garanda bugün bilanço açıklanacakmış...
Printable View
garanda bugün bilanço açıklanacakmış...
[quote=indregandi;389723]bant işi edep yerlerinin örtülmesi işidir,........[/quote]
bu manada prt nin günlükte kıçı açıktadır, ayazdadır.....bu koparılan gürültü ve fiyat hareketi bu banta girmediği müddetçe yalan olur,.....
ölese bant saklanma yeridir,...yaraları yalama yeridir,......
prt tek günlükte dışarda kalmıştır,.....yapacağı hareket artık günlük vuruştur, ya vuracak ya vurulacaktır,....
[quote=egim;389724]garanda bugün bilanço açıklanacakmış...[/quote]
[B]Garanti Bankası'nın 2011 yılında 3.07 [/B][COLOR=#ee6603][B]milyar[/B][/COLOR][B] lira kâr açıkladı.[/B]
Banka, 2010 yılında 3.13 milyar lira kâr açıklamıştı. Garanti Bankası'nın kârı geçen yılın 4. çeyreğinde ise yüzde 14 artarak 790 milyon lira oldu. 4. çeyrek ile ilgili piyasa beklentisi 786 milyon liraydı.
[quote=PASSAT;389620]apsd dün 8600 artıdan -1800 kapadı
şimdi ise -6000 lerde
71850-900 destek konumunda
muhtemel kopuş yeri 70200 gözüküyor
60393
[COLOR=red]59559[/COLOR]
[COLOR=red]58571[/COLOR]
taki pettiğim tr 100 seviyeleri
passat[/quote]
dibi tepeyi yakalamışız bakalım ne tarafa
70400 kırılmadan vob ta her düşüş fakedir
kırıldımı kesin şortçuyum
[img]http://666kb.com/i/c0wym46ylburo7gmu.gif[/img]
üstad mikrofon sahneye çıktı yine
valla fuul teknik günlerindeyiz,.......
manayı çözersek,...çözüyoruz,.....bak o prt yi 1.3146 ya aldık yine,....buna zirve yaptırdık,.....
71575 vurguladık,....cesaret işi tabi oradan alım yapmak,....
ama dün bunu vurguladık,.....psikolojiden bahsettik,.....
bu py çıkşı 60 dan yaptı demek var,...66xxx dan yaptı demk var,....
bu iş prt işi....o da bant işi,......tvler kapatılmalı,.....her türlü haber ıvır zıvır,....kapatılmalı,.....dalgalar güzel sinyal esas olmalı,.....
alım yapamayanlar bekleyin,....o da bir sanat sabrı öğreniyorsun,...
ivanın divan delecek hali yok,....
78050 ye kadar,....kademeli açın araya puvan koyun öle 500 750 deyil,....
bir tane açtın misal,....3000 yukarıya, veya 5000 zaten ana senaryoda ta günler önce yazdım burayı,.....
piramitleyebilirsiniz,....
3/10 geçilmemeli bu işte,...
bir şey görülmeli,.....
bakın dün boğadan boğaya geçişten,....bu durumda 92500 den düşüşün ıvır zıvır olacağından,...
dici 11862 den sonra bunu yaptığından,.......bizlerin geriden geldiğinden bahsettim,...
o 78050 pramit işinde beni tek korkutan bu olay,......
ancak yinede bir dalgalanma olacak,...belki 78050 den önce olacak,.....
[B][I]13,16,17 .05. 11 analiz edilmeli,.......geçilecek yer boğa için orası,....
özelliği mademki benim maliyet yerim 78050 diyorum,...o tarihte fiyatlar ilk 78 leri vurduğunda bir daha 81000 diyememiş,..........[/I][/B]
annadınız nı,..........
orası benim içimde hep uhte kalmıştır şu küçük k lı zamnlarda,.......
[quote=indregandi;389657][IMG]http://666kb.com/i/c0wsd1y2e8eoujyly.gif[/IMG][/quote]
bu şimdi çok önemli bir graf öle böyle deyil,.......
ölçümüz sabhki, 726xx seviyesi,.......şok satış ihtimaline karşı,.......burası önemli, sabah geçilemedi bunu koyduk,...şimdi geçildi yine bu , bu defa destek......
son durum,...
73200-100 den fakede,....726xx altında kalış satış demk,... anacak 62500 altına gelinmesi beklenebilir,....
73200 üstünde fake kalkar alış devam eder,....
