yukardaki yazının grafı.
Printable View
yukardaki yazının grafı.
[quote=jelibon;255558]yukardaki yazının grafı.[/quote]
Hoca,
Çıplak gözle bakınca direk...ayu bobo..görünüyor..:)
Alıntıdır...
Buse'nin Atatürk'e Mektubu
Bu sabah Halkalı'daki patlamada hayatını kaybeden güzel Buse, bakın Face'deki hesabında Atatürk'e nasıl bir mektup yazmış:
ATAMA SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM
Hani bazı şeyler vardır ya anlatmak istersin anlatamazsın, görmek istersin göremezsin, duymak istersin duyamazsın, ulaşmak istersin ulaşamazsın işte öyle bir şey buda...
Ama bunları yapabilmek o kadar önemli ve değerlidir ki senin için vazgeçemezsin bu sevdadan. Peşinden koşarsın hiç yorulmadan, yolun sonunun uçurum olabileceği ihtimali olsa bile, çünkü bir umut vardır içinde o umut senin gerçeğindir. Yolun sonunu umutla aydınlatırsın. İşte sende o umuda sahiptin ve umutla aydınlattın yolunu. Sadece umut olamazdı bu, güven, kararlık ve bazense bir çift keskin mavi göz...
Şu an bunu yazabilmemin, hissettiklerimi rahatlıkla paylaşabilmemi sana borçluyum ve bunun da farkındayım...
Şu an en büyük hedefim ne biliyor musun? "SANA ULAŞABİLMEK" kimi gülüp geçse de buna ben inanıyorum, mühim olanda bu değil mi zaten?
Tıpkı senin bir zamanlar kim ne derse desin inandığın şeyin peşinden gittiğin gibi. Bende gideceğim...
Çünkü ben senden öğrendim; inanmayı, umutla bağlanmayı, kendine güveni ve kararlı olmayı…
Ve bunları yaparken senin aydınlattığın yolda kim ne derse desin sapmadan başım dik bir şekilde yürüyeceğim... Çünkü ben senin önderliğinde yetişen Türk evladıyım...
ve zorda kalırsam muhtaç olduğum kudretin damarlarımdaki asil kanda mevcut olduğunun farkındayım...
NE DİYİMKİ.
EVLATLARIMIZI YAŞATAMIYORSAK NİYE YAŞIYORUZKİ.
YAZIKLAR OLSUN.
Jelibon.
Dana Tom kuyruk yaptı gidiyor....
Sanki helikopter faizleri sıfırın altında -30 dereceye indirecek.....
Kopar dananın kuyruğu nasılsa...:D
Vix 23 den 28-29 a geldi.
Sonrası ???
Grafdaki yoruma ek 5 kerede geçiş bölgesi olmuş.
Jelibon.
satış baskısı var bence dowda .... çöker yani ..tahminim ..
[QUOTE=selçuklu;255571]satış baskısı var bence dowda .... çöker yani ..tahminim ..[/QUOTE]
Kayahan ters indik gözel çalışıyo.
[QUOTE=jelibon;255572]Kayahan ters indik gözel çalışıyo.[/QUOTE]
he abi .. koca trendi başlatmıştı yukarı 1 yıl önce :::... yalnız bendede var tes indiklik ... satış baskısı var çöker dedim .. 70-80 point tepti .. :D:D:D::: ..
[quote=selçuklu;255571]satış baskısı var bence dowda .... çöker yani ..tahminim ..[/quote]
10374 haftalık drenç var geçmesi zor.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/23/5510.jpg[/img][/url]
[QUOTE=jelibon;255465]Alternatif sayımda %50, 44.5 puan eder 1086-1087 iyidir.
Son destek 1076 dır.
1076 nın altı bizi benim esas sayıma götürür yani 1040 ın kırılacağı sayıma.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;255514]düşüşün ilk dalgası bitti bile.
Ama sen anlarsın doğru ya.
Şu Almanyanın grfafiği bir at bakalım niye dünyanın en güçlü borsası çözelim bir.
TR BULL a hiçbirşey olmaz. Tr de eski dipler hayal. Onları sen dede olunca görecen artık.
