[url]www.yükselisezamanoturuyor.com[/url]
Printable View
[url]www.yükselisezamanoturuyor.com[/url]
[url]www.antitrend.com[/url]
[QUOTE=indregandi;513039]yarın için
5 lik dirençler,
96725,
[B]96650,[/B]
96525,
saatlik direnç
97150[/QUOTE]
[url]www.buradandevam.com[/url]
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Suriye ve Irak'taki devlet yapısının yeniden telafi edilemeyecek şekilde zarar gördüğünü dile getirdi.
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Irak ve Suriye'nin devlet yapısının telafi edilemeyecek şekilde bozulmuş olabileceğini söyledi. Brennan, "Irak ve Suriye'nin toprak bütünlüğünün yeniden sağlanabileceğinden kuşkulu olduğunu" ve iki ülkenin de merkezi bir hükümet tarafından yönetilebileceğini tahmin etmediğini belirtti. Brennan, "Suriye ve Irak'ın yeniden biraraya gelip gelemeyeceğini bilmiyorum" dedi.
West Point askeri akademisi tarafından çıkarılan ‘CTC Sentinel' adlı yayın organına mülakat veren Merkezi İstihbarat Teşkilatı Başkanı Brennan, dökülen kan ve yapılan tahribat kadar etnik ve mezhep gerginliklerinin sürmesinin de iki ülkeye büyük zarar verdiğini, Suriye ve Irak'taki Kürt bölgeleri gibi birçok özerk bölgenin ortaya çıkabileceğini ifade etti.
CIA Başkanı, terör örgütü IŞİD'in iç savaşın hüküm sürdüğü Yemen'e sızmasıyla ilgili görüşlerini de dile getirdi. Deutsche Welle'nin haberine göre Brennan, IŞİD'in Yemen'de terör şebekesi El Kaide'ye bağlı gruplarla işbirliği yaptığını da sözlerine ekledi.
Sanki kendileri milletin kuyusunu kazmamışlar gibi adice konuşuyorlar birde .dng.dng.dng.dng
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=41785[/img][/url]
son görünüm böyle bence..
[QUOTE=TIFIL;513031]Diyarbakır Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandı - SON DAKİKA
.dng .dng .dng[/QUOTE]
Muş’un Bulanık Belediyesi’ne kayyum atandı. Bulanık'ta belediye başkanlığı görevinde DBP'li Figen Yaşar ve Rahmi Çelik bulunuyordu. Diyarbakır'ın Sur ve Lice ilçesine de dün kayyum atandığı ileri sürülmüş ancak bu daha sonra Diyarbakır Valisi tarafından yalanlanmıştı.
97.000 maliyetli shorltarı, 96.675-650-625-600-575 den kapattım. Bu bayramı rahat geçireyim bari. Tatile pozisyonsuz flat. Oh be ne rahatmış. Darısı diğer pozisyonlara. Herkesin Bayramı kutlu olsun. Umarım bu bayram huzur getirir. Geçen bayram tatilinin rehaveti geçmeden sonrasında olanları düşündükçe içerim ürperiyor, inşallah bu benim vesvesem olur.
[QUOTE=deniz;513061]97.000 maliyetli shorltarı, 96.675-650-625-600-575 den kapattım. Bu bayramı rahat geçireyim bari. Tatile pozisyonsuz flat. Oh be ne rahatmış. Darısı diğer pozisyonlara. Herkesin Bayramı kutlu olsun. Umarım bu bayram huzur getirir. Geçen bayram tatilinin rehaveti geçmeden sonrasında olanları düşündükçe içerim ürperiyor, inşallah bu benim vesvesem olur.[/QUOTE]
Rakamlar yanlış olmuş, 95 binler..lelele.lelele.lelele.lelele
Herkese bol selamlar. İyi Bayramlar.lelele.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Astatin;513043]O gece bu gece olabilir mi başganlar[/QUOTE]
Başgan,
Bu gece O gece...
Fıçırt bizimle demiştim,,çok gecikti...
Olsun be başgan,,,geç olsun güç olmasın...
SABIR YA HACİY SABIIIRR...
VAR OLMAK EMEKDAR da çok SABİYYR...
groarr
[QUOTE=indregandi;512984]9 eylülde bu abede CFD piyasası vade dolduruyor,...işte sp nin habire küçük çiğnemesinin bir nedeni de bu,..orada cukkalama var, o vade kapatıyor biz ise bayrama giriyoruz,...
tatiller bitmedikçe piyasalar sıkıntılı,....örneğin ben zamanda ikinci hafta yatayını analiz edemeden bayram dönüşü sp ye göre direk olarak 3.haftaya geçeceğiz,...
