[quote=Astatin;362147]teprik ederim:o:o ben olsam bende öyle düşünürdüm:D...yalnız çok klaisk olacak ama;
-Spekülatörleri sevelim takdir edelim ancak manipülatörlerin **...hatta NMV**:..:[/quote]
ne bilim yaw, insan bir haber verir, mesaj atar:..:
Printable View
[quote=Astatin;362147]teprik ederim:o:o ben olsam bende öyle düşünürdüm:D...yalnız çok klaisk olacak ama;
-Spekülatörleri sevelim takdir edelim ancak manipülatörlerin **...hatta NMV**:..:[/quote]
ne bilim yaw, insan bir haber verir, mesaj atar:..:
spk vobada el atsın bence neler çıkar kimbilir :)
rampii....toplantı bittiiiii....hacıex bişi soracağım....şinci yükselişi de düşüşü de destekleyen ve dolayısıyla yükselişi ve düşüşü desteklemeyen indikler var..strobaba nerde her yer kaos her yer kan..ehuheuhhe..
BU ARADA CİDDİ SORU:
Sabahki operasyonda alınanların işlem yaptığı hisseler hakkında bir bilgi çıktı mı acep..üw
İLK FAİZ ARTIRIMI GARANTİDEN
Garanti Bankası, tüketici kredileriyle ilgili yapılan yeni düzenlemeler sonucunda, 22 Haziran 2011 Çarşamba günü itibarıyla, konut ve destek kredilerinin tabela ve kampanya faiz oranlarını artırdı.
Banka, konut kredilerinde aylık tabela faiz oranını 5 puan artırırken; destek kredilerinin faiz oranlarını ise tüm kampanyalarda aylık ortalama 17 ila 20 puan yükseltti.
Yeni kredi oranlarına göre:
Komisyonlu konut kredileri
13-48 ay vadede yüzde 0.96
[URL="http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/ilk-faiz-artirimi-garantiden/4141"]http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/ilk-faiz-artirimi-garantiden/4141[/URL]
[quote=Astatin;362155]rampii....toplantı bittiiiii....hacıex bişi soracağım....şinci yükselişi de düşüşü de destekleyen ve dolayısıyla yükselişi ve düşüşü desteklemeyen indikler var..strobaba nerde her yer kaos her yer kan..ehuheuhhe..
BU ARADA CİDDİ SORU:
Sabahki operasyonda alınanların işlem yaptığı hisseler hakkında bir bilgi çıktı mı acep..üw[/quote]
Bilmiyim..üüü
faizler artsın, karlar ve borsa yükselsin, daha ne istiyorsunuz
[quote=Astatin;362155]
BU ARADA CİDDİ SORU:
Sabahki operasyonda alınanların işlem yaptığı hisseler hakkında bir bilgi çıktı mı acep..üw[/quote]
Taban ya da çift taban olanlar olabilir mi acaba? :..:
[quote=aslan;362160]Taban ya da çift taban olanlar olabilir mi acaba? :..:[/quote]
Önce taban olup sonra tabanı çözülmüş olanlar olmuyo mu? üüüüüv
Yukarı patlayacak long devam long
ey hacıgaganın ruhu,
geldiysen 75700 lütfen
[QUOTE=padişah;362164]ey hacıgaganın ruhu,
geldiysen 75700 lütfen[/QUOTE]
kapanırken yada kapandıktan sonra gelir, huyudur:..::..:
[quote=aslan;362160]Taban ya da çift taban olanlar olabilir mi acaba? :..:[/quote]
ha işte o yüzden sordum:D neyseki doparladı:rolleyes: