasa da artık yabancı piyasalar gibi hareket ediyor.. Yani yeşil çubuklar ve kırmızı çubuklar eskisi gibi ardarda dizilip gitmiyor... Aynı yabancı piyasalardaki gibi bir yere gidecekse bile sürekli bir aşağı bir yukarı yaparak gidiyor.. Yabancı piyasalara baktığımızda normalinin bu olduğunu düşünürsek aslında bizde de normalleşme var diyebiliriz... Buradan tekrar eskisine döner mi, bilmem...
[QUOTE=Strategist;328091]Umarım öyledir ama ben artık piyasanın eski haline döneceğinden çok şüpheliyim. Nedeniyse, bizim piyasa da artık yabancı piyasalar gibi hareket ediyor.. Yani yeşil çubuklar ve kırmızı çubuklar eskisi gibi ardarda dizilip gitmiyor... Aynı yabancı piyasalardaki gibi bir yere gidecekse bile sürekli bir aşağı bir yukarı yaparak gidiyor.. Yabancı piyasalara baktığımızda normalinin bu olduğunu düşünürsek aslında bizde de normalleşme var diyebiliriz... Buradan tekrar eskisine döner mi, bilmem...[/QUOTE]
Yabancının buraya gelme nedeni zaten kendi piyasasından farklı olması idi. Yoksa ne işi var burada? Burası dax gibi olursa adam daxa gider bence. Tersini düşünmek istemiyorum :rolleyes:
[quote=enorton;328092]Yabancının buraya gelme nedeni zaten kendi piyasasından farklı olması idi. Yoksa ne işi var burada? Burası dax gibi olursa adam daxa gider bence. Tersini düşünmek istemiyorum :rolleyes:[/quote]
he abim daxa gitsin dowa geri dönsün ,çıksın gayri bizden..şortlar gol olsun..bi milyon çiçek açsın..astetom da bizi balıva götürsün,sen bizi beşiktaş maçına götürdükten sonna..bi de celcuki de gelsin artık ya..bak saat kaç oldu..:))
[quote=The Tatar;328075]hocam lütfeeeen :..:[/quote]
[quote=Strategist;328078]Patron takipteyiz... Gecikmeli yayın yapmayalım... Ayıp denen bişey var... :p[/quote]
yaww iki dakka durun, bi hareketin yönü belli olsun...sonra yazacağım ne kadar çok kar ettiğimi:D:D:D:D
[quote=Astatin;328096]yaww iki dakka durun, bi hareketin yönü belli olsun...sonra yazacağım ne kadar çok kar ettiğimi:D:D:D:D[/quote]
yaw peki tamam..ISOT ların çeyreğini 55.50 den verdim ve VOB da 550 den şort açtım:..:
[quote=Strategist;328086]Tatar patron bende de Pala'ya tekme tokat girişme iştahı çıktı bir anda... Tüm vadelerde... :..:[/quote]
sende daha yenimi ortaya çıktı patron :..:
Gercekten zor bir ay oldu ocak ayi gerci gecmiş yillardada ocak ayi zor gecmiş testlerden anlaşılıyor,sistem dısı yaptiğim tradelerin toplami berbat.
Yinede sistem bu ay icin su ana kadar fena değildi 3000 puana yakin artida , sistemler icin karamsarliğa kapilmadan inancımızı kaybetmeden ve kararlılıkla sinyallere devam...
[quote=enorton;328092]Yabancının buraya gelme nedeni zaten kendi piyasasından farklı olması idi. Yoksa ne işi var burada? Burası dax gibi olursa adam daxa gider bence. Tersini düşünmek istemiyorum :rolleyes:[/quote]
Orası doğru tabi... Aynısı olacaksa adam orjinali varken niye burada takılsın...
Yabancıları bilmem ama ben Ocak gibi 2-3 ay daha geçirirsem tüm sermayeyi çekip tamamen Forex'le devam ederim... Daha önce Forex hesabım vardı, birşey beceremeyip kapatmıştım... En son Kurban Bayramı tatilinde canım sıkılmasın diye hesabı tekrar açtırdım, bu sefer şu ana kadar VOB'dan çok daha karlıyım.. Gap yeme yok, kayma yok, tek piyasaya mahkum olma yok.. Hangi piyasa kafana uygun hareket ediyorsa orada oynama imkanı var... Bu gidişle eninde sonunda hepimiz VOB'u komple bırakıp oraya geçeceğiz sanırım...