[quote=ATHLON;215009]3 gun içinde dxy ın 79.55 altına inmesi lazım...[/quote]
3 vakte kadar değil miydi lem o? ::::::
Printable View
[quote=ATHLON;215009]3 gun içinde dxy ın 79.55 altına inmesi lazım...[/quote]
3 vakte kadar değil miydi lem o? ::::::
ule tüm ayular nere gitti.. bi kişi bile kalmamıs ortalıkta :)
[QUOTE=Kennym;215027]ule tüm ayular nere gitti.. bi kişi bile kalmamıs ortalıkta :)[/QUOTE]
ben burdayım patron dışarı gidip gelmiştim .. istop yok kısa devam a* ... inad ettim .. vayyy . düştüğümüz hallere bak... üüüüüü
[quote=selçuklu;215028]ben burdayım patron dışarı gidip gelmiştim .. istop yok kısa devam a* ... inad ettim .. vayyy . düştüğümüz hallere bak... üüüüüü[/quote]
selçuklu, inat senin huyun değil.
iyi gidiyorken yeni yeni huylar edinme lem. .dng
[quote=selçuklu;215028]ben burdayım patron dışarı gidip gelmiştim .. istop yok kısa devam a* ... inad ettim .. vayyy . düştüğümüz hallere bak... üüüüüü[/quote]
Yanındayım artık sayın patron.. 64200'den yakın stop'lu kısa açtım... Ben de kısadayım artık.. Ayı gayrı kalmayalım birlikte soyalım Pala'yı.... Kapanış tahminim: 9975... .lelele
tepecek...kaldıysa kısacılar dikkatli olsunlar...
bugun 575-600 e kadar alır donerse...kaoanıp gun sonunu bekleyecem uzun ıcın...
[quote=unlimitted;215033]tepecek...kaldıysa kısacılar dikkatli olsunlar...[/quote]
64500'ü geçebilirse alsın paramı onun olsun... :..:
[QUOTE=unlimitted;215030]selçuklu, inat senin huyun değil.
iyi gidiyorken yeni yeni huylar edinme lem. .dng[/QUOTE]
abi dedim ya konsantasyon sağlayamıyorum .. full flat beklemeliydim bu dönemde .. ..
geçen hafta ortaları falandı .. 64850 kısa açmıştım .. fiyat 63775 falan gördü bozmadım ... bugün 64.925 istop oldum ...bugün 64950 tekrar kısa açtım ... son poz 64950 olarak kaldı .. 65.425 görmüş .. vay anasını kısa devam .. üvvvv ..
[quote=Strategist;215035]64500'ü geçebilirse alsın paramı onun olsun... :..:[/quote]
sanırım 65.500 demek istedin.
bugün, günün yükseğinden kapanış olursa şaşırmam.
her tepecek veya çakacaklar dediğimde 100 puana oynasam yeterdi be. :..:
Dur ben de henüz bir omzu oluşmamış OBO projeksiyonu yapayım... :..:
an itibariyle geçen haftaya göre 325 point zararım var .. çok bişey değil .. strese değermi .. değmezmiş .. karı alıp çıksam olurmuş .. üvvvv .. ıngaaaaaa ehuehueh u