[quote=indregandi;389767]ölçümüz sabhki, 726xx seviyesi,.......şok satış ihtimaline karşı,.......burası önemli, sabah geçilemedi bunu koyduk,...şimdi geçildi yine bu , bu defa destek......[/quote]
indra patron seviyelerin şayne...zeval gelmesin...gerisi o seviyelerdeki yeteneğine kalıo treydırın...).brv
[quote=ATHLON;389769]indra patron seviyelerin şayne...zeval gelmesin...gerisi o seviyelerdeki yeteneğine kalıo treydırın...).brv[/quote]
teşekkür,....gördükçe yazıyorum,.....sende katıl cesaret gelsin insanlara,.....
garan 6.77,....
tutmaz ise 6.65,....tutmaz ise işte realize olur, puvan iyi olur,.....
[quote=indregandi;389770]teşekkür,....gördükçe yazıyorum,.....sende katıl cesaret gelsin insanlara,.....[/quote]
patron gelmek çok isterim ,ama biliosun tarzlar farklı...ben daha ortada şeyler yazıyorum piyasayla ilgili...sen direk sistematiksin...yoksa yalan yok sürekli takibimde topiğin...nazar değmesin..
prt 1.3146,....bant işi sıcak,....ama yapmıyor,....yapacak elbet bayanlar nazlı olur,....
[quote=indregandi;389770]teşekkür,....gördükçe yazıyorum,.....sende katıl cesaret gelsin insanlara,.....[/quote]
abim bak, 623xx-618xx ün keşfinde burada olman süperdi,.......beraberdik o gün,...
şimdi o bulunmasa bu topik kesilirdi,.....kesim kesim hemde,.....
[quote=indregandi;389775]abim bak, 623xx-618xx ün keşfinde burada olman süperdi,.......beraberdik o gün,...
şimdi o bulunmasa bu topik kesilirdi,.....kesim kesim hemde,.....[/quote]
eywallah patron...bu şekilde,bu istikrarla daha dewam eder burası...herkes saygılı,herkes paylaşımcı...maşallah valla...
şimdi referanslara dönelim,....
5 likte garan alışta ama doldum diyor,....
burada tarla konusuna dönelim,...
üç tarla vardı bunda,...
7.18-6.26 uzun tarla,
6.26-5.92 kısa tarla,
5.92-5.62 kısa tarla,...
biz iki tarla süreceğini umumuş,...uzun tarlayı ise işaret etmiştik o dönemde ve geçmiş rakamları bulma telaşındaydık,....
şimdi uzun tarlaya dinamik rakamlar bulduk,.....
6.65,
6.52 gibi,....6.52 dün fena çalıştı %4 ürettti,....
bunlar hep referans,.......
artık uzun tarladayız,....7.18 e kadar,....üstünde, 7.36 var,....
biz ref 7.18 alacağız,...diğer ref 6.52 olacak,......
araya buldukça koyacağız haliylen,.....
çünkü tarla uzun,....
hocam tarlada sürerken pulluk takılır mı arada ne dersin?
[quote=indregandi;389762]bir şey görülmeli,.....
bakın dün boğadan boğaya geçişten,....bu durumda 92500 den düşüşün ıvır zıvır olacağından,...
dici 11862 den sonra bunu yaptığından,.......bizlerin geriden geldiğinden bahsettim,...
o 78050 pramit işinde beni tek korkutan bu olay,......
ancak yinede bir dalgalanma olacak,...belki 78050 den önce olacak,.....
[B][I]13,16,17 .05. 11 analiz edilmeli,.......geçilecek yer boğa için orası,....
özelliği mademki benim maliyet yerim 78050 diyorum,...o tarihte fiyatlar ilk 78 leri vurduğunda bir daha 81000 diyememiş,..........[/I][/B][/quote]
bu analiz önemli,...parite bant analizi önemli,...birde o simule graf,...onda öncelilk sonralık durumu var,....yaty dalgalanma oradan gelişecek,....
büyük dalgalanack,......
[quote=indregandi;389775]abim bak, 623xx-618xx ün keşfinde burada olman süperdi,.......beraberdik o gün,...
şimdi o bulunmasa bu topik kesilirdi,.....kesim kesim hemde,.....[/quote]
Hocam kesilmekte ne demek..
kotu gun de dostuyuz bilesin..
sıkıntı yok..
dostluk kazanırr..
[quote=alfasid;389787]Hocam kesilmekte ne demek..
sıkıntı yok..
dostluk kazanırr..[/quote]
bu iş para işidir...çok kavga eden,kanlı bıçaklı olan takımlar gruplar gordum bu yüzden..
para gıder gelir,aslolan yanındakı senınle devam edıyor mu...?
o yüzden dostu dostluğu bilen bu piyasada kazanır...
