short tabii short..
Printable View
short tabii short..
[quote=Larossıan;245316]short tabii short..[/quote]
Laros abi dön babam dönelim olduk bu gün kuruma calışıyoz:)
yatay piyasa çarpma moduna geçtik demiştim bu adamlar trendde verdiklerini böyle günlerde alıyorlar malesef fazlasıyla bide komisyon cabası
3000 puan çıkmışız mutlaka yataya girecekti her 3-5000 puandan sonra 1-2 günlüğüne yataya geçiyor bu herifler sindirme için
bak işte şimdi de dışarıya veriyorlar burayı alıyorlar ya bu adamlar çakallllllllllll
[quote=a.kaya;245333]3000 puan çıkmışız mutlaka yataya girecekti her 3-5000 puandan sonra 1-2 günlüğüne yataya geçiyor bu herifler sindirme için[/quote]
Son dakika golü atabilirsek atacaz hep bize vercek değilya birazda biz ona verelim.:..::..::..:
Altın goll..
[quote=medet;245274]şaka idi özür bida takılmam..[/quote]
tm da şaka biraz bana ağır geldi , sinyal senden geliyo kelimesi, sanırım bugün bayağı darbe .dng yedik ondan biraz fazla alıngan ve duygusal oldum :) :..:
Flat çıkmam lazım iyi akşamlar..
[quote=Larossıan;245355]Son dakika golü atabilirsek atacaz hep bize vercek değilya birazda biz ona verelim.:..::..::..:
Altın goll..[/quote]
bugün beni fena hırpaladı valla ne diyim aslında hiç bulaşmaya niyetim yoktu ama ekranı görünce bu meret illa işlem yaptırıyor :..:
[quote=a.kaya;245375]bugün beni fena hırpaladı valla ne diyim aslında hiç bulaşmaya niyetim yoktu ama ekranı görünce bu meret illa işlem yaptırıyor :..:[/quote]
Bundan sonra az hırpalanacaksın bugün için vermeye niyeti yoktu olduğunda haber verecem...
Demokraside çareler tükenmez...
Bizde hırpalanmamak için birşeyler düşündük spor yaparken kafa çalışıyor bazen...
Yarın ola hayrola...
Birşey değil şimdide çapırcı oldum arada motorla iyi oluyor...
Sağlıcakla kalın...
Evet bugün sertti ,biraz daha yukarı yapabilir.