-
şimdi öyle bir hale soktuki pala diyorki bak 1.000/1.500 hadi bilemedin 2.000 kar var bunu al almazsan bak dönerim terse.tepeden inişte hep böyle oldu düştü tepti düştü tepti ama bakarsan iyi düştü.şimdi tersi oldu cuma tepti 2.500 puan bu çıkışta poz alanlar realize etmediyse badem oldu o karlar ve terse döndü.şimdi yeniden yukarı dönerse şaşırmamak lazım.
zihinleri küçük karlara alıştırıyor pala ki esas harekette kimsecikler kalmasın trende.herkes 1.000/1.500 karı görünce atlasın hatta terse de poza açsın trendde palaya benzin olsun.
[quote=Astatin;327278]le hepimiz kavırma yaptıysak bu derin bir graşka daha yapmasın..üwww[/quote]
-
v30 günlük grafik
V30 günlük son güncel halini ekliyorum.Bugünkü kapanış böyle olur ve down bölgesinde 2 gün daha kalırsa düşüş devam etmesi ve uv li düşüş trendine girme ihtimali % 80 artacaktır.Asıl önemli olan 78,000 altındaki 3 günlük kapanış uv li düşüşün habercisi olacaktır.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/24/1323.jpg[/img][/url]
-
küçük bilgisayarlar var..10 inç..
onlara flaşbellekle ,ms kurulurmu..,
problem yaşanımı..
max. şarj süresi olan lazım..
özelime tavsiye yollarsanız memnun oluurm..
-
bu arada 400 puan eksi makas var ilginç.2. seans açılınca spota 800 puan çakacaklarsa bilemiyorum.
-
[quote=abka;327286]küçük bilgisayarlar var..10 inç..
onlara flaşbellekle ,ms kurulurmu..,
problem yaşanımı..
max. şarj süresi olan lazım..
özelime tavsiye yollarsanız memnun oluurm..[/quote]
mat ekranlı olanlar guneslı havalarda daha ıyı gorus saglıyor, ekran ısıgının yeterınce kısıldıgı(sarj suresını uzatmak ıcın) , en az 6 hucreli pili olan(yaklasık 5 saat kullanım saglıyor), bilgisayar markası olarak tanınan herhangi bir netbook alabilirsin. flashbellekten ben kurdum ve sorunsuz calısıyor..
-
-
Trader patronda 80200 diyo
Bencede orası geçilirse yada geçilemezse durumu var, olacakda, olmalıdır vs.vs.:)
-
Dolar yükselmediki borsa düşsün :)
Aksine dolar düştü
Düşmedimi?
-
Yukarı gittiğinde nereden şelaleye tekrar atlayacağız?
-
yerim vobu ..alın bşktaş..
2009 dann beri sistem al deyince alıp,sat deyince flat kalsan.tam 23 kat kar....batması imkansız hisse olduğundan her zaman tüm nakitle girilecek..ahanda yazıyom..sistem sat dan sonra al versin.artık bşktaşkıyem..
[IMG]http://i55.tinypic.com/2qmj98x.jpg[/IMG]
-
Beşiktaş daha ucuz günlerinde:)
Uefa kupasını alınca görün...
-
-
Bugünde artı kapanış bekliyorum, az biraz artı:)
Artık operasyonlar yarına kalır:)
-
2 senede 10 katına çıkmış 2008/12.ayında 5 tl miş şu an 52 tl.
[quote=eloy;327314]isot 52 oldu astiboss :)[/quote]
-
Bugün AKBNK la oynadılar
Alırlarsa iyi yukarı var.
-
Olmadı
Yukarı olmadı
Düşüş olmayabilir
Flat en iyisi dedim:)
-
bi deneme daha yaparmı aşağıya ?
-
[quote=bull market;327332]Olmadı
Yukarı olmadı
Düşüş olmayabilir
Flat en iyisi dedim:)[/quote]
79 bine doğru gelse bende uzayacaktım ama olmadı..
belki seans sonuna doğru bi deneme daha yapabilir aşağı doğru ?
-
yukarı doğru hareket için 80350 önemli gibi şuan için..
-
Kapanış 79400-79500 civarı işte
Oyalama kapanışı olacak galiba:)
-
[quote=eloy;327314]isot 52 oldu astiboss :)[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;327317]2 senede 10 katına çıkmış 2008/12.ayında 5 tl miş şu an 52 tl.[/quote]
GOLDEN, EXTENDED HATTA EXTENDEDEDED 5...:p:p:p:p
LONG LIVE EW:D
-
79750 civarı olay çıktı :D
-
Vob yönetimi alıyor olmasın teminatları düşürmemek için :)
-
[quote=Astatin;327342]GOLDEN, EXTENDED HATTA EXTENDEDEDED 5...:p:p:p:p
LONG LIVE EW:D[/quote]
yoklugunda sahıpsız bırakmadık isotu, artık mesuliyeti senindir:::
-
[quote=eloy;327354]yoklugunda sahıpsız bırakmadık isotu, artık mesuliyeti senindir:::[/quote]
i have a dream..bygün isot tavan kapasın..vob da 78xxx kapasın..suyundan da olsun
-
Moskova havalanı patlaması 'teror eylemı' - sorusturma kaynakları
-matrıks-
-
Eğer alacaksa ikinci seans başında düşerek başlayan spotu almaya başladığı gibi hiç bırakmadan almaya devam ederdi.
Demekki bi düşüş var.
Yarın sabah yüksek ihtimal 79000 altına ziyaret var:)
-
80000 altındaki spot 30 dan huylanmak lazım dedim veee
Spot 80000 altında short, üstünde long taktiğini devreye soktum.
Bundan sonra böle:)
-
Kıl oldum yaaa
Spot piyasayı almadılar 80000 e
-
yahu arkadaşlar, vallah özlemişim o iki yıl önceki graşik günleri....şortla, çökünce kavırla 600-700 depsin bi daha şortla, düşsün yine kavırla, depsin yine şortla..valal derin bir nostalji oldıu bende...sistemin **..bugün 7 işlem yaptım 1 i zarar 6 sı kar (zarar olan long :))..long live bears..long live memories...
-
Dürüye-ye selam
short-a devam
crashhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
Spot 80.000 altında vob :dü: devam :)
Herkeze iyi akşamlar.
-
cümleten iyi akşamlar !
flat !
-
ya tamam...dj artıda kapasa bu sabah artı açıp sonra eksiye dönüyor eyvallah da, bir şey soracağım...
bu ** DJ i ne zaman düşecek arkadaş..nicedir eksi sabah gapı dadamadık..üww
-
[quote=Astatin;327410]ya tamam...dj artıda kapasa bu sabah artı açıp sonra eksiye dönüyor eyvallah da, bir şey soracağım...
bu ** DJ i ne zaman düşecek arkadaş..nicedir eksi sabah gapı dadamadık..üww[/quote]
sımdıden +50 yaptı kapanısımıza gore:eek:
-
[quote=eloy;327417]sımdıden +50 yaptı kapanısımıza gore:eek:[/quote]
bu arada isot tavan olmuş teprik ederim..yarın ilk seansta yokum deloyloy..sen bakarsın bi çaresine:D
-
[quote=Astatin;327418]bu arada isot tavan olmuş teprik ederim..yarın ilk seansta yokum deloyloy..sen bakarsın bi çaresine:D[/quote]
isot kolay da voba karısmam .dng
-
[quote=eloy;327421]isot kolay da voba karısmam .dng[/quote]
aman diyim..vob tavan felan olmasında..he valla isot kolay:D:D:D
o bişi değil de, dow burdan dönüp eksi kapasa.....
yarın ilk yarım saat sonunda vob -1500, isot +%10 olsa...way be spotundan vobundan full metal jacket..ey gidi eyyy..nerde o günler...:rolleyes:
-
artık bişey ifade etmiyor pek eloy.bugün gördük yine biz kapanırkende fdji cuma kapanışa göre +50 falandı ama bizim durum ortada.
[quote=eloy;327417]sımdıden +50 yaptı kapanısımıza gore:eek:[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;327423]artık bişey ifade etmiyor pek eloy.bugün gördük yine biz kapanırkende fdji cuma kapanışa göre +50 falandı ama bizim durum ortada.[/quote]
o ayrı hacıtürko....fenamı olur güne eksi gpala başlasak...eüzü..düşmüyo şerefsiz..üühühühü