:D ralli dedik o kadar geceleyin sabah bi terslik yaptı dünya çıkarken bizi verdi.. aha dedik... ahayla kaldık
Printable View
:D ralli dedik o kadar geceleyin sabah bi terslik yaptı dünya çıkarken bizi verdi.. aha dedik... ahayla kaldık
cümleten iyi akşamlar,
bu gün mtx le, karşılıklı donmaca oynadık, o dondu, mecbur bende dondum, beraber donuştuk, tabi 1 dk graf üzerinden trade iyi başlamıştı bu donmalar sıfırladı,
sorun yaşayan oldumu başka, merak ettim,.....
[QUOTE=selçuklu;298855]ahanda .. fdow .. baklava .. ..paralelkenar .. abi .. bu formasyonu hatırlarsın imkbdede vardı .... altındada var benzeri günlükte ... şimdide fdowda gördüm ..çaışırmı bakalım ... belli olmaz tabi. . .. buyrunuz ..
[IMG]http://ressim.net/a/upload/e2ce0552.png[/IMG][/QUOTE]
baklava son duurm ..şerbetini dökerler artık ....altı üstü kızardı ... .tabiki altın tepside ... :::::::o:o
[IMG]http://ressim.net/a/upload/8ad5d97c.png[/IMG]
[QUOTE=indregandi;299144]cümleten iyi akşamlar,
bu gün mtx le, karşılıklı donmaca oynadık, o dondu, mecbur bende dondum, beraber donuştuk, tabi 1 dk graf üzerinden trade iyi başlamıştı bu donmalar sıfırladı,
sorun yaşayan oldumu başka, merak ettim,.....[/QUOTE]
geçmiş olsun patron ...
selçuklu üstad bereket vwersin diyelim de sen yinede karı cebe koy derim
akşam nolur nolmaz
kar cepte güzeldir
passat
üstad 1176 ya noldu
bir işaret vermiş oldumu
doww da 11250 diyorlardı şunun şurasında ne kaldıki değilmi
kısa açacakmısınız.
passat
vallahin üstadın bilem kafası karışık gibin
1176 bakayım diyordu.acep ne yaptı.
passat
[QUOTE=PASSAT;299150]selçuklu üstad bereket vwersin diyelim de sen yinede karı cebe koy derim
akşam nolur nolmaz
kar cepte güzeldir
passat[/QUOTE]
sağol abim ... du bakalım ... biraz tutayım diyorum ... new high yaptı ... istopu yükseltecem ama ... karlı bi istop yazarım .... aman abim .. .. üstad deme valla . üstadlık ayrı .... selçuklu de yeter .. :o:o
ok.
selçuklu kardeşe devam o zaman
karlı istop güzel bencede.hayırlısı bakalım
passat
ağam mastürbation yapıyor,....
Jelibon üstad 200'ü kıramadı spot..işlem hacmi ne öle..rekor sanırım bu 2007 den beri..
[QUOTE=PASSAT;299151]üstad 1176 ya noldu
bir işaret vermiş oldumu
doww da 11250 diyorlardı şunun şurasında ne kaldıki değilmi
kısa açacakmısınız.
passat[/QUOTE]
Orta vade portföye kısa açacam sinyali alınca.
Buralardan long kollamayacağım.
Bunun zamanı var sen sabırsız adamsın dayanamazsın.:..:
Jelibon.