Jelibon.[/QUOTE]
1101, 1107, 1115 direnç.
Jelibon.
[QUOTE=selçuklu;255573]he abi .. koca trendi başlatmıştı yukarı 1 yıl önce :::... yalnız bendede var tes indiklik ... satış baskısı var çöker dedim .. 70-80 point tepti .. :D:D:D::: ..[/QUOTE]
Fomc günü zor gündür.
Volatilite çok olur.
Jelibon.
[QUOTE=Larossıan;255574]10374 haftalık drenç var geçmesi zor.[/QUOTE]
abi 10.000 altında kapatır tahminim ...
5000 nin biraz üstünde falan ... 5000-10000 arası biyerlerde kapatır tahminim yani .. :o:o:o
yahu allasen şu kayahan gelmesin düşüşte ya...şaşmadı adam...geldığı an alıs tusuna bassam her seferinde neler olurdu neler...bu kadar mı olur...
[url]http://www.federalreserve.gov/newsevents/press/monetary/20100623a.htm[/url]
[B]Press Release[/B]
[IMG]http://www.federalreserve.gov/gifjpg/PRimage.gif[/IMG] Release Date: June 23, 2010
[B] For immediate release [/B]
Information received since the Federal Open Market Committee met in April suggests that the economic recovery is proceeding and that the labor market is improving gradually. Household spending is increasing but remains constrained by high unemployment, modest income growth, lower housing wealth, and tight credit. Business spending on equipment and software has risen significantly; however, investment in nonresidential structures continues to be weak and employers remain reluctant to add to payrolls. Housing starts remain at a depressed level. Financial conditions have become less supportive of economic growth on balance, largely reflecting developments abroad. Bank lending has continued to contract in recent months. Nonetheless, the Committee anticipates a gradual return to higher levels of resource utilization in a context of price stability, although the pace of economic recovery is likely to be moderate for a time.
Prices of energy and other commodities have declined somewhat in recent months, and underlying inflation has trended lower. With substantial resource slack continuing to restrain cost pressures and longer-term inflation expectations stable, inflation is likely to be subdued for some time.
The Committee will maintain the target range for the federal funds rate at 0 to 1/4 percent and continues to anticipate that economic conditions, including low rates of resource utilization, subdued inflation trends, and stable inflation expectations, are likely to warrant exceptionally low levels of the federal funds rate for an extended period.
The Committee will continue to monitor the economic outlook and financial developments and will employ its policy tools as necessary to promote economic recovery and price stability.
Voting for the FOMC monetary policy action were: Ben S. Bernanke, Chairman; William C. Dudley, Vice Chairman; James Bullard; Elizabeth A. Duke; Donald L. Kohn; Sandra Pianalto; Eric S. Rosengren; Daniel K. Tarullo; and Kevin M. Warsh. Voting against the policy action was Thomas M. Hoenig, who believed that continuing to express the expectation of exceptionally low levels of the federal funds rate for an extended period was no longer warranted because it could lead to a build-up of future imbalances and increase risks to longer-run macroeconomic and financial stability, while limiting the Committee’s flexibility to begin raising rates modestly.
[URL="http://www.federalreserve.gov/newsevents/press/monetary/2010monetary.htm"]2010 Monetary Policy Releases.dng.dng.kom:dü:[/URL]
[quote=selçuklu;255577]abi 10.000 altında kapatır tahminim ...
5000 nin biraz üstünde falan ... 5000-10000 arası biyerlerde kapatır tahminim yani .. :o:o:o[/quote]
10320 destek var.:)))
[QUOTE=ATHLON;255578]yahu allasen şu kayahan gelmesin düşüşte ya...şaşmadı adam...geldığı an alıs tusuna bassam her seferinde neler olurdu neler...bu kadar mı olur...[/QUOTE]
ahanda gayahan geldi athlon patron ... .lelele.lelele
[QUOTE=ATHLON;255578]yahu allasen şu kayahan gelmesin düşüşte ya...şaşmadı adam...geldığı an alıs tusuna bassam her seferinde neler olurdu neler...bu kadar mı olur...[/QUOTE]
Gümüşün altının euronun dibini yaptırdı adam bugün hepsi %1 tepti.
