[QUOTE=indregandi;512737]saatlik direnç 94800 de[/QUOTE]
500 e kadar alda kalıyor ama 475 ten itibaren sata dönüyor,...her durumda 94800 direnç
Printable View
[QUOTE=indregandi;512737]saatlik direnç 94800 de[/QUOTE]
500 e kadar alda kalıyor ama 475 ten itibaren sata dönüyor,...her durumda 94800 direnç
az biraz usd vadeli sattım 3.0055 ten
[QUOTE=indregandi;512641][url=http://resimyukle.xyz/resim/Pzfb][img]http://i.resimyukle.xyz/Pzfb.png[/img][/url]
kırmızıda geçmişte olan no 1 ok hareketi, aynen mavide şimdi no 2 ok hareketi ile bire birde simule edilirken,..
mavide devam eden düşüş fiyatları yukarı doğru itmeye çalışıyor,...yani bir ara pasaj,...
anacak bir yerden sonra mavi deki düşüş aşırı olacağından ki grafta gördüğünüz üzere bu başladı diyebilirim, fiyatlar maviye göre çok yükseldiğini farkedecekler,...
işte bu bisiklette vites atar gibi bir vites hareketini mecbur eder, yani mavi boşverilip kırmızı nın yeni pasaj çizmesi beklenir,...
bu pasaj başladığında fiyatlar kırmızıdan koncoktürün de durumuna göre ki yukarıda koncoktürü M Ü M B Ü Ç tabanlı yazdım, ya yeni bir yükseliş hareketine başlayarak dirençleri kırarlar yada umulmadık bir düşüşe sahne olarak tersine yeni dipler araştırabilirler
[B]saat 23:00 gün 30.08.2016 tsg
kırmızı hareketine 48 bar var,...[/B][/QUOTE]
nedeni, 48 bar hikayesi, 7 bar falan kaldı,....
buradan ya yeni yükseklere devam eder yada kırmızı yı bulana kadar iner,
7 barı biz kapalıyken dolduruyoruz,...o nedenle şimdi poz aldım
az biraz da long açtım endex taraftan,...94225 ten
çok iyi oynuyor kabul etmek lazım palatron...300 puanlık algı oyunlarına bile tenezzül ettiğine göre,,,,aksiyon 1 olmadı 2 vakte inşallah
Coni de sağlam düşüş var. Hayır ola haber falan mı var
xauusd de tepki, eurusd de tepki, vob30da tepemepki..way** seans bitmiş...ipnurya 93xxx göstermedi 94000 den çevirdi lebron..eyi akşamlar yiğitler ve yiğideler
Herkese iyi akşamlar
saatlik 94800 dirençten yarına, indikatörler ise sat olarak yarına devroldular,
dediğim üzere usdtry aşağı doğru teknik bir sallanım yaparsa bu endex tarafta bir tepki nedeni olabilir, tabi koncoktüründe stabil olması şartıyla,...
Herkese günaydın
s.a hayırlı cumalar...
Günaydın prezıdınts,
Şimdi 500 puanlık falan bi hareket olursa ralli yada graş diycez he...gene mıy mıy mıy...bugün tarım dışı istihdam varmış...du bakali