hoba..memü neetüm lem..bu ara hangi toplantıya girip çıksam felaket oliii...üwww
Printable View
hoba..memü neetüm lem..bu ara hangi toplantıya girip çıksam felaket oliii...üwww
makası kapadı patron :)
[quote=Strategist;297281]Süs olsun diye bir kenarda duran sistemim de long'lamış... Getirisi uzun süredir %50 civarına çakıldı kaldı... Ama takmakda zorlanır oldum... O iyileşmediğine göre benim trading kabiliyetim mi geriliyor nedir? :)))[/quote]
bilabedel halka arz et patron madem kullanmiisin:D
[QUOTE=seagate;297283]selçuk abi 10 numarasınız teprik ederim..[/QUOTE]
patron aman diyim sayıma güvenme ... hiç belli olmaz .. ..... dikkat et ... :o:o:o ..bol şans cümleten ...
ver kötü gelecemiş güyaaa du bakalım üwww
[quote=a.kaya;297267]hayır bilemedin az önce flatladım 250 den tek bi işlem bile yok flattan önce dünkü şortu kapadım sadece :)[/quote]
Hadi bende cevap vereyim, SW en diplerde kapandı. (Exp Flat olasığı tırsıntısından)
Sazan Classic ise Longladı.
[URL="http://www.ressim.net/show.php/2456089_cs.png.html"][IMG]http://ressim.net/a/upload/9efd09df.png[/IMG][/URL]
İşim gücüm yatıyo ekran başına kitlendim... Bu kadar helecandan sonra veri tırt çıkarsa veri takibini komple bırakırım ahanda şahitsiniz... :..:
[B]bu beklentileri bekleyeni kızılcık sopası ile dövmek lazım.[/B]
ABD'DE EYLUL AYINDA TARIM DISI ISTIHDAM : -95 BIN KISI (BEKLENTI:-10 BIN ONCEKI:-54 BIN)
-MATRIKS-
+2 bekliyolardı
:) gurt tuzaaa :)
650 short 450 flat bereket versin
avrupanın doları tüm para birimleri karşısında güçlendirme hesabıda yatmış oldu. şimdi euro ya alım gelir bizde dolar -tl ye çakarlar.
[quote=Strategist;297297]İşim gücüm yatıyo ekran başına kitlendim... Bu kadar helecandan sonra veri tırt çıkarsa veri takibini komple bırakırım ahanda şahitsiniz... :..:[/quote]
Beklediğime değdi... Veri takibine devam... :::
[quote=Strategist;297297]İşim gücüm yatıyo ekran başına kitlendim... Bu kadar helecandan sonra veri tırt çıkarsa veri takibini komple bırakırım ahanda şahitsiniz... :..:[/quote]
strobaba,
veri babaların pozisyonuna gör egelmiyomuydu patron..aybediyon...:rolleyes:yanındayım bu arada :)