super calismis bar ustunde saydirmada guzel olmus oda cuk oturmus tam yerinde donmus siz bu isi bitirmissiniz.
Printable View
super calismis bar ustunde saydirmada guzel olmus oda cuk oturmus tam yerinde donmus siz bu isi bitirmissiniz.
alinti teo:
aşimdi bak, gelecek nasıl anlaşılır ve medyumluk nasıl olur, kullandığım periyod 60 dakika olduğuna göre, portakal rengi olan şu anki raff, beyaz ile çizdiğim 4 bar sonra, yani 4 saat sonra olacak olan raff,
----------
neden dort saat yada bar beyaz sinira simdidene geldi bir tahmin miydi yoksa gercekten dort saat beklenmeli bu durumda.
ps: KTA dedikleri nedir.
[QUOTE=nyse-dj;27524]neden dort saat .[/QUOTE]
yükselen bar orada da onun ıcın, su ankı durumdan yukselen bara kadar 4 bar var, 60 dakıkalık kullandıgım ıcın 4 bar demek 4 saat demektır,Eger yukselen bar 6 bar sonra olsaydı, 6 saat sonra dıyecektım...
Ama burada 4 saat ıcınde o yukselen bara gelırse fıyat, 4 saat sonra düşen band yatay olur, o zamanda fiyat yine yatay bandın ust bandında olur, yıne short,eger 4 saat ıcınde fıyat o barı gecerse, o zaman yukselen band baslar, O zamanda, 4 saat ıcınde bandın en dıbınden almaya bakıp longlaman lazım, yıne o noktadan alınmaz ama, cunku ust band olur orası....
Umarım yardımcı olabılmısımdır...
Sevgıler
kta=klasik teknik analiz.
[QUOTE=teo;27525]yükselen bar orada da onun ıcın, su ankı durumdan yukselen bara kadar 4 bar var, 60 dakıkalık kullandıgım ıcın 4 bar demek 4 saat demektır,Eger yukselen bar 6 bar sonra olsaydı, 6 saat sonra dıyecektım...
Ama burada 4 saat ıcınde o yukselen bara gelırse fıyat, 4 saat sonra düşen band yatay olur, o zamanda fiyat yine yatay bandın ust bandında olur, yıne short,eger 4 saat ıcınde fıyat o barı gecerse, o zaman yukselen band baslar, O zamanda, 4 saat ıcınde bandın en dıbınden almaya bakıp longlaman lazım, yıne o noktadan alınmaz ama, cunku ust band olur orası....
Umarım yardımcı olabılmısımdır...
Sevgıler[/QUOTE]
bilmece gibi:)
bilmiyorum hangi sistemi kullaniyorsunuz ama windows,linux,macos sanirim cogunluk windows eger vista degilse index search yapan bir mekanizma cok isinize yarar kurmanizda fayda var cok falza dokuman icinde hizlica arama yapmak icin normal arama ile kiyaslanmayacak bir sey once macos da vardi sonra linuxda cikti simdi windows search isimli indexleme arama yazilimi var. kullanin derim.(tabi bilmeyenler icin yazdim kusura bakmayin)
Yükselen bandda asla short yapılmaz bandın dışına çıkınca da karı alıp, yeniden yükselen bir band bulup alt bandında long, veya düşen band bulup üst bandında short yapılır,Şimdi oluşan bir grafiği veriyorum.
Eur/gbp de Alt banddan long olunduğu için ,bu tatlı karı alıp kenara çekiliyoruz.
[IMG]http://img396.imageshack.us/img396/2397/goldraq7.jpg[/IMG]
cok super helal olsun. yalniz bu raff degilmi raff uclu olmuyormu bu baska birsey mi.asirili laim satim sizce en harbi indikator hangisi.yenilerden mi eskilerden mi seceyim kalici olarak.
[QUOTE=nyse-dj;27545]cok super helal olsun. yalniz bu raff degilmi raff uclu olmuyormu bu baska birsey mi.[/QUOTE]
equidistant bu, forekste baska bulamadım, sonucta farketmez, hepsının ust ve alt bandları aynıdır, bu fazladan eklemıs,
[QUOTE=nyse-dj;27545]cok super helal olsun. yalniz bu raff degilmi raff uclu olmuyormu bu baska birsey mi.asirili laim satim sizce en harbi indikator hangisi.yenilerden mi eskilerden mi seceyim kalici olarak.[/QUOTE]
asırı alım ve satımın en ıyısı bana gore demark....13 perıyodu ıle saatlıkte...
Neticede hepsi iyi kötü gösterir...
[B]ekte son durum var yonlendirmeniz ile cizdim yeniden.
dogrumudur
[/B]
[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/3783/raffbj8.png[/IMG]
[B]sn .teo bu raff hakkinda eminimki yararli makaleleriniz vardir nasil cizilir nasil bakilir nedir ne degildir.[/B]