şimdi pastanın sol tarafında kim var acaba meraktan çatlıyorum :::
Printable View
şimdi pastanın sol tarafında kim var acaba meraktan çatlıyorum :::
[quote=Strategist;297349]Gıcık mesele şu ki kalıcı bir düşüş olacaksa arkasında gap bırakmadan düşer... O zaman da Pzt. büyük gap olur göçer tahmini bir işe yaramıyor... Zira arkadasında gap bırakırsa kapamak için dönmesi lazım...
Yani şelale isteyen birinin Pzt için + gap istemesi daha mantıklı... Son zamanlarda büyük şelalelerin hemen hepsi + gap olan günlerde başladı... Bu da olayın tadını kaçırıyor, Pzt -5.000 gap üzerine -5.000 daha gün içinde fantazisini öldürüyor... üvvv...[/quote]
Exhaustion (Tükeniş) ve Measured Gap (Bir yükselişin ortalarında olan gap) için söylediğin OK. Ama eğer Breakaway (Kopuş) gap'ından bahsediyor isen kapanması yıllar alabilir. :)
Ayrıca yemişim Gap'ı. :::
notumuz artmadan bu film bitmeyecek herhalde..
10 kaplan sahnede günün 2.yarısında..
[QUOTE=sazan;297358]Exhaustion (Tükeniş) ve Measured Gap (Bir yükselişin ortalarında olan gap) için söylediğin OK. Ama eğer Breakaway (Kopuş) gap'ından bahsediyor isen kapanması yıllar alabilir. :)[/QUOTE]
Abi kopuş, tükeniş, çöküş, şelale vb kelimeler artık öyle uzak geliyor ki... Sanki birdaha bunlar olmayacakmış gibi geliyor, çocukluk anılarım gibi biraz hüzün ve özlemle hatırlıyorum bu kelimeleri... Sanki ömür boyu hep boyle ıkına ıkına yükselecekmişiz gibi geliyor. :(
[quote=The Tatar;297359]notumuz artmadan bu film bitmeyecek herhalde..
10 kaplan sahnede günün 2.yarısında..[/quote]
valla artarsada bitmeeycek sanki:..:
[quote=enorton;297360]Abi kopuş, tükeniş, çöküş, şelale vb kelimeler artık öyle uzak geliyor ki... Sanki birdaha bunlar olmayacakmış gibi geliyor, çocukluk anılarım gibi biraz hüzün ve özlemle hatırlıyorum bu kelimeleri... Sanki ömür boyu hep boyle ıkına ıkına yükselecekmişiz gibi geliyor. :([/quote]
Önce bu böyle olmuyor deyip hepimiz slow trader olacağız.
Sonrada bir kaç günde Gap vb'nin kallavisini göriciiz. :::
Yavaşça ısıtılan sudaki gurbağa misali. Yada pawlow göpekleri gibi.
ha bu arada hep eleştiriyosun demesin..hakkını da verelim..kayaboss 250 den filatlayan histem+sistem yöntemini teprik ederim
tamam cıksın da bı gun de yuzde 3-5 cıksın be kardesım..
tepe neresi acaba 85500 mu
[QUOTE=eloy;297368]tamam cıksın da bı gun de yuzde 3-5 cıksın be kardesım..[/QUOTE]
%3 mü? %5 mi? Sabah %0.20 düşüşte forum coşmuştu, %3 çıksak forum kendini imha eder heralde :::
[quote=a.kaya;297356]şimdi pastanın sol tarafında kim var acaba meraktan çatlıyorum :::[/quote]
doçe alıyomuş bugün :::
astatin abey banada teprik yokmu yaa :D çıkacak dedim o gadan üwww :D ühühühühü
küstüm gidiyom ühühüh