-
[QUOTE=eloy;297180]hani takasa bakarak işlem yapmıyor olsanız da,bakıp da ordaki XXX leri gorunce eksikliğini hissetmiyorum demeyin:)
bu arada henuz yarım saat gectı kımse longlamasın lutfen..[/QUOTE]
ben 425 kısaları kapatıp longladım 84,100 den lakın stoplandı 84050 den .dng.dng.dng
-
[quote=Astatin;297195]83500 altında bir kapanış......süper bir dat ve dokunuş olur[/quote]
Ne yazık ki veriyle birlikte depecek, ancak Avrupa kapandıktan sonra göçecek atmosferi sürüyor patron.. Veri ile ayuları stop'latabilirler.. O yüzden cücük kontratlarla oynuyorum... üvvv... Şu verileri 11:00 falan gibi yayınlasalar yaw... Tüm gün işkence oluyo... üvvv...
-
Beyler bakıyorum alan xxx satan xxx demekki bu xxx denen şey pala olsa gerek dedim ve xxx i yani palayı buldum. İşte pala bu :D
[IMG]http://www.dentrocine.com/wp-content/uploads/2008/11/xxx.jpg[/IMG]
-
hüüeyt ulaaaannn..tez vurun boğaların kellelerini
-
longlivebears avatar .. on air :D:D:D:D .. astetron patron teprik ederim ... ..brv.brv.brv
-
[quote=selçuklu;297209]longlivebears avatar .. on air :D:D:D:D .. astetron patron teprik ederim ... ..brv.brv.brv[/quote]
patron bakma öyle gaz verdiğime..hiç müsterih değilim..imzadaki darbe başarısız olabilir..üühüh
-
[quote=Astatin;297207]hüüeyt ulaaaannn..tez vurun boğaların kellelerini[/quote]
kennym boğalık yapmış paşam :::
-
STrobaba ve Kenim,
Sizden de 1-49 arasında 3 adet sayı alayım..acil..kapris ve red kabul etmem..acil
-
[quote=astatin;297213]strobaba ve kenim,
sizden de 1-49 arasında 3 adet sayı alayım..acil..kapris ve red kabul etmem..acil[/quote]
47-48-49
-
Çin, Hong-Kong...la la yoksa sırada-------
MOODY'S, HONG KONG'S KREDI NOTUNU ARTTIRIM ICIN IZLEMEYE ALDI
-MATRIKS-
-
eurodan çıktığım iyi olmuş .. tepti manyadı .. itkisellik kalmadı ..vay ** . du bakalım ...
-
astatin abi böyle öğle arası kıytırıktan bi düşüş oldu kimse yokken üwww düştümü ne oldu çıktımı ben anlayamadım tam :D