-
[QUOTE=Astatin;513217]gorkuyorum indi başgan..bu kadar gorkmanın ertesinde ya dehşet zarar ya dehşet kar gelmiştir...üwwww..zemin her türlü oyuna müsait..misal fed faiz arttırmadım dedi, aralığada belki dedi aldı yukarı 2000 bastı aşşa 3000..olur mu olur... gorkuyorum...fed faiz arttırmadı ama aralık için güçlü sinyal verdi...bastı 2000 aldı 3000.. olur mu olur...gorkuyorum..gor ku yo rum... gorku yorumu oldu tüm mesaj ama idare edin..gorkuyorum çünkü[/QUOTE]
bende fena gorkuyorum asti başgan usd short giymek sadece tekniğe güvenerek böle bir ortamda ne derece doğru
-
içimden bir ses olum sabret olum sabret 4 haftan(biri bu hafta geçiş hafatsı idi, longa veya shorta gecerek yatay bitirecek) kaldı diyip duruyor,...
-
[QUOTE=indregandi;513219]bende fena gorkuyorum asti başgan usd short giymek sadece tekniğe güvenerek böle bir ortamda ne derece doğru[/QUOTE]
başgan usdtry nin yurtdışı bacağı olduğundan ondan çok sarsmazlar..ama vob da pala nın orta bacağı olduğundan temkinli olmak lazım...cuma mis gibi 94 lerden kapansak iyiymiş:p:..:üüü
-
96025 üstü devem edebilirse hedefleri verecem,
şimdilik 97100
-
[QUOTE=Astatin;513221]başgan usdtry nin yurtdışı bacağı olduğundan ondan çok sarsmazlar..ama vob da pala nın orta bacağı olduğundan temkinli olmak lazım...cuma mis gibi 94 lerden kapansak iyiymiş:p:..:üüü[/QUOTE]
başgan ben kapattım kendiminkini dün açılışta,....bu 4 hafta işi hep kafamda sorun, topiktede yazdım kapattığımı,...
-
[QUOTE=indregandi;513170]şimdi tabi yükselse dahi bu 4 hafta ile sınırlı,..
sonara gömecem buna yine,...o ayrı konu,...
ayrıdava derler ya öyle bir söz vardır,
ayrı dava,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513181]Kim düşerse diğerine [U]EN AZ[/U] 5000-6000 puvan verir,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513176]endex taraf flat, usd vadeli taraf short devam,...[/QUOTE]
bu bölümler başgan,...
-
[QUOTE=indregandi;513222]96025 üstü devem edebilirse hedefleri verecem,
şimdilik 97100[/QUOTE]
bu sistem longa çıkmadı henüz, o nedenle 96025 i if clause yaptım,
c>96025, 1, 0
-
[QUOTE=indregandi;513223]başgan ben kapattım kendiminkini dün açılışta,....bu 4 hafta işi hep kafamda sorun, topiktede yazdım kapattığımı,...[/QUOTE]
yok zati ben kendi pozum için dedim... diğer yandan bu xauusd'den de gıllanmıyor deillim...bol para gelcek yükselecem triplerinde..eşhedü
-
[QUOTE=Astatin;513226]yok zati ben kendi pozum için dedim... diğer yandan bu xauusd'den de gıllanmıyor deillim...bol para gelcek yükselecem triplerinde..eşhedü[/QUOTE]
gold bir yere gidemez,...geçen sayın finale bayağı güzel bir anliz etmiştik,..
17 ekimde olası sp düşüşüne basarlar buna ama 17 ekime kadar bir şeyler yapabilirmi yapabilir,
4 haftalığına endex için ne düşünürsek gold içinde aynısı
-
[QUOTE=indregandi;513225]bu sistem longa çıkmadı henüz, o nedenle 96025 i if clause yaptım,
c>96025, 1, 0[/QUOTE]
96875 ten dirençledi başganlar, zaten 96025 e gevşedi fiyatlar takipte olalım, iki indik öpüşünce direnç yapıyor,...kırmızı alta geçerse long, oluyor, henüz bu 96875 te öpüştü yani dirençte
-
[QUOTE=indregandi;513228]96875 ten dirençledi başganlar, zaten 96025 e gevşedi fiyatlar takipte olalım, iki indik öpüşünce direnç yapıyor,...kırmızı alta geçerse long, oluyor, henüz bu 96875 te öpüştü yani dirençte[/QUOTE]
[url=http://resimyukle.xyz/resim/zaVI][img]http://i.resimyukle.xyz/zaVI.png[/img][/url]
-
bu zaten usd vadeli
2.99xx u 2.98xx doru tüketirse bir şeyler olabilir,...