long yapmıyom hiç long yapsam zengin oldiydim pehhh hep short hep short.. şimdi flatim lönk gibi sevindirik oliiim
ühühühühüühühühühüh
Printable View
long yapmıyom hiç long yapsam zengin oldiydim pehhh hep short hep short.. şimdi flatim lönk gibi sevindirik oliiim
ühühühühüühühühühüh
long live sazan raLLyeNSYNC
SAZAN hocam bi bunu becerebilsem işte asıl sorunum bu işte :( 15 lik sistem şort iken longlayamıyorum :(
[quote=sazan;297296]Hadi bende cevap vereyim, SW en diplerde kapandı. (Exp Flat olasığı tırsıntısından)
Sazan Classic ise Longladı.
[URL="http://www.ressim.net/show.php/2456089_cs.png.html"][IMG]http://ressim.net/a/upload/9efd09df.png[/IMG][/URL][/quote]
[quote=Astatin;297304]strobaba,
veri babaların pozisyonuna gör egelmiyomuydu patron..aybediyon...:rolleyes:yanındayım bu arada :)[/quote]
Tamam da patron ben babaları doğru mu okudum yanlış mı okudum olayı benimkisi. :))) Misal, daha sabahın köründe yazmıştım buraya yurtdışının durumuna göre öğleden sonra veri pozitif gelecek diye, veri negatif geldi, ama babalar yine de pozitifmiş gibi davrandılar... :p Sonuç aynı.. Ama şimdi de geceye long girme sakın mesajları alıyorum piyasalardan... Dur bakalım...
Bu arada long'lar full flat... Geri çekilsin önce nasıl çekildiğine bakalım, tekrar long'larız...
cümleten geçmiş olsun .. .üvvvvvv..... feci veriydi bakınız : eur/usd graf
üwwwwwwww spot aya çıktı alüüü vob nediin
[quote=seagate;297312]üwwwwwwww spot aya çıktı alüüü vob nediin[/quote]
En azından 84.600'e kadar geri çekilmeden aya çıkarsa geceye kesinlikle short... Ben yani.. Kimseyi etkilemeyeyim... :)
Sevgili a.kaya,
Benim gibi yap. 2 hesap aç. Birinde sadece sistem, diğerinde sadece histem ile oyna.
İnan psikolojik olarak çok rahatlatıcı oluyor.
Yalnız VOB'da aynı kişinin 2 hesabı olamadığından, ikinci hesabın ya başkası adına yada başka biriyle ortak hesap olmak zorunda.
[quote=sazan;297318]Sevgili a.kaya,
Benim gibi yap. 2 hesap aç. Birinde sadece sistem, diğerinde sadece histem ile oyna.
İnan psikolojik olarak çok rahatlatıcı oluyor.
Yalnız VOB'da aynı kişinin 2 hesabı olamadığından, ikinci hesabın ya başkası adına yada başka biriyle ortak hesap olmak zorunda.[/quote]
Sn. Sazan, sanırım hiç rahatsızlık duymadan bir hesapta long, diğerinde short olabilmek bir trader'ın olgunluk ve profesyonelliğinin bir göstergesi...
Bu da benim bunu neden yapamadığımı açıklıyor zaten... :)
way strobaba long gemisini terketmiş bozluldum şiimdi..bu arada sazan ve stro sistemlerini al verdikleri yer açısından teprik ederim..benimki 675 e yetişebildi..
Veri kötü gelirse asadan uzayacam iyi gelirse yukardan kısaladım planı yaptım
alış satışları hazırladım hersey hazır bilin bakalım ne oldu ekranda sistem açık olduğu için sürekli sinyal sesi var ses bi an kesildi matriks saat dondu saat 15:28
çok sevgili internet kesildi zaten bir haftadır hız çok,çok yavaş ve toplamda 1 saat kesilmeden durmuyor.
Sevgili telekom sizin yapacağınız işin ta..........sülalesini............ öpeyim
hala devlet mumuru ziyniyetindesiniz ya başka bi şey demiyorum.
dışarı göçtü sallamıyo bile pehhh
85500 den düşüşün 61.8 düzeltmesini az bişi geçti üwww derken altına indi tekrar