Ordan aldım sattım demin.
Jelibon.
gayahandan artık ralli grafıklerı istiorum sahsen...şööle bol desteklı ,üstleri boş olan,yuksek volumlu..yannız hakkaten çok ilginç ya..:)
[quote=ATHLON;255578]yahu allasen şu kayahan gelmesin düşüşte ya...şaşmadı adam...geldığı an alıs tusuna bassam her seferinde neler olurdu neler...bu kadar mı olur...[/quote] CRASHHHHHHHHH TUM HIZIYLA YOLDA.dng.dng.dng:dü::dü::dü: SAAT 23 00 DAHA ÇOK VAR..kom.kom.boks.
[QUOTE=kayahan;255584]CRASHHHHHHHHH TUM HIZIYLA YOLDA.dng.dng.dng:dü::dü::dü: SAAT 23 00 DAHA ÇOK VAR..kom.kom.boks.[/QUOTE]
patron bi kereliğine şakacıktan ... RALLLYYY TUM HIZIYLA YOLDA desene ... sonra dow kapansın .. silersin olmazsa::: ... hakkaten ya kırma abi beni reca edeyim :o:o.. şakacıktan bi yazsana bakalım düşecekmi ... :o:o
gayahan patroms...ya bir piyasa yapıcı ya da ICM sİn ve ters yönlendiriosun(ki çok uzak ihtimal), ya da gerçekten farklı bi kısmetin war...şaşmak konusunda şaşmadın..gerçekten ilginç...
yarın bugune göre daha kolay yön bulacagımız bır gun olacak..yarın açılışta küçükte olsa bır gap beklıyorum.300-400 puan kadar.durumum flat yarın en ıyı yerden short ları açacam arkama yaslanacam....
[quote=ATHLON;255583]gayahandan artık ralli grafıklerı istiorum sahsen...şööle bol desteklı ,üstleri boş olan,yuksek volumlu..yannız hakkaten çok ilginç ya..:)[/quote] SEN HAYAL GÖRMEYE DEVAM ET.:dü::dü:.dng
[quote=selçuklu;255585]patron bi kereliğine şakacıktan ... RALLLYYY TUM HIZIYLA YOLDA desene ... sonra dow kapansın .. silersin olmazsa::: ... hakkaten ya kırma abi beni reca edeyim :o:o.. şakacıktan bi yazsana bakalım düşecekmi ... :o:o[/quote]
celcukıye katılıorum..bı kere yazsana patroms..bı kerecıkten bişii olmaz...aramızda kalcak..silersin sonna..şu an kaç kişiyiz ki zaten forumda...:))
iyi geceler arkadaşlar,
Burada kritik sayı 10260.
Kapanış bazında kırılmadıkça,
kırılış yerine yani 10400-10450 arasına poztansiyel yapar.
Kırılırsa yaslan arkaya.
Jelibon.
sadece ralli yazsan da olur...gercekten merak ediorum noolcak...
hadi ya gayahan patron ayıp ediyon valla ha ..hiçmi hatırımız yok .. üüüüüüüğğğüğüğüğüğü .. benim pozumda yok doğru dürüst .. sembolik shortum .. rallide olsa şelalede olsa farketmez ...
[quote=jelibon;255591]Burada kritik sayı 10260.
Kapanış bazında kırılmadıkça,
kırılış yerine yani 10400-10450 arasına poztansiyel yapar.
Kırılırsa yaslan arkaya.
Jelibon.[/quote] GARDAŞ SENİN ANALİZLERİN AYNI NE KEBAP YANSIN NEDE ŞİŞ YANSIN HESABI
SEN KESİN YÖNU YAZ.
BAK BEN YONU SABAHTAN BERİ YAZIYOM:dü::dü:
10280 desteği var
10320 üzerine atmaya çalışıyor.
patroms hadı yaw...bı kerecık ralli yaz...ben bir yukarı ok a da razıyım...cidden...beklıoz