[quote=Strategist;278824]Hoşgeldin şövalye abi... Bir süredir yazmıyordun özlemiştik... .lelele[/quote]
hoşbuldum teşekkürler...tatilim bitsede hala zihnen o moddayım:))):)
Printable View
[quote=Strategist;278824]Hoşgeldin şövalye abi... Bir süredir yazmıyordun özlemiştik... .lelele[/quote]
hoşbuldum teşekkürler...tatilim bitsede hala zihnen o moddayım:))):)
[quote=sovalye;278830]hoşbuldum teşekkürler...tatilim bitsede hala zihnen o moddayım:))):)[/quote]
Benim amacım ömrümün tamamını o modda geçirmek abi... :)
Filmin birinde vardı, adamın biri diğerine soruyordu, zengin olursan ne yapacaksın diye. Cevap: "Hiçbirşey" :) Gerçekten, özellikle bu hafta daha iyi anladım ki, hiçbirşey yapabilmek için çok para lazım. Paran yoksa sürekli birşeyler yapmak zorundasın... :..:
şövalye hoşgeldin,açma bu kadar arayı :)
74 denenebilir bence bugün ...
[quote=Strategist;278837]Benim amacım ömrümün tamamını o modda geçirmek abi... :)
Filmin birinde vardı, adamın biri diğerine soruyordu, zengin olursan ne yapacaksın diye. Cevap: "Hiçbirşey" :) Gerçekten, özellikle bu hafta daha iyi anladım ki, hiçbirşey yapabilmek için çok para lazım. Paran yoksa sürekli birşeyler yapmak zorundasın... :..:[/quote]
belki anarşistçe olacak ama 11buçuk ay kutu kutu odalarda zengin patronlara çalışıp topu topu 15 gün rica minnet verilen tatillere oldum olası karşı çıkmışımdır. vob var huzur var +.
[QUOTE=sovalye;278804]sorma sebebim risk oranlarının üç aşağı beş yukarı aynı oranlarda seyretmesinden ötürüdür.
Uluslararası ticari araştırma enstitülerinin birinin yaptığı araştırmaya göre her kurulan 100 şirketin 20 si 1. yılı dolduramadan
80 i ise 5. yılını dolduramadan iflas etmektedir. (rakamlar net değildir ama bu civarlardadır)
ve ilginç olan ise bu oran borsada hesap açıp kapayanlarla üç aşağı beş yukarı aynı civarlarda olmasıdır.
borsa kumarmıdır? bakış açısına göre değişir(dini olarak tartışmıyorum). karşıdan karşıya geçmek te, evden dışarı çıkmak ta, evlenmek te kumardır denilebilir...
bakış açınıza göre değişen bir durum söz konusu...[/QUOTE]
Valla doğru söze ne denirki.doğru söylüyosunuz ticarettede herkes batıyo.hepsinin sebebi aynı.bilgisizce işe başlamak...ama ben şunu söylemek istedim.tenisle futbol birbirine kısmen benzemiyo.ikiside spor ikiside topla oynanmasına rağmen.ama mesela pinponla tenis birbirine benziyo ama kural ve oynanışına gelince hatta kullandığınız ıvır zıvır kıyafet falan farklı.yani kısmen birbirine benzetilebilir.bende kumarı borsa ile kıyaslıyabilirim.birine siz borsada işlem yapıyorum dediğinizde bir nevi kumar oynuyosun gözünle bakabilir bu işten hiç anlamıyanlar.ama birine tenis oynuyorum dediğinizde , aa ne güzel pinpon gibi bişi oynadığınızı farzetmez:) Bu yüzden borsa kumar oynamaya kısmen benziyo ama karşıdan karşıya geçmek veya evden dışarı çıkmak borsada işlem yapmaya benzemiyo bence:)
[quote=sovalye;278845]belki anarşistçe olacak ama 11buçuk ay kutu kutu odalarda zengin patronlara çalışıp topu topu 15 gün rica minnet verilen tatillere oldum olası karşı çıkmışımdır. vob var huzur var +.[/quote]
hislerime tercüman oldun şövalye :..:
kesinlikle açma arayı .brv
saraylı abi, pariteleri sevmiyon ya.
abi VOB'u hedge ediyorum ben paritelerle yaw. ondan çok seviyom.
