-
[quote=Astatin;327029]neee rahat???? dow %3 çıkarsa bu akşam görürüm senin rahatlığını..pazar akşamından ağlamaya başlarsın ah be nedne kapadım longları diye:D[/quote]
benim bugun ''neden kapamadim kisalari'' seklinde aglamam gibi mi?:..:
seviyorum ulen kisalarimi, kimseye vermem:::
-
[QUOTE=The Tatar;327024]APSD 6676 !
dipten 2300 puan yukardan kapandık..
2 günde biriktirdiği kısacıyı 5 dk da harcadı pala..
haftasonuna short,bölgesel olarak..
cümleten iyi akşamlar,iyi tatiller..[/QUOTE]
yavızhan patron hastasıyım yorumlarının .... .brv.brv.brv.brv ...bu güzel yoruma tom emmi gapanışını revize edeyim .... 8950 kapatır bence ... yoksa 7950 mi kapatsın ..::::::::: ...yok yok sadece 950 kapatsın ankette kısacılar çok... yazık olmasın arkadaşlara ..... som kararım 0,000095 kapatsın .:D:D:D:D:D.. hadi çıktım byeee. .... üvvvvvvvvvvvvvvv
-
[quote=nunu;327032]benim bugun ''neden kapamadim kisalari'' seklinde aglamam gibi mi?:..:
seviyorum ulen kisalarimi, kimseye vermem:::[/quote]
yoh..seninki daha acıklı bir durum..gerçekleşmiş..öbürü sanal..:D
-
[QUOTE=Astatin;327034]yoh..seninki daha acıklı bir durum..gerçekleşmiş..öbürü sanal..:D[/QUOTE]
sayın patron ... hiç bukadar dowun çökmesini istememiştim ..:o:o:o.. bugün cuma ....sto baba projeksyonlu ewli bi sayım yaparsa çöker ..... babaaaa ... stro baba ... yetiş ... :o:o:o:o:o ...
bugün 21 i .. jelibon abininde .. tepeleme günü ... herşey dört dörtlük görünüyor .... hadi işallah çöksede gurtulsak tom emmiden ..vayyy *** :D:D:D ....
-
[quote=Astatin;327029]neee rahat???? dow %3 çıkarsa bu akşam görürüm senin rahatlığını..pazar akşamından ağlamaya başlarsın ah be nedne kapadım longları diye:D[/quote]
[quote=Astatin;327030]hacı Turko,
Bence dow dengeli kapanır..sabah burası -500 leri görür ama sonra çufçuflayabilir yukarı...daha önemlisi böyle düşünen çok adam varsa ayvayı yidik demektir demekki göçecek:D[/quote]
şimdi ben nidem nerelere gidem kafamı nirelere vuram :::::::::
2 mesajın da hem longçuları hemde şortçuları karamsar bıraktı astipatron ondan flatım ve kafam rahat :..::..::..:
-
dow 12000 olmadan göçmez , ama bize ne ki, ben dönüşü daha göremedim haftaya bile netleşmez dönüş bence.
-
günlükte son durum
arkadaşlar grafik içindeki yazılara dikkat .
[IMG]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/21/2320.jpg[/IMG]
-
kaya bu şimdi bizim vadeli buradan indikteki down çizgisinden destek alıp yeniden ralliye çıkarsa :D:D:D
-
çok sıkıntılı birgündü..
tam daytradeler için...
tam sistemli olunsaydı::
+800
-700
-900
+800
4 işlemin net sonucu bu....
bunlara kalp dayanmaz...800 puan kardan sonra otomatikman flat olunuyor..
-
bugün pala :ben kralım ! dedi..
türkcesi bu..
-
AL Cross(C,Ref(LLV(C,7),-1)+(Ref(ATR(7),-1)*3))
SAT Cross(Ref(HHV(C,7),-1)-(Ref(ATR(7),-1)*3),C)
Arkadaşlar Allahaşkına hocalardan biri şu yukarıdaki formüllerde yazanın türkçesini foruma ekleyebilirmi ?
Neye ne olursa alıyor ?
Neyi nasıl yaparlarsa sat sinyali yaratıyor.
Nasıl çalıştığını anlayamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Asti hocam,stro patron heeeellp
Repaint midir ?
-
[quote=barbarosk;327065]AL Cross(C,Ref(LLV(C,7),-1)+(Ref(ATR(7),-1)*3))
SAT Cross(Ref(HHV(C,7),-1)-(Ref(ATR(7),-1)*3),C)
Arkadaşlar Allahaşkına hocalardan biri şu yukarıdaki formüllerde yazanın türkçesini foruma ekleyebilirmi ?
