Dogan tahtaları açılmadı daha....
Printable View
Dogan tahtaları açılmadı daha....
şimdi şöylede bir durum var
56800 ilk gördüğümüz gün olan 20.11.2009 tarihinden beri 4 iş gününde
yapılan işlemlede
ilk 10 kuruma göre alıcıların maliyeti 57500
satıcıların maliyeti ise 57200
buna bakarak 57500 kırıldığı noktada satışların 57200 e kadar gelmesi beklenmeli
57200 kırılması ise stopları çalıştıracağından satışları hızlandıracaktır....
57500 üstünde kaldığı sürece yukarı gitme potansiyeli hep vardır...
piyasa yükselirken garanti hep ters bacakta yani satışta olur... şu dakkalarda garan elindeki tüm longları satıyor... birazdan ters tarfa geçerse palanın yukarı denemesi gelir diye düşünüyorum.. malum longuz...
57550 flatos gayri :::
Kapattım...
650 PUANI ALDIM...fur ve kaç....yeter...
275 den kapadım...
[QUOTE=jani;169351]650 PUANI ALDIM...fur ve kaç....yeter...[/QUOTE]
guzum 150 pıvan da PELA benim cepten aldı gayrı 550 den deel 500 den kapanmış benım longlar :::
yarasın PELA ya
600 den alanları dooradı pela ,dataya kadar ilgiyle ailecek sevMEyerek izlioruz...
BIRAKALIM AGAM YARALARINI YALASIN USAGLAR....
nede ossa kominist degiliz....
57 200 ü gördü...800 puan yapar bu emme...hepsini almak hos olmaz....
rafın guncel hali..
Bu graf bana bugun pek yaramadı emme ossun :::
[IMG]http://i45.tinypic.com/2zpupad.png[/IMG]
şimdi...yorulmasını bekliyecegim...ecele giden ecele gider....agamın her hareketine bulaşmak gibi bi mecburiyetim yok...
paralar ve kar cepte...MAL AGAMDA...sürünsün...işi ne...sürünmek...bunu soyacagım..ha ha ha
fxci nin graf...
mükemmel çalıştı...kendisini teprik ediyorum....57 175 oldu...57 100 dediydi....
kerimmmmm....fordu eski depoya çek...bu paralar haram ula...
kuzum senin keriz yanına geliyor gene ......
57 550 de....gel gel guzu emmin mama verecek....
korktu kaçtı....yaaaa....ha ha ha
bende bu güccük sarı kamyonetimi doldurdum:) nakite geçtim ALLAH razı olson lo hepinizden
yuaw bayram datili geleyor ya .... bende bi lakayıtlık var ekran basında duramayorum ... içim içime sıvmıyor ::: gezesim geleyor :::
zabah 58150 yeresinden cort alcaktım 57625 yeresinden kapamak icin emme gittim 58250 yeresine cort emri yazdım ve gelmedi :::
sonra ikinci atakta kanal direncinin bir - iki kademe yukarı ihlal edilecegini tahmin ediyodum o anda 571xx yeresi için cort maliyet yapcaktım emme yapmadım :::
Bunnarı neden yapmadım ::: içim gıdıklanıyore .... datil heyacanı var... göynüm heyecan arıoyore.... oturdugum yerede oturamıyorem :::
bugun 1300-1500 arası kar yapacakkene 150 pıvan zararnan oturdum aşaa ::: nassı ceza verem ben gendıme gayri
şimdi...günnük marjı kullandı...tepe 58 200 dip 57 200.....
artık...57 200 izlenmeli...arasında para yapmak zor.....veya 58 000 izlenmeli....
yav varya bide grafmı greyfurtmu diyonuz ondan anlasam yakında bi fort çekerim altıma:)
fxci ellerinden öpüyom
pala dikkatsizliği sevmez fxci yoksa doğrar adamı
ESAS DİP...56 700 de...bugün buna 500 puan yaklaştı....
56*** Lİ Bİ RAKAMLA KAPANIŞ OLSUN CEPLER PARA DOLSUN .lelele.lelele.lelele
yarın yarım günmü açığız en son yarım gün açık olduğumuzda kaç bin puan vermişlerdi hatırlamıyom guzu siteden kontrat alacaklı olmuştu hahahhaha
selam guzu dayııı
16*15 de doğanlar acılacak ahh imkb vahh imkb
[quote=jani;169401]ESAS DİP...56 700 de...bugün buna 500 puan yaklaştı....[/quote]
guzu dayı doğanlar acılınca görürmüyüz bu dibi sence
[url]http://www.voborsa.com/borsa/ekonomi-takvimi[/url]
[IMG]http://i46.tinypic.com/125gmzc.png[/IMG]
kınalı guzum bitmedimi para sayma işin lo bi ses ver meee meeee::)
bekliyorum hala...yarın yarım gün....
en önemli lan şey nedir...KAYBETMEMEK....ben uslu oglanım...
[quote=jani;169401]ESAS DİP...56 700 de...bugün buna 500 puan yaklaştı....[/quote]
[SIZE=5]dip 55555[/SIZE]
mesai bitti cümleten hayırlı akşamlar.....heppinize seviyorum....
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;169446]kınalı guzum bitmedimi para sayma işin lo bi ses ver meee meeee::)[/QUOTE]
bugun eyle guzel hareket ettiki bırakda accuk kayfesini içsin daaa :D
parayı cebe kodun nu...onu seveceksin bi süre...agamda yaralarını yalıyacak...içinde olursan...ebenin örekesini gösterir...
650 puan aldım...pohhhdan bi günde...bu yüzde 10.8 kazanmak ki...yıllık faizden çok...
allaha şükür demeyi ögreneceksin....yüce rabbim herseyi sıralı yaratmıştır...
acıyı...tatlıyı...mutlulugu mutsuzlugu...gülmeyi aglamayı....kazanmayı kaybetmegi...kaybetmege sıra geldi mi...tüyeceksin....guzu felsefesi....
57 350 de hala....bende buradan çıkmıştım zaten....bi yere gittigi yok...yaralarını yalıyor...ikinci geri geliş doganlar üçündü....
bayramı yukarıdan kapamalı...gözlerin yuvalarında dönmeli...FILDIR FILDIR....
GÖRDÜGÜMÜZ EN DÜŞÜK 45 081 Dİ....45 000 İ SAVUNUYOR...DOGANLARA RAGMEN...
TESTERE BU...bu bölgede 10 iş günü dedim...taaaki...10 ve 20 günnükler gelip...45 500 de öpüşene dek....
yarını 46 200 le kapamalı....
borsa her rakkamı görür....
ama...VOB dasın sen...seni fiyat degil...zamanda baglıyor....
zaman ve fiyat...bunnarın birlikteligini iyi kavrarsan...güzel oynarsın...
fxci...
grafı güncelle bitanem....