VOBda mesela tokadı yemişik. (eğer istersem) tokat atmak için bana 15 saat ekstradan veriyo. :::
[quote=cozbek83;278827]dış piyasada isyan başladı, bizim ultra güçlü paladan tık yok + devam :([/quote]
Dışarıyı alırlar bu seferde buraya veririler her zamanki gibi
acaba pasta verebilcek olan varmı durumlar ne alemde
Selamunaleykum.Kolay gelsin bol kazançlar.
[quote=a.kaya;278861]acaba pasta verebilcek olan varmı durumlar ne alemde[/quote]
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e3803657.bmp[/IMG][/URL]
2 gündür ortalıkta görünmeyen 10 kaplan bugün yine meydanda sanki,iştah bariz şekilde yukarı..dışarıya göre güçlü kaldık diyebiliriz..
77775 ten başlayan kısa vadeli realize 72950 de sonlanmış olabilir ve yukarı bi miktar daha yolumuz olabilir..
kısa vadeli sistemim 2/3 oranında long yönünde kapattı
orta ve uzun vadeler ise hala satta
herkese iyi akşamlar...
long girdim .. son poz 425 ort long ..... bozmadım pozu ...orucuda bozmadım :D:D:D:D ...... ühühühühü .. cümleten iyi akşamlar ... iyi iftarlar ...:o:o:D:D:D
şövalye patronun gelmesine çok sevindim .. tekrardan belirteyim ... saygıalr hörmetelr ...
cümleten iyi akşamlar !
Cümletten iyi akşamlar.
iyi akşamlar
[quote=unlimitted;278484]resimdeki gibi bir sistem eğer gerçekten varsa ([B]repaint yapmadığını düşünüyorum[/B]), servetinizi merak etmekten kendimi alamıyorum.
repaint yapan sistemler [B]bana göre[/B] sadece oyun oynamak için.
arada bir kafa dağıtmak için metatrader'da zappola's 5'lik açıyorum. yanan sat ve al toplarını bir veya 5 sonraki barda daha güzel noktaya taşımaları hoşuma gidiyor. :)
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
belkide aramızdaki fark budur.. siz kumar oynuyorsunuz ben trade ediyorum.
repaint yapmak kusura bakma ama deli saçması. videoya çekeyim yollayım istersen ama yok olmaz onada inanmazsınız değilmi. ? onada çakma dersin.
zaten benim böyle hiç işim gücüm yok. painti açıyorum önüme matriks ten fiyatları ve grafikleri kesip yapıştırıyorum üstüne al sat ekliyorum ok lar ekliyorum sonra elim çizime okadar yatkınki özel macd indikatörünü bile elimle çiziyorum paintte vs vs ... hiç güleceğim yoktu...
bu ciddiyetsizlik nasıl gelip beni buluyor anlamıyorum.. onun yerine sistemi tartışmak istesen belki bişeyler öğrenebilirdin.
benim bu forumda pek çevrem yok kimseyi tanımam etmem.
ancak şukadarını söyleyim. bu sistemde daha görmediğin çok şey var.
her gün sonunda sistem sinyallerini topicime koyacam.. ordan bakarsan belki sahtemi gerçektmi olduğuna bir zaman sonra kendin karar verisin inkna olursun.
içinizde yada aranızda diyelim tek sistem uzamanı sn saraylı olsun.. öyle farzedelim. o gerçekmi değilmi olduğunu iyi biliyordur.benim gelip burda ; oha bu sistemmi bune kesin bu çakmadır... gibi işten anlamayan birine sistemin çakmamı gerçekmi olduğuna inandırma muhabbetine hiç giremem.
syg.
[quote=atmaca;278789]matrix kodu varmı saraylı abi bu göstergenin iyi tatiller bu arada[/quote]
formüller topiğinde MS kodu var,
VTRZL adlı bölümde...
matrikse çevirmek zor olmamalı...:)))
Parite dostum anladığın manada gösterdiğin tepki çok haklı, yalnız şöyle bir şey var ki ben o yazıda biraz alaysılık kokusunun öncelikle merak ve imrenmenin açıkça sorulamaması gömleği olarak okudum.
Hemen kızma yaz sen yaz :)
Sağlıcakla
[quote=Tradeprof;278793]bencede cool bi isim ama film o kadarda cool diil:) çok karmaşık devamlı konuşma action az vs..abartıldığı kadar iyi diil yada fazla abartılınca beklenti büyük oluyo bilemiyorum:)[/quote]
tşk.ler gitmeyeyim o zaman,
vaktim kıymetli,
ilerde iyi bi sistem yaparsam ona ismini koyarım sadece,:cool:
[quote=ILGIN;278905]Parite dostum anladığın manada gösterdiğin tepki çok haklı, yalnız şöyle bir şey var ki ben o yazıda biraz alaysılık kokusunun öncelikle merak ve imrenmenin açıkça sorulamaması gömleği olarak okudum.
