-
[QUOTE=Strategist;297153]Lem yoksa Kayahan & Astetro ekibi haklı mı... :..: Yoksa harbiden crassshhh mı geliyo.. Dur bakayım... Bu 15'lik bar 200 altı kapanırsa long'lar stop... üvvv.. 10 kaplan ... 10 kaplan... Danışmaya lütfen... üvvv...[/QUOTE]
stro patron ... veriye kadar new high yapsın .... euroda 1,40 üstüne atsın .. veriden .. öence kısalalım .. vob %5 euro %3 düşsün patron ...kırlarda gezelim . .astetron patron türkü söylesin .. .. voba torpil yaptım .. kaldıracı dşük ... ühühüühühhü .. ::::::::::D:D:D:D ..
-
eurusd & astebands :)
[IMG]http://i54.tinypic.com/26vmf.png[/IMG]
-
bu pala kanal üst bandajına gadar gözü dönüp götürür sanki :) öhöhöhö 85 mi ney ühühühü
sonra deepen küskü the 3 wawe gısmetse :)
-
flat..yeter bu kadar stres ufff...
-
[QUOTE=selçuklu;297136]gözucuyla baktım memü patron .seni kırmayayım ... .... buyur abim .. yalnız eur/usd senkron bence .. borsalarla ... şuan çöküyor .. teprik ederim kpapazı ... ühühühühü ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/8/1233.png[/IMG][/QUOTE]
sazan abinin sayımı onunki daha doğrudur .. benzer zaten ...çokta benzemiyor .. sonradan baktımda :o:o:o.. .. buyur segate patron .. ahanda analizi arakalyıp kanalizasyona getirdim ... selçuklu çalışıyor .. üühühüüh:::::::::
[QUOTE=sazan;297160]VOB 15 dk'lık grafik.
Düşüşte bir tuhaflık var. 0 noktasından başlayarak 3 dalgalı standard bir düzeltme sonrası (a) dalgası, yine 3 dalgalık bir yukarı hareket var ve önceki tepe aşılıyor. Eğer yukarı bir trend içinde bu dalga gelişiyor olsa idi 5 dalga olmalıydı. Sonrasında ise (a) dalgasının da altına inen ve görünüşe göre 5 dalgalı bir hareket var.
Özellikle (b) yükselişinin 3 dalgalı olması bir expanded flat olasılığını göz önünde bulundurmayı gerektiriyor. Hedef aralığını kutucukla gösterdim. Gerçek beklentim daha aşağılar olmasına ragmen bu kutucukta, oldukça güçlü gözüken expanded flat olasılığından dolayı pozisyonlarımın yarısını kapatacağım. Diğer yarısını ise 84.5 üstünde çıkabilirse kapatacağım.
Son olarak kutucuk altında ve özellikle 84 altındaki kapanışlar, expanded flat olasılığını çok azaltır ve aşağı hareket olasılığı daha da artar.
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2455388_cs.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/7950571f.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=Strategist;297153]Lem yoksa Kayahan & Astetro ekibi haklı mı... :..: Yoksa harbiden crassshhh mı geliyo.. Dur bakayım... Bu 15'lik bar 200 altı kapanırsa long'lar stop... üvvv.. 10 kaplan ... 10 kaplan... Danışmaya lütfen... üvvv...[/quote]
yok öyle bi ekip yoooookkkk...sus sus.dng.dngayrıca teessüf ederim..ben dün sabah şelale hanımın kokusunu aldım uzun zamandır ilk kez dedim.. daha önce olması gerektiği gibi yanar dönerdi pozlar..ondan daha önce şelaleyi beklerken çarpılan garibandım..ondan da daha önce krize şelale hanımla yakalanmış ballı turna idim...karıştırmayak.dng.dng
-
kayahan ekimde crahhh geliyor(crash değil) topiğini açtığı zaman yani 14 eylülde dow 10500 lerdeymiş, şimdi dow kaça düşerse kayahan haklı çıkacak? ya da 10500 lerde iken crash geliyor bu ay içinde derse ve o ay içinde dow direk 11000 e çıkarsa bu adam yanılmış olmayacak mı? Ve bundan sonra gelecek ilk düşüşte bu adam bilmiş mi olacak? :D
Bu ve bunun gibi soruları zamanında kuzu için de sormuştum ve kuzu tarafından kardeş katili, yahudi, korkak vb sıfatlarla nitelendirilmiştim :::
-
[quote=Astatin;297164]yok öyle bi ekip yoooookkkk...sus sus.dng.dngayrıca teessüf ederim..ben dün sabah şelale hanımın kokusunu aldım uzun zamandır ilk kez dedim.. daha önce olması gerektiği gibi yanar dönerdi pozlar..ondan daha önce şelaleyi beklerken çarpılan garibandım..ondan da daha önce krize şelale hanımla yakalanmış ballı turna idim...karıştırmayak.dng.dng[/quote]
Patron ben de 2 hafta burada ZİŞD ZİŞD diye gezdim.. İç çamaşırlarıma kadar aldı Pala... Kayahanizma nasıl bir hastalıktır iyi bilirim.. Acil şifalar diliyorum patron.. :..:
-
FX2000 kullanan var mı?
İşlem bilgilerini göremiyorum.
xxx 3 lot
xxx 55 lot gibi
matriks'te işlemler görünüyor ama FX2000'de yok. Yeni bir ayar mı yapmak gerekiyor acaba?
-
sazan abinin mesajı yeni gördüm..
valla abi şu kesin bilenle bilmeyen farkı üwwww :) expended flat olunca abi nası oluyor valla hiç bilmiyorum ya ühühühü
-
[quote=bien;297169]FX2000 kullanan var mı?
İşlem bilgilerini göremiyorum.
xxx 3 lot
xxx 55 lot gibi
matriks'te işlemler görünüyor ama FX2000'de yok. Yeni bir ayar mı yapmak gerekiyor acaba?[/quote]
aynen dediğiniz gibi oluyor...şirketi bir arayım bakalım..
-
[quote=Strategist;297168]Patron ben de 2 hafta burada ZİŞD ZİŞD diye gezdim.. İç çamaşırlarıma kadar aldı Pala... Kayahanizma nasıl bir hasatalıktır iyi bilirim.. Acil şifalar diliyorum patron.. :..:[/quote]
Şelalist im ben..başka bir izmle ilgim yoktur..o da dün sbaahtan beri...
bence dün 09:45 ilaa 11:00 arasında VOB da darbe oldu..graflara yakından bakın pliz...5 dklık graflara volumle ve folatilite ile birlikte...amma dün de dediğim gibi kraş mraş değil..iyi bir düzeltmeden bahsediyorum