düşüşe geçme noktasını isteyen? ::::::
Printable View
düşüşe geçme noktasını isteyen? ::::::
Ralli ralli ralliiiiiiii.lelele.lelele.lelele.lelelelelele
piyasayla uğraştığımız yetmiyormuş gibi bide bu matriks in donmalarıyla uğraşıyoruz..
vay beaaa...öğlen çıkmadna önce long kavırları 66375 e yazdıydım fantazi olarak...fantazi gerçek olacak ama biz erken kapatmış olacağız..üwww
İşte apsd -2383 oldu, shortörler nasıl kapandı?, aynı zamanda longörler nasıl kapandı?
Filmin devamında yarına hızlı yukarı açılış var:) saygılar.
[quote=unlimitted;215151]düşüşe geçme noktasını isteyen? ::::::[/quote]
aman diyim patron :)
yarın please :)
700 cort 1/3...tamamen zevksel bir işlemdir...
wayyy anam wayyy......
ulaa pala ..ulaa s&p demek numero buydu haaa.....
şerefsiz pala........
[QUOTE=bull market;214859]Nereye gevşerse gevşesin ben artık uzunum, bu kadar çok kısacıya para kazandırmayacaklar anlaşıldı.
Uzunum leyyyn, alın yukarı götürün istediğiniz kadarüüüüvvvvvv:o[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;214866]Her ne şart altında olursa olsun 65700-65900 üstünde bırakın short pozda kalmayı kesinlikle short denemesi bile yapılmaz, tehlikeli bir çıkış durumu var görülüyor, bakalım nöörecekler, oralara daha var gibi görülebilir, hızlı hareket planlanıyor olmalı, saygılar.[/QUOTE]
İlk seans görevimi yapmış olmaktan dolayı müsterihim, yarına ne olur bilinmez, flat kalmakta bir tercih ama ben uzunlarla geceye girmeye niyetliyim bakalım, bol kazançlar...
fdowda bugün önemli karar...
ama çok ciddi direnci, grafikte görülen 10.692 çizgisidir.
geçerse, ağalar "devam" demiş olur...
velhasıl kelam; geceye poz risklidir...
seko'nun dediği gibi, bir kısmını riske edecek kadar iyi puan yapmayanlar, zannımca flat en iyi tercihtir. zar atmak zati bana göre değil. hepyek geliyo hep. :D
[IMG]http://i44.tinypic.com/28timq.png[/IMG]
eheh, eks olsa (şimdi o da çıkıp geliyomuş :::) garanti'den işlem yapan sensin dimi daha 5bin longken nasıl geceye 8binin üzerine çıkacağını bildin derdi. :D:D
pala çızıyoorr.. 65850 oldu..