Hemen kızma yaz sen yaz :)
Sağlıcakla[/quote]
dostum işi bilen birinin.. birkere altta macd göstergesi ve opitimize edilmiş rsi yi görünce zaten al sat noktalarının 5 dk sonra yada herhangi bir time fireme de bu sinyallerin taşınmayacağını anlar.. benim kızdığım nokta bu. heiken ashi göstergersi ile istediğin kadar oyna...değişmez.. ! bir sonraki yada belli bir zaman dilimine sinyali taşımaz.
geriye ne kalıyor benim painti açıp .. al sat oklarını ekmemem kalıyor.:) buda deli saçması.
kısaca ekmeyi ekmekciye bırakmak diye bir söz var. benim diyeceğim bu arkadaşa
saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu
[quote=EURO/USD;278897]belkide aramızdaki fark budur.. siz kumar oynuyorsunuz ben trade ediyorum.
repaint yapmak kusura bakma ama deli saçması. videoya çekeyim yollayım istersen ama yok olmaz onada inanmazsınız değilmi. ? onada çakma dersin.
zaten benim böyle hiç işim gücüm yok.[B]painti açıyorum önüme matriks ten fiyatları ve grafikleri kesip yapıştırıyorum üstüne al sat ekliyorum ok lar ekliyorum[/B] sonra elim çizime okadar yatkınki özel macd indikatörünü bile elimle çiziyorum paintte vs vs ... hiç güleceğim yoktu...
bu ciddiyetsizlik nasıl gelip beni buluyor anlamıyorum.. onun yerine sistemi tartışmak istesen belki bişeyler öğrenebilirdin.
benim bu forumda pek çevrem yok kimseyi tanımam etmem.
ancak şukadarını söyleyim. bu sistemde daha görmediğin çok şey var.
[B]her gün sonunda sistem sinyallerini topicime koyacam[/B].. [B]ordan bakarsan belki sahtemi gerçektmi olduğuna bir zaman sonra kendin karar verisin inkna olursun.[/B]
içinizde yada aranızda diyelim tek sistem uzamanı sn saraylı olsun.. öyle farzedelim. o gerçekmi değilmi olduğunu iyi biliyordur.benim gelip burda ; oha bu sistemmi bune kesin bu çakmadır... gibi işten anlamayan birine sistemin çakmamı gerçekmi olduğuna inandırma muhabbetine hiç giremem.
syg.[/quote]
repaint demek paint programında sinyalleri kesip en uygun yere yapıştırmak anlamına gelmiyor.bunu bir yeniden araştırın isterseniz.
repaint yapan bir sistemin sinyalini gün sonunda paylaşırsanız zaten %100 doğru sinyaller paylaşacaksınız demektir.ve herkes vaaaav diyecektir.
anlık paylaşırsanız sinyalleri belki sisteminizin repaint olup olmadığı konusunda tereddütleri olanlarında bu tereddütünü gidermiş olursunuz.
hiç olaya müdahil olmayacaktım ama ben şu repaint-paintte kes yapıştır kısmına takıldım :D
[quote=saraylı;278906]tşk.ler gitmeyeyim o zaman,
vaktim kıymetli,
ilerde iyi bi sistem yaparsam ona ismini koyarım sadece,:cool:[/quote]
İyi akşamlar Saraylı hocam... :)
Ben o filme gittim, tam bana göre film, bilinçaltı, rüyalar falan... Film boyunca bir şekilde Pala'nın zihnine girip "KY'yi sev" mesajını bilinçaltına nasıl yerleştirebileceğimi düşündüm... Bu hafta gelen şelale bunun eseridir... :)))
long girdim ama huzursuzum yani .. yatayda 2. dalgamı yaptık ne yaptık .. stro patroda öyle yazmış .. üvvvv ... hayırlısı bakalım ...repaintsiz etr STR alda kapattı ..
saraylı abi yerine ben yazayım
[B]ETR[/B] :yü:
[B]STR[/B] :yü:
;).kom[quote=selçuklu;278908]saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu[/quote]
abi avatar süper olmuş,;)
gece rüyama girebilir,:::
inception yaptın bana,:D:D
hoş diğil ya.....kom
[quote=TÜRKOĞLU;278909]repaint demek paint programında sinyalleri kesip en uygun yere yapıştırmak anlamına gelmiyor.bunu bir yeniden araştırın isterseniz.
