ben oynamıyom...
Printable View
ben oynamıyom...
APSD hiç değişmemiş
garip bi gün
5 lik dirençte bu kadar dolaşıpta hiç geri çekilmeyen endeks hiç görmedim ama herşeyin bir ilki vardır umarım geri çekilir!hem poz hemde sisteme güven açısından!
[quote=bull market;362126]çok anma padişahım
mazallah gerçekten geliverir senden bilirim bak:::[/quote]
kendisi gelmezse ruhunu çağırırım.dng.dng.dng
[SIZE=6][COLOR=magenta]ey hacıgaganın ruhu![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=magenta][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=magenta]geldiysen 3 kademe kaldır[/COLOR][/SIZE]:::::::::
Borsa operasyonunda şok isim!
Borsa operasyonu kapsamında 47 kişinin banka hesaplarına blokaj konuldu!
Güncelleme:21 Haziran 2011 15:40
Ayrıca operasyon kapsamında 47 kişinin banka hesaplarına da blokaj koyulduğu gelen bilgiler arasında. Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı'nın talebiyle Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hesabına blokaj konulanlardan oluşan 47 kişilik listede Beşiktaş Futbol Takımı'nın teknik direktörü Tayfur Havutçu da ismi bulunuyor.
[URL="http://haber.mynet.com/detay/guncel/borsa-operasyonunda-sok-isim/577825"]http://haber.mynet.com/detay/guncel/borsa-operasyonunda-sok-isim/577825[/URL]
Borsanın neden kımıl kımıl hareket ettiği anlaşıldı
Babalar içerde hesaplar bloke.
bu durumda yön ne olur bilinmez?
[quote=excali;361968]Günaydın VOBORSA,
Aste
FAR checkup...[/quote]
üühühhüh..abi operasyon olmuş..:D:D:D kefaletle çıktım:..::..:
valla ekistra mallandım diyem ben sana... end frankie goes to toplanti..bye
Altın:79.950 TL/gr:eek:
75350 cort denemesi azcık sembolik
yarım saate kadar hacıgaga gelmezse longları kapatıp flat olacağım.......
[quote=padişah;361977]astenin şu anda vatan emniyette olduğunu düşünüyorum::::::[/quote]
teprik ederim:o:o ben olsam bende öyle düşünürdüm:D...yalnız çok klaisk olacak ama;
-Spekülatörleri sevelim takdir edelim ancak manipülatörlerin **...hatta NMV**:..:
[QUOTE=AMON RA;362136]5 lik dirençte bu kadar dolaşıpta hiç geri çekilmeyen endeks hiç görmedim ama herşeyin bir ilki vardır umarım geri çekilir!hem poz hemde sisteme güven açısından![/QUOTE]
Koçum benim utandırmadı beni! .brv.boks.