-
[QUOTE=furkan;29095]bence insanlar daha az baskı altında ondan bu da yansıdı hem katılıma hemde bilgi paylaşımına...tabiki birde ortam iyice oturdu cok sıcak bir ortam oldu[/QUOTE]
Bide önüne gelenin üye olamaması güzel olmuş.Taktir ettim gerçekten.
-
[QUOTE=furkan;29095]bence insanlar daha az baskı altında ondan bu da yansıdı hem katılıma hemde bilgi paylaşımına...tabiki birde ortam iyice oturdu cok sıcak bir ortam oldu[/QUOTE]
Bide önüne gelenin üye olamaması güzel olmuş.Taktir ettim gerçekten.
-
[quote=teo;29101]Longlarıma 900 dan da ek alım yaptım, epey longum oldu, son bir mermim kaldı, bıraz daha verirlerse onunla da alıp, köşeme çekileceğim...[/quote]
Bende toplama sinyali bekliyorum gelirse toplayacam yavaş yavaş.
-
[quote=teo;29101]Longlarıma 900 dan da ek alım yaptım, epey longum oldu, son bir mermim kaldı, bıraz daha verirlerse onunla da alıp, köşeme çekileceğim...[/quote]
Bende toplama sinyali bekliyorum gelirse toplayacam yavaş yavaş.
-
[QUOTE=mbm;29093]bu sıralar forum güzelleşti..farkındamısınız..
katılımda çok oldu gündüz......[/QUOTE]
evet çok iyi oldu .. katılımcılara teşekkür ederim bende .. :)
maşallah :cool:
-
[QUOTE=mbm;29093]bu sıralar forum güzelleşti..farkındamısınız..
katılımda çok oldu gündüz......[/QUOTE]
evet çok iyi oldu .. katılımcılara teşekkür ederim bende .. :)
maşallah :cool:
-
[QUOTE=selçuklu;29106]evet çok iyi oldu .. katılımcılara teşekkür ederim bende .. :)
maşallah :cool:[/QUOTE]
oooo..selçuklu kardeş ayda bir ugra buraya...
sonra evet iyi olmuş de....:D
hazıra konmak yok...katılım bekliyoruz.. he heeeee:)
-
[QUOTE=selçuklu;29106]evet çok iyi oldu .. katılımcılara teşekkür ederim bende .. :)
oooo..selçuklu kardeş ayda bir ugra buraya...
sonra evet iyi olmuş de....:D
hazıra konmak yok...katılım bekliyoruz.. he heeeee:)
-
katılımcılara teşekkür ettikten snra sende biraz katılım gostersen msnede bakmadım hiç görmedim naptın :)
-
katılımcılara teşekkür ettikten snra sende biraz katılım gostersen msnede bakmadım hiç görmedim naptın :)
-
Konuyu Toplam 89 Üye okuyor. (46 Kayıtlı üye ve 43 Misafir)
Kayıtlı üye kadar, misafir de var ilginç...
-
Konuyu Toplam 89 Üye okuyor. (46 Kayıtlı üye ve 43 Misafir)
Kayıtlı üye kadar, misafir de var ilginç...
-
[QUOTE=furkan;29103]tamamdır sevindim..ben kendi adıma 47lere kadar düşüş bekliyordum ama 50200lerden flat kaldım sonra aç-kapatla anlamsız hareketler yaptım o yuzden dedim size oyle[/QUOTE]
Tam hesaplamadım ama furkan yaklaşık 47.500 ler rahat görünüyo. Akşam hesaplarım:)
-
[QUOTE=furkan;29103]tamamdır sevindim..ben kendi adıma 47lere kadar düşüş bekliyordum ama 50200lerden flat kaldım sonra aç-kapatla anlamsız hareketler yaptım o yuzden dedim size oyle[/QUOTE]
Tam hesaplamadım ama furkan yaklaşık 47.500 ler rahat görünüyo. Akşam hesaplarım:)
-
[QUOTE=furkan;29108]katılımcılara teşekkür ettikten snra sende biraz katılım gostersen msnede bakmadım hiç görmedim naptın :)[/QUOTE]
abicim ben fk yim desene.....
bende kimdirki bu arkadaş diyorum....:D
-
[QUOTE=furkan;29108]katılımcılara teşekkür ettikten snra sende biraz katılım gostersen msnede bakmadım hiç görmedim naptın :)[/QUOTE]
abicim ben fk yim desene.....
bende kimdirki bu arkadaş diyorum....:D
-
Evet 48700 en düşük şimdilik onaylandı galiba, biraz kısa kapa uzunda bekle uygun, saygılar.