çünkü inanın çok ama çok özel bir kitledir bu işle uuraşanlar...
başkası anlamaz bizi bizden başka...
[quote=alfasid;389787]Hocam kesilmekte ne demek..
sıkıntı yok..
dostluk kazanırr..[/quote]
burada topikler bir çok defa bu işe yakalandılar,.....
topik sahibi belki portföy olarak dayanabildi ama,....canı yanan çok kişi oldu, portföylerini ayarlayamadılar çünkü,......
ben o nedenle poz yazmıyorum, sadece analiz ediyorum,....kişiler analize göre davranabilirler,.....pozlarını ayarlarlar,....
bir diğer konu bir kampın savunucusu olmuyoruz,....bu topikte barışı sürekli kılıyor,....
analiz ediyoruz,.......yanılabiliyoruz ama dönebilmek önemli,......
benim işim o nedenle daha zor,.......
sonuçta fikirler bende pozda bir katılık yapabiliyor,.....
ama bunu hiç yansıtmıyorum,........gördüğümü yazıyorum obcektif,....
garan 6.70,......
6.52,
6.65,
6.70,..
yoruldular, yarına yorgun başlayabilir,....akaşama prt 1.3146 buralarda olursa yorgun başlar,.....
fakedeler, ve fake satışta yarına girecekler,...
yarın uzun zamandır ertelediğim bir işim var,....
o nedenle burada olamıyacam,.....
akşama extradan bir şeyler görürsem yazarım,.....
iyi akşamlar cümleten,....
[img]http://666kb.com/i/c0x6c391rw1mkc2k6.png[/img]
[img]http://666kb.com/i/c0x6drzf55lj3j94m.png[/img]
yılbaşında verdiğim papyon indikatör,....
yukarıda buna ait iki graf var,...
biri usd bazlı, diğeri tl bazlı,....
payon tam göbekten dönerek kırmızı yeşil noktalı yer fiyatları dönüş yerinden itibaren üstüne çeker,...kurulmalı bir yay gibi,....
göbekten itibaren mavi çubuklar bunu göstermekte,...
usd bazda bu okey, ve zaten bir iki hafta önce vermiştim bunu, graftada görmektesiniz ve aynı hafta tl de henüz oluşum yok diye altını çizmiştim,.....
tl grafıda görmektesiniz,....halen kurulmadı ve bu saatten sonra kurulmasının anlamı yok,....usd ile eş zamnlı veya biraz gecikmeli buna geçmesi gerekiyordu,....bu hali kapanış olarak direnç oluşturmakta ve dikkat kapanış uc uca gelmiş,....
aşağıda yakın çekim,....
[img]http://666kb.com/i/c0x6l8exzsdecwb1y.gif[/img]
bu seviye 73160 seviyesi,....u030 bugün 73066 yapmış,....
[img]http://666kb.com/i/c0x6o0txy7ctz7cvq.png[/img]
buda boğa payonu ile kullanımı aşağıda yakın çekim,....
[img]http://666kb.com/i/c0x6rcz0pfl7qzpx2.png[/img]
[img]http://666kb.com/i/c0x6sybumq8ov92ie.png[/img]
5 dk performans ve trendi takibi,.....
sonuç,....
bütün iş kurla ilgili,.......
kur ise parite ile ilgili,...
parite banta girebilmek ile ilgili,...
banta girbilmek ise,...
1.3146 destek olmak üzere,...1.3213 üstünde, 1.3285 bu güne,...1.3277 yarına,....1.3269 ptesine diye 8 pips düşülerek takip edilmeli,.....
banta giremeyen bir prt bu py nın en büyük engeli,...
bant var, yükseliş devam,...bant dışında soru işareti devam,...
[B][I]şimdiki durum prt için en az 1.3146 olmalıdır,.....[/I][/B]zaten gün boyu bunun altına sarkışların tedirginliğini izlediniz,...bu hep yuakarı fake olarak kullanıldı, seanta zaten belirttim bunu,....
bir konuda şu idi,...banta giriş günlükte, ve girebilmek için günlük yükseliş olacak,...öle bir kaç pips deyil,...günlüğe giren günlük hareket yapar,...bu böyledir,.....
prt banta girmedikçe kıçı ayazda,....bu gün belirttim yine söylüyorum,....o nedenle girmek zorunda,....çünkü mevcut durumda günlüklerde halen satışta,.....
banta girişlerde bazen fiyatlar, öncü olarak banta yaklaşırlar daha sonra fake çekiliş yaparak içeri girerler,....prt nin oylanmadaki 4.günü,.......