repaint yapan bir sistemin sinyalini gün sonunda paylaşırsanız zaten %100 doğru sinyaller paylaşacaksınız demektir.ve herkes vaaaav diyecektir.
anlık paylaşırsanız sinyalleri belki sisteminizin repaint olup olmadığı konusunda tereddütleri olanlarında bu tereddütünü gidermiş olursunuz.
hiç olaya müdahil olmayacaktım ama ben şu repaint-paintte kes yapıştır kısmına takıldım :D[/quote]
bi önceki yazımı okursan .. re paint ile ne demek istediğimi anlardın ama yok ..
benim sistemlerimi en azından işi bilen eleştirsin. tek ricam bu.
[QUOTE=saraylı;278914];).kom
abi avatar süper olmuş,;)
gece rüyama girebilir,:::
inception yaptın bana,:D:D
hoş diğil ya.....kom[/QUOTE]
iyi adam abi .. bakma sert göründüğünde ..kalbi çok temiz .. .. saf selçuklu savaşçısı ... :D:D
[quote=Strategist;278912]İyi akşamlar Saraylı hocam... :)
Ben o filme gittim, tam bana göre film, bilinçaltı, rüyalar falan... Film boyunca bir şekilde Pala'nın zihnine girip "KY'yi sev" mesajını bilinçaltına nasıl yerleştirebileceğimi düşündüm... Bu hafta gelen şelale bunun eseridir... :)))[/quote]
stropatro,
ia sizleri özledim valla,:cool:
abi bu film biraz tehlikeli gibi ya,:::
bahsettiğime de pişman oldum,
ilginç gelmişti arkadaş çok anlattı da...:rolleyes:
pehh iyi akşamlar :) taş taşımaya devam hühüühühüh
yevmiye belli ühühüüüh
[quote=selçuklu;278913]long girdim ama huzursuzum yani .. yatayda 2. dalgamı yaptık ne yaptık .. stro patroda öyle yazmış .. üvvvv ... hayırlısı bakalım ...repaintsiz etr STR alda kapattı ..
saraylı abi yerine ben yazayım
[B]ETR[/B] :yü:
[B]STR[/B] :yü:[/quote]
vay sistemler alda imiş,
inanırmısın kapanışı bile bilmiyorum...;):D
çok tşk ler selçuklum.....brv
[QUOTE=seagate;278919]pehh iyi akşamlar :)[/QUOTE]
patron taşları indirelim belimizi incitmeyelim... .. sırtta taş taşınırmı patron ...
[quote=selçuklu;278917]iyi adam abi .. bakma sert göründüğünde ..kalbi çok temiz .. .. saf selçuklu savaşçısı ... :D:D[/quote]
evet kalbi temiz bi arkadaş gibi duruyo,:::
kılıç kalkanı tutuşundan belli,.kom
munis bi insan,:D:rolleyes:
belli,karıncayı bile incitmez bu adam yaa,....:eek::D
[B]Vobda günici ort ne kadarlik bir hacim yaptiğimiza dair bir anket actim , asağidaki linkten goruntulenebilir[/B]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5690[/URL][URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5690"]
[/URL]
[quote=selçuklu;278921]patron taşları indirelim belimizi incitmeyelim... .. sırtta taş taşınırmı patron ...[/quote]
20 lira yevmiye ühühühüh yoki 3000 pivan günde yapan ziztemim ühühühühü
[quote=seagate;278919]pehh iyi akşamlar :) taş taşımaya devam hühüühühüh
yevmiye belli ühühüüüh[/quote]
abi sen bu avatarı bence değiştir ,
şöle bol ayılı falan bişiler koy,::::D
ov li düşüş başladı,
niye ayı koydun derlerse,:::
saraylı dedi,dersin ,....kom
[QUOTE=saraylı;278925]abi sen bu avatarı bence değiştir ,
şöle bol ayılı falan bişiler koy,::::D
ov li düşüş başladı,
niye ayı koydun derlerse,:::
saraylı dedi,dersin ,....kom[/QUOTE]
abi .. o taşlara bakıpta aldanma ... taşların içi altın dolu .. kandırıyor bizi seagate patro yevmiye falan hikaye .. ühühüüh .. çaktırmadan malı götürüyo ..vayyy seagate patron vayyyyy ....sırtlamış götürüyo altınları .. ühühühüüh . :D:D:D:D