Neye ne olursa alıyor ?
Neyi nasıl yaparlarsa sat sinyali yaratıyor.
Nasıl çalıştığını anlayamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Asti hocam,stro patron heeeellp
Repaint midir ?[/quote]
Repaint yok..
AL:
Son bar hariç -son bardan önceki yedi barın kapanışlarının en düşüğüne, aynı yedi bar için hesaplanmış atr nin 3 katını ekliyorsun bir sayı elde ediyorsun..Eğer son barın kapanışı o sayının üzerindeyse al sinyali geliyor.
SAT:
Son bar hariç- son bardan önceki 7 barın kapanışlarının en yükseğinden, aynı yedi bar için hesaplanmış atr nin 3 katını çıkarıyorsun bir sayı elde ediyorsun..Eğer son barın kapanışı bu sayının altındaysa sat sinyali geliyor.
Yoruma gelince;
Ref(LLV(C,7),-1)+(Ref(ATR(7),-1)*3)
ve
Ref(HHV(C,7),-1)-(Ref(ATR(7),-1)*3)
ifadelerini birer indikatör olarak tanıt bunların oluşturdukları şey bir band olacak..orda manzarayı net görürsün...
ATR li sistemlerin tek seferde haşırtı yüksektir, yavaş kalır..
Yanlarına volatility ve vhf gibi aynı derece ağır eşşekleri içerir koşulları "or"
ile birleştirerek monoblok bir savunma kurmak daha iyi bir yöntemdir..İşlem sayısı az artar amma tek seferde büyük haşırttan kurtulursun ve hatta bazen inanılmaz dip ve tepelerden sinyal yakalayıp moral yaparsın kendine.. felan feşmekan...
-
Çok çok teşekkürle Asti hocam.
Eyvallah...
-
dow yine idare etmiş durumu..
-
[quote=TÜRKOĞLU;327048]kaya bu şimdi bizim vadeli buradan indikteki down çizgisinden destek alıp yeniden ralliye çıkarsa :D:D:D[/quote]
bende onu diyorum grafiğin içinde yazıyor hocam :p eğer down altında 3 günlük kapanış yapmadığı sürece yukarı potansiyeli var diyorum :rolleyes:
-
hatta sabah 79400 altında iken down bölgesine girmişti ancak akşam üstünde kapadı.
-
[quote=a.kaya;327047]arkadaşlar grafik içindeki yazılara dikkat .
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/21/2320.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Tepki olarak görünüyor birdaha aşağı yapacaktır Sn kaya ondan sonrasına bakılır tabii.
Bu tepki 80250 üzerine gitmesi gerekiyordu gitti şimdi geri dönüp daha sonra yukarı yapacaktır bu normaldir.
Belki biraz daha yukarı gidebilir.
-
Günaydın ve iyi haftalar sayın vobçu, spotcu, topçu, hiphopçu, popçu, rokcu, sağcı, solcu, futbolcu, turşucu ve pikaçu ..................
-
günaydın ve bol kazançlar cümleten..
-
[quote=Astatin;327133]Günaydın ve iyi haftalar sayın vobçu, spotcu, topçu, hiphopçu, popçu, rokcu, sağcı, solcu, futbolcu, turşucu ve pikaçu ..................[/quote]
Günaydın uzaylı. Biz dostuz..kom
-
günaydın..
sistem;[B]11 ocaktan [/B]beri tamamen yatay kar egrisi var..
daha öncede 10-12 günlük yataylık oluşmuş...
umarım bu hafta bu biter..
[IMG]http://i51.tinypic.com/hwcnl4.jpg[/IMG]
-
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
-
cuma günü bölgesel olarak kısalmıştım 80900 ortalamalı..
sabahki 81500 denemesi ardından dönüşte 80975 ten sistemli 2.parti kısalar açıldı..
kısada kalmaya devam..
-
[quote=excali;327158]Günaydın uzaylı. Biz dostuz..kom[/quote]
Asıl uzaylı sensin..dost olan da biz:D
Patron pasaport için vesikalık çektirdim de, forumda da refresh ettim avatar ı..nassı şık olmuş dimi
-
bu TCMB munzam karşılık kararı ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
teşekkür ederim,
-
[quote=Astatin;327224]Asıl uzaylı sensin..dost olan da biz:D
Patron pasaport için vesikalık çektirdim de, forumda da refresh ettim avatar ı..nassı şık olmuş dimi[/quote]
Kulaklar biraz böyük çıkmış sanki. Fotoğrafçın kim?:D
Mayolu da çektirseydin..:D
-
Açıklandı 400 puan arttırmış
Yalnız TCMB nin bütün kararları piyasaya 14:00 de açıklaması şart bence.
