[quote=Lefter;245710]Poz almısmıydın abi[/quote]
aşağılara katılmıyorum sadece yukarılara başka sistemlede baktığımdan o sistem daha longda onun için.
Şu anda 500 den flatladım..
Printable View
[quote=Lefter;245710]Poz almısmıydın abi[/quote]
aşağılara katılmıyorum sadece yukarılara başka sistemlede baktığımdan o sistem daha longda onun için.
Şu anda 500 den flatladım..
Abiler benim düsünceme göre dow u,burada malı yedirmek icin ayarlayacaklar..yani buraası malı dösedikce dow yine artacak,burada yine mal dösenecek,yani yüksele yuksele yedirecekler..dow la burada pergel yapıyorlar..haziran ayı iki taraf icin testere....ama su an longcular lehine hersey o kesin..
Diğer sistem 65750 den beri longda daha..
ya spota sağlam alışlar geliyor gibi görüyorum sizde görüyormusunuz arkadaşlar
[quote=elstock;245766]Abiler benim düsünceme göre dow u,burada malı yedirmek icin ayarlayacaklar..yani buraası malı dösedikce dow yine artacak,burada yine mal dösenecek,yani yüksele yuksele yedirecekler..dow la burada pergel yapıyorlar..haziran ayı iki taraf icin testere....ama su an longcular lehine hersey o kesin..[/quote]
Short açmam için diğer sistemin döndüğünü görmem lazım..
650 den bir long daha deneyeyim
vay be günlükte düzelmeye başladı trend gene yukarı dönecek :..: düşürmeyecekler galiba borsamızı ::: bakalım kapanış nasıl olacak
[quote=a.kaya;245782]vay be günlükte düzelmeye başladı trend gene yukarı dönecek :..: düşürmeyecekler galiba borsamızı ::: bakalım kapanış nasıl olacak[/quote]
69000 üzeri düzeliyor zaten..
[quote=elstock;245758]rica ederim yavuzhan 75***-64*** dususunun,yüzde 50 fibo direnci 69800..[/quote]
75200 / 64675 : 69937,5 :..:
x 30 y vade bakıyorum ben,fark o yüzden olabilir..
Pala helal sana...
ciguli gibi..
cigulinin bir şarkısı vardı
Yapma bana numara diye galiba..
[quote=elstock;245751]abi fake atabilir,70200 bu sefer fake i max.yiyebilecegimiz yer,orasından sonra zaten cortcu olunmaz..yani 69800 -70200 arası cort denerim..70300 stoploss lu..[/quote]
Kaya sana yazdıgımı uyguladık,,cörtleri 69800-70200 arasına girdik sadece 1/4 ü gelmiş:(