çünkü büyük el ne yapacağını biliyor,...avantaj hep ona geçiyor,..ne kadar çok tatil ky ye o kadar çok dez avantaj,..[/QUOTE]
[url=http://resimyukle.xyz/resim/N1bJ][img]http://i.resimyukle.xyz/N1bJ.png[/img][/url]
[url=http://resimyukle.xyz/resim/Ly0S][img]http://i.resimyukle.xyz/Ly0S.png[/img][/url]
başganlar,...
dün ben düşüncelerimi yazdım,..aşağıya düşüşlere sıkıntı taşımıyorum,...makas takas işleri dedim,..7 haftanın blokesi dedim, başederim yani,...
küççükten alır büyükten satarım illaki,...
zamanda beklentim
10 haftanın
4 haftasını doldurmuştuk, desteklere geri çekilme idi, bu oldu
2,3 yada 3, 2 yataydı,..1 haftası geride kaldı, bu hafta py hem yükseldi ve hemde düştü, yani yattı, yatay bu demek,...
özelde [B]analiz riskine[/B] girerek 3. haftaya bağlanacak olan bu 2 yatay haftayı da analiz etmiştim,...1 haftasını daha çok aşağıdan al yukarıdan sat demiş, 2 haftasını ise yukarıdan sat aşağıdan al demiştim,...önümüzdeki hafta başlayacak olan bu ikinci hafta,...
nihayetinde bu pasaj 3.hafta olacaktı,..
çünkü [B]geçiş haftası[/B] olacak olan bu 3.hafta,...
yaniılacam short devam edecek, yda yanılmayacam üstüen 3 veya 4 hafta yükseliş yaparaka 10 haftayı 17 ekime bağlayacakcak, işin özü bu,....
[QUOTE=indregandi;512808]haftaya zamnda öngörüm,
10 haftalık bütünden devamla,...
[B]bu hafta ilk 4 hafta lık desteklere geri çekilme olarak öngörüğümüz düşüncemiz 4 haftaya yayılan bir sıkışık py de kısmi düşüşlerler le fiyatların desteklere geri çekilmesiyle harfiyen gerçekleşerek sona erdi,.[/B].
başlayacak olan bahsettiğimiz üzere yene 10 haftalık bütünün içinde devam eden,
2, 3 veya 3, 2 formatında [B]yatay py[/B],...ilk 2 haftası zig zag, 3 .hafta ise ya yataydan ayrılıp yeni fiyata hareketi başlatabilir ya yataya ek devam edebilir,
o nedenle
2, 3 veya 3, 2 format,..
yapı zig zag olduğundan,...
ilk hafta muhtemelen yükseliş, 2 hafta muhtemelen düşüş tarzında olabilir,...3. hafta ise bu zig zag yapının yönünü belli edecek, yani zig zağa daha fazal oynama oynama alanı bırakmayacak 3.hafta,
dolaysıyla bir sonraki
4,3 e yada 3, 4 e yatay 3.haftasından hareketlenme tarzında (muhtemelen yükseliş, öngörümüz sp için7 hafta öncesinde nihai zirve idi) bağlantı olabilir,...
bu son 3,4 yada 4,3 ün çaışmaması,... 10 haftadan sonra başlayacak sp nin ilk 7 haftasını bloke edebilir,..
o nedenle bu 2, 3 lük yada 3, 2 lik haftalar süresince önerim yatay beklentim nedeniyle günlük seansların minörlerden 5 lik, 10 luk takibine yönelik olacak,
zira yatay 2,3 yada 3,2 haftalar süresince daha büyük fiyat hareketlerine geçit vermeyebilir[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512881]biz 2, 3 yada 3,2 yatayın ki ilk haftası bu hafta 2.haftasına bayramda olacz ve y.dışı yol alacak,..
hesaba göre biz bayramdan çıkışa 3.haftaya denk gelecezki direk trend oturacağız,..
çünkü 2 hafta yatay 3.haftasında trendle karşılaşacak tı,....ve 4,3 yada 3, 4 hafta yükselişşse yükseliş, düşüşse düşüş olacak tı,
ben yükseliş olacağını öteden beri kendi tahminim söyledim, öngörümde ilk 4 haftası desteklere geri çekilme haricinde ki doğrulandı bu 4 haftalık bölüm, 10 hafta bütününe yükseliştir dedim hep,
extremde yine dedim ki, eğer son 3,4 yada 4,3 format düşerse bu sp 7 haftasını bloke eder dedim,..
[B]arka plan,..[/B][/QUOTE]
bu bölüm burada başaganlar,...daha önce analiz ettiğim bölüm,...analiz riski,...