-
[quote=jerfin;81075]evet kader işte.. sen bu sabah beni tam yiyemedin gerçi..:..: ama sen, ben kadar sabredip stop olmadan günü geçirebilecek misin bakalım.. nede olsa sen hızlı tradersın:))[/quote]
pşıkkkk.alsan alsan bugün aldığım 850 puanı alırsın geri... oda khomass..sen ekürini düşün..onu napcaz :(
-
[QUOTE=Astatin;81076]pşıkkkk.alsan alsan bugün aldığım 850 puanı alırsın geri... oda khomass..sen ekürini düşün..onu napcaz :([/QUOTE]
senden 850 puan bile alsam maliyetimi kurtarmıyor zaten..:..:
evet yaa..üüü
-
ne sabır varmış bende.. 1000 puan zararın üzerinde koca gün oturdum:)) gerçi 1 hafta oturduğum günleri de hatırlıyorum..:..:
-
iyi geceler herkese... sabah çok aç olacağım çookkkk...:..:
-
Napolyon ne demiş?Stoploss,stoploss,stoploss...........................Herkese bol kazanç.
-
-
jerfin bu akşam hiç gelmedi hayrola
-
asticim bura ne olmuş böyle...bir ben mi mahsur kaldım bu geyikten....canın sağolsun ne diyelim....
jerficim sanada selamlar....grip salgın bu aralar aman dikkat........
-
[QUOTE=Buyukcan83;81137]Napolyon ne demiş?Stoploss,stoploss,stoploss...........................Herkese bol kazanç.[/QUOTE]
vay vay hıdır emmide burdaymış........
-
[QUOTE=mordak;81789]asticim bura ne olmuş böyle...bir ben mi mahsur kaldım bu geyikten....canın sağolsun ne diyelim....
jerficim sanada selamlar....grip salgın bu aralar aman dikkat........[/QUOTE]
tşk ederim sevgili mordak... e sen çok nadir uğruyorsun foruma, iyice boşladın burayı.. arada uğra, hiç olmazsa yaşadığını bilelim..:)
-
[quote=mordak;81790]vay vay hıdır emmide burdaymış........[/quote]
Ben artık devamlı buradayım...VOB'a yeni yeni merak saldım...
-
offff canım sıkılıyooorrr.. geyikler nerdesiniz:)
-
[QUOTE=jerfin;82177]offff canım sıkılıyooorrr.. geyikler nerdesiniz:)[/QUOTE]
benimde sıkılıuyor.uyk
-
[QUOTE=mersiyk;82181]benimde sıkılıuyor.uyk[/QUOTE]
ee napsak acaba.. acayip gerginlik trendine girdim.:..:
-
dur avatar arayayım biraz kendime bari:))
-
-
[QUOTE=jerfin;82185]ee napsak acaba.. acayip gerginlik trendine girdim.:..:[/QUOTE]
tİrendi kaçırdık ya ondandır :o
-
jerfin Astatini sollamak uzere
-
[QUOTE=mersiyk;82194]tİrendi kaçırdık ya ondandır :o[/QUOTE]
ilk trend kaçırışımız değil ki.. kaçan yeterki para olsun.. ben aklımı kaçırıyorum mersiiii..bunun ötesi var mı..:..:
-
[QUOTE=cırcır;82197]jerfin Astatini sollamak uzere[/QUOTE]
hangi konuda:)
-
[quote=cırcır;82197]jerfin Astatini sollamak uzere[/quote]
ben de destek atıyorum jerfine:) ama sonra abim yardıma gelcek..demedi deme
-
[quote=Astatin;82200]ben de destek atıyorum jerfine:) ama sonra abim yardıma gelcek..demedi deme[/quote]
abin kime yardıma gelecek banamı yoksa
-
[QUOTE=Astatin;82200]ben de destek atıyorum jerfine:) ama sonra abim yardıma gelcek..demedi deme[/QUOTE]
abin mii.kom
-
[QUOTE=Astatin;82200]ben de destek atıyorum jerfine:) ama sonra abim yardıma gelcek..demedi deme[/QUOTE]
ohooo biz 6 kardeşiz.. annem 8 kardeş, babam da 10 kardeşş..(atmasyon değil, gerçek:) eee onların çocuklarını ve torunlarını hespa et artık..:..:
-
[quote=jerfin;82199]hangi konuda:)[/quote]
1228 kişi sana teşekkür etmiş :D
-
[quote=mersiyk;82202]abin mii.kom[/quote]
he abim ama sen ona zayıf kalırsın:D:D
-
[quote=cırcır;82201]abin kime yardıma gelecek banamı yoksa[/quote]
:) Jerfini 1 inciliğe oturt..delikanlının kralısın..aşkının büyüklüğünü tanıyayım büyükelçilik düzeyinde:D:D:D
-
[quote=cırcır;82206]1228 kişi sana teşekkür etmiş :D[/quote]
1228 kiş he:..::..: 1228 kere
-
[quote=Astatin;82208]:) Jerfini 1 inciliğe oturt..delikanlının kralısın..aşkının büyüklüğünü tanıyayım büyükelçilik düzeyinde:D:D:D[/quote]
jerfin zaten 1. olur bana ihtiyacı yok bundan emin ol :) 1. olacaktır zaten yakın zamanda
-
[QUOTE=cırcır;82210]jerfin zaten 1. olur bana ihtiyacı yok bundan emin ol :) 1. olacaktır zaten yakın zamanda[/QUOTE]
ama benim de çok çalışmam lazım.. ne kadar çok mesaj, o kadar çok tşk..:) ben tek bir cümleyi 3 mesajda göndereyim bari..:..:
-
[quote=Astatin;82209]1228 kiş he:..::..: 1228 kere[/quote]
Sende fena değilsin ama jerfin ve catedralin tozunu yutmak kaderinde yazılı :)
-
üüüü abimi çağırcam..esay abi esay abi üüüüüüüüü
-
-
[QUOTE=Astatin;82220]:) esay abiiiiiiiii[/QUOTE]
çağırıp durma gelmeyecekmiş, işi varmış...kom
-
-
[QUOTE=ESAY.RUL;82231]İyi Eğlenceler[/QUOTE]
ya cidden geldi..:confused::..:
hoşgeldin esay.rul
-
Jerf, yeni avatarını beğendim ne kadar renklisin öööle:)
-
Sayın jerfin ,
resminizi aşşagı linkten degiştirirmisiniz canım....
rengini hiç begenmedim...
[url]http://www.turkforum.net/showthread.php?p=5162692[/url]
-
[quote=jerfin;82232]ya cidden geldi..:confused::..:[/quote]
hayda..abim diyorum yahuu..aynı evde oturuyoruz..ama desteği zayıf kaldı..10 teşekkür atıp kaçtı..arada kazara sana ve cırcıra da vermiş..neyse film izlzmeye gitti..bende katılayım ona..
-
[QUOTE=cbaykus;82234]Sayın jerfin ,
resminizi aşşagı linkten degiştirirmisiniz canım....
rengini hiç begenmedim...
[url]http://www.turkforum.net/showthread.php?p=5162692[/url][/QUOTE]
ama ben bunu rengi için seçmiştim...heyk