-
Evet 48700 en düşük şimdilik onaylandı galiba, biraz kısa kapa uzunda bekle uygun, saygılar.
-
48750den sistem dışı tepki için longladım. Hayırlı olsun.
-
48750den sistem dışı tepki için longladım. Hayırlı olsun.
-
teo selamlar..düşüşü "mass index te ki dönüş" ile kestirmiştin..bu sefer long öngörüne yön veren gösterge ya da veri nedir? teşekkürler..
-
teo selamlar..düşüşü "mass index te ki dönüş" ile kestirmiştin..bu sefer long öngörüne yön veren gösterge ya da veri nedir? teşekkürler..
-
[QUOTE=mbm;29111]abicim ben fk yim desene.....
bende kimdirki bu arkadaş diyorum....:D[/QUOTE]
abi nebilym furkan diye biliyorsun sanıyordum :)
-
[QUOTE=mbm;29111]abicim ben fk yim desene.....
bende kimdirki bu arkadaş diyorum....:D[/QUOTE]
abi nebilym furkan diye biliyorsun sanıyordum :)
-
[QUOTE=enorton;29109]Konuyu Toplam 89 Üye okuyor. (46 Kayıtlı üye ve 43 Misafir)
Kayıtlı üye kadar, misafir de var ilginç...[/QUOTE]
Yaa onlar katılımcıların gölgesi, her katılımcının takipçisi var sanırım, yani bana öyle geliyor, oysa açık açık katılım yapsalarda bizde tanısak onları değilmi?
-
[QUOTE=enorton;29109]Konuyu Toplam 89 Üye okuyor. (46 Kayıtlı üye ve 43 Misafir)
Kayıtlı üye kadar, misafir de var ilginç...[/QUOTE]
Yaa onlar katılımcıların gölgesi, her katılımcının takipçisi var sanırım, yani bana öyle geliyor, oysa açık açık katılım yapsalarda bizde tanısak onları değilmi?
-
[QUOTE=catedral;29110]Tam hesaplamadım ama furkan yaklaşık 47.500 ler rahat görünüyo. Akşam hesaplarım:)[/QUOTE]
bende biraz daha iyimser hesap yaptım 47800 demiştim:)
-
[QUOTE=catedral;29110]Tam hesaplamadım ama furkan yaklaşık 47.500 ler rahat görünüyo. Akşam hesaplarım:)[/QUOTE]
bende biraz daha iyimser hesap yaptım 47800 demiştim:)
-
[QUOTE=sentinus;29113]48750den sistem dışı tepki için longladım. Hayırlı olsun.[/QUOTE]
bende tam 48750 yi site tutmuyo demi diycektim .kom halen stop etmedim %50 long m var 48800den
-
[QUOTE=sentinus;29113]48750den sistem dışı tepki için longladım. Hayırlı olsun.[/QUOTE]
bende tam 48750 yi site tutmuyo demi diycektim .kom halen stop etmedim %50 long m var 48800den
-
hakısınız :rolleyes: .. inşallah katılacağım bende artık .. :D
-
hakısınız :rolleyes: .. inşallah katılacağım bende artık .. :D
-
[QUOTE=furkan;29115]abi nebilym furkan diye biliyorsun sanıyordum :)[/QUOTE]
herkes eski isimleri kullanınca hiç aklıma gelmedi dogrusu...
bizim fk nın furkan oldugu....:D heheeee
-
[QUOTE=furkan;29115]abi nebilym furkan diye biliyorsun sanıyordum :)[/QUOTE]
herkes eski isimleri kullanınca hiç aklıma gelmedi dogrusu...
bizim fk nın furkan oldugu....:D heheeee
-
bu dow açılışı beni geriyor anlamsız yukarı yaparlar bunlar
-
bu dow açılışı beni geriyor anlamsız yukarı yaparlar bunlar
-
Bu arada msn de muhabbet gırla gidiyor sanırım, altın 800 altına sarkmadığı sürece tepme riski çok yüksek:).
-
Bu arada msn de muhabbet gırla gidiyor sanırım, altın 800 altına sarkmadığı sürece tepme riski çok yüksek:).
-
[QUOTE=mbm;29120]herkes eski isimleri kullanınca hiç aklıma gelmedi dogrusu...
bizim fk nın furkan oldugu....:D heheeee[/QUOTE]
en eskisi fkatmerci di :)...
-
[QUOTE=mbm;29120]herkes eski isimleri kullanınca hiç aklıma gelmedi dogrusu...
bizim fk nın furkan oldugu....:D heheeee[/QUOTE]
en eskisi fkatmerci di :)...