-
Piyasadan 9,8 milyar TL çekilmiş olacakmış :)
-
[B]Tl karsılık oranları. 1 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları %8’den %10’a yukseltıldı [/B]
-matrıks-
-
Tcmb, tl zorunlu karsılık oranlarını vadesız, ıhbarlı mevduatlar ve ozel carı hesaplar ıcın %8'den %12'ye yukselttı
kurulustan konuya ılıskın olarak yapılan basın acıklaması asagıda
yer alıyor:
Turk lırası zorunlu karsılık oranları;
- vadesız, ıhbarlı mevduatlar ve ozel carı hesaplar ıcın yuzde 8'den yuzde 12'ye,
- 1 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları (1 ay dâhıl) ıcın yuzde 8'den
yuzde 10'a,
- 3 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları ve ozel fon havuzları (3 ay
dâhıl) ıcın yuzde 7'den yuzde 9'a,
- mevduat/katılım fonu dısındakı dıger yukumlulukler ıcın yuzde 8'den yuzde 9'a
yukseltılmıs,
- 6 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları ıcın (6 ay dâhıl) yuzde 7,
- 1 yıla kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları ıcın yuzde 6,
- 1 yıl ve 1 yıldan uzun vadelı mevduatlar/katılma hesapları ıle bırıkımlı
mevduatlar/katılma hesapları ıcın yuzde 5,
- 6 aya kadar (6 ay dâhıl) ve daha uzun vadelı ozel fon havuzları ıcın vadesıne
karsılık gelen ılgılı oranlar
olarak sabıt tutulmustur. Boylece olusan turk lırası zorunlu karsılık oranları a
sagıdakı gıbıdır:
Tl yukumlulukler zorunlu karsılık oranları (%)
vadesız, ıhbarlı mevduatlar ve ozel carı hesaplar 12
1 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları(1 ay dâhıl) 10
3 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları (3 ay dâhıl) 9
6 aya kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları (6 ay dâhıl) 7
1 yıla kadar vadelı mevduatlar/katılma hesapları 6
1 yıl ve 1 yıldan uzun vadelı mevduatlar/katılma hesapları ıle
bırıkımlı mevduatlar/katılma hesapları 5
ozel fon havuzları vadesıne karsılık gelen oranlar
mevduat/katılım fonu dısındakı dıger yukumlulukler 9
soz konusu duzenleme 4 subat 2011 tarıhlı yukumluluk cetvelınden ıtıbaren gecerlı
olacak ve 18 subat 2011 tarıhı ıtıbarıyla tesıs edılmeye baslanacaktır. Boylece mevcut
verılere gore pıyasadan yaklasık 9,8 mılyar turk lırası lıkıdıte cekılmıs olacaktır.
-matrıks-
-
kısaya devam..
79500 lere gelirse bölgesel olarak kapanırım..
-
Beklenti bitmedimi?
Bitti
Ben şelaleden vazgeçtim...
Balona atladım tekrardan:)
Seans arası alicengize çıkmışlar vay uyanıklar vaaaay.
-
OY OY OY OY ŞORTLAR PARA KESİYOR...AHA kayatron ISOT u yine uçurmuş..sevolasın kaaytron :)
-
Biraz daha aşağı yolu var
-
Niye açıklama saat 14:00 de yapılmadıda, piyasalar öğle tatiline girerken yapıldı, üstelik tatilde sadece vob açık,
Çok sinir bozucu,
Nasıl anlayıştır bu biliyormusunuz.
Biz üçüncü dünya ülkesiyiz, düzenli bir işimiz olmaz, işinize gelirse...
Bunun üstüne İstanbul finans merkezi olacakmış mış da mış mış...
Oldu görürsem söölerim:)
-
600 den şortlar kavırma ve yemek
-
apsd +5000 üzerinee ulaştı.
-
79500 cover..
aşağı doğru 500 - 600 puan daha gelebilir gibi gözüksede 1500 puanı realize ettim..
-
le hepimiz kavırma yaptıysak bu derin bir graşka daha yapmasın..üwww
-
sistem herhalde yataylık bitti..sabah 81100 den beri sat da...
amma ben yeni geldimüüü