bugün 81 i yarın da 78 i görsek
alelacele gittik ayıp oldu gönüllerini almak lazım
Printable View
bugün 81 i yarın da 78 i görsek
alelacele gittik ayıp oldu gönüllerini almak lazım
[quote=reverse;354674]bugün 81 i yarın da 78 i görsek
alelacele gittik ayıp oldu gönüllerini almak lazım[/quote]
Tekrar buaradan 500-600 e çekerlerse çok pis küfür yerler...
tam alım yeri diye düşünene itinayla mal verilir..:))
[quote=Sekube;354676]Tekrar buaradan 500-600 e çekerlerse çok pis küfür yerler...[/quote]
olmayacak şey değil alıştık artık
1 ay oldu yataylık 2-2,5 aya kadar yolu var
ama insanı deli ediyor gerçekten
eskiden zevk alarak işlem yapardım şimdi işkence oldu
Soru;
16 haneli bir sayı içinde herhangibir hanenin sıfır olması olasılığı kaçtır..
ATHLON acil yanıt alıyım abicim pliz
[quote=Astatin;354679]Soru;
ATHLON acil yanıt alıyım abicim pliz[/quote]
emmm...şeyyy.... 1 pölü 10 artu bir pölü on artu 1 pölü on artı..etc..ööle gider gayri:))
dur lem
16 sının sıfır olma olasılıı artu 15 ının artı 14 unun ....oole gıder..
poz war...karıstırma şimdi..eheueheu
[quote=ATHLON;354681]emmm...şeyyy.... 1 pölü 10 artu bir pölü on artu 1 pölü on artı..etc..ööle gider gayri:))[/quote]
heee..öyle giderse 1 den büyük olur..olasılık tarihine geçersin.dng.dng
ciddiyim aftlopetro kombinasyon atraksiyonları var bunda..şşş..
ayrıca analist strobaba yada soruyorum..ayrıca herkese soruyorum
1-1/9 üzeri 16....çocua hesaplattım benim..:)
[quote=Astatin;354679]Soru;
ATHLON acil yanıt alıyım abicim pliz[/quote]
içinde sıfır olan 16 haneli sayı sayısı / 16 haneli sayı sayısı :)
bu arada uzun vadeli tuttuğum (sanırım 2 hafta oluyor...hehehehe) tolar voplonkları teprik ederim
ben de bı musterıme aldırmıstım tolar gecen cuma.. dur ben de teprık edem...:))
burdan yukarı yarın dahada yukarı ama kapanışı bugünden aşağı beklerim..
sevgili stetom ,voba yeni başladım...senı takıp edıorum..aramızda bı sınerjı olussun ıstıorum...şööleki sen,alım satım yerlerini vereceksin,ben de ona göre işlem yapıp para kazancam...sonna da sana aslansın kaplansın diye methiyeler düzecem...ve çok güzel bir ortak trade işi yapacaz..nasıl?..:)
[quote=ATHLON;354691]sevgili stetom ,voba yeni başladım...senı takıp edıorum..aramızda bı sınerjı olussun ıstıorum...şööleki sen,alım satım yerlerini vereceksin,ben de ona göre işlem yapıp para kazancam...sonna da sana aslansın kaplansın diye methiyeler düzecem...ve çok güzel bir ortak trade işi yapacaz..nasıl?..:)[/quote]
Alım satım yereleri yanlış çıkıp zarar edince aranızda ne oluşacak, atlet şort bey?:D
Selamlar Voborsa.brv
Karabük'e giden var mı?:rolleyes:
son bir ayın desteğindeyiz
tek seferde kır acısız olsun
Vay manyaklar, dünden bugüne 83000 altına beklerim 83000 altında uzuna dönerim 86500 de uzunlardan vedalaşırım diyordum, öğle arasına girerken tuttum uzuna döndüm dedim 83000 in altına gelmez bu, ekranı bırak git sen...:mad:
İşte olanlar olmuş...
Vay nalet pala vay...
bi yurtdışına bak bide bizim fasulyeden piyasaya...güler misin ağlar mısın...
herkesın bildiinden kim para kazanmış,,ve herkesin gördüü 800 den..:)
86500 beklerim bende:)
Long devam long:)
[quote=ATHLON;354702]herkesın bildiinden kim para kazanmış,,ve herkesin gördüü 800 den..:)[/quote]
KY'lar hep böyle kazanmıyor mu??;)
arkadaşlar y.içinde bir haber mi geldi? tamam paladır vs ama neden düşüyoruz? bilen var mı?
[url]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/16457/0/1/-pala-yi-calisanlar-besliyor.aspx[/url] :)
[quote=ATHLON;354688]ben de bı musterıme aldırmıstım tolar gecen cuma.. dur ben de teprık edem...:))[/quote]
Dur önce ben seni teprik edeyim
vay anasına sistem çarşamba 86200 den beri sat da...4 gündür al yok..10 daklık..
[quote=ATHLON;354691]sevgili stetom ,voba yeni başladım...senı takıp edıorum..aramızda bı sınerjı olussun ıstıorum...şööleki sen,alım satım yerlerini vereceksin,ben de ona göre işlem yapıp para kazancam...sonna da sana aslansın kaplansın diye methiyeler düzecem...ve çok güzel bir ortak trade işi yapacaz..nasıl?..:)[/quote]
Yalnız ben Aslan ve Kaplan dan pek haz etmem..Hatta cimbomu tutmayı bile braktım o yüzden..Bana Sayın koç yada Aygır bey gibi şeyler diyeceksen olur...
bi daakkkkaaaa...ya kaybedersen?
:D:Dyok yok ben vazgeçtim....lelele
graşalım hacii..acelemiz varrrrr
[quote=Osmanaga;354708]arkadaşlar y.içinde bir haber mi geldi? tamam paladır vs ama neden düşüyoruz? bilen var mı?[/quote]
Satış yaparken "niye satıyorsunuz?" diye bir şık var mı ekranda?. Dolayısıyla bunu bilmek mümkün olmasa gerek.Fiyatın pahalı olduğunu düşünüyor. Satıyordur.
[QUOTE=abka;354712]vay anasına sistem çarşamba 86200 den beri sat da...4 gündür al yok..10 daklık..[/QUOTE]
Tebrikler,
Sistemin getiri eğrisi yeni zirveler yapacak/ yapiyor inş.
82.400 geliyor mu nedir?
[quote=Astatin;354713]Yalnız ben Aslan ve Kaplan dan pek haz etmem..Hatta cimbomu tutmayı bile braktım o yüzden..Bana koçum yada aygır bey gibi şeyler diyeceksen olur...
bi daakkkkaaaa...ya kaybedersen?
:D:Dyok yok ben vazgeçtim....lelele[/quote]
ha bu arada sinerji kelimesinden de haz etmem...ule düşününce ne kadar çok şeyden hazzetmiyormuşum yawww:D :o
[IMG]http://i53.tinypic.com/29apl0.jpg[/IMG]
[quote=aslan;354718]82.400 geliyor mu nedir?[/quote]
Geldi mi??+.
spot30 gunnuk desteınde...
..:))
kapandım
[quote=excali;354715]Satış yaparken "niye satıyorsunuz?" diye bir şık var mı ekranda?. Dolayısıyla bunu bilmek mümkün olmasa gerek.Fiyatın pahalı olduğunu düşünüyor. Satıyordur.[/quote]
Valla satışı bilmiyorum da, benim ekranda alış seçtiğimde 3 kere şifrenizi tekrar giriniz arkasından da, "emin misin" en sondA "yuh sana" şeklinde mesajlar geliyor...siz de yok mu?:o
[quote=Astatin;354719]ha bu arada sinerji kelimesinden de haz etmem...ule düşününce ne kadar çok şeyden hazzetmiyormuşum yawww:D :o[/quote]
Uzaylısın. Öyle bir şey beklememek gerek.:::
bu arada dün BES leri 70 döviz dibs, 30 tl dibse çevirdim cume günü...teprik ederim
[quote=Astatin;354723]Valla satışı bilmiyorum da, benim ekranda alış seçtiğimde 3 kere şifrenizi tekrar giriniz arkasından da, "emin misin" en sondA "yuh sana" şeklinde mesajlar geliyor...siz de yok mu?:o[/quote]
Sen nerelisin , lem??.dng
Pala lastikle sandalyedeki sinek katliyamından sonra yersofrasında bulunan sinekleri gözüne kestirdi gibi, havada uçuşan sinekler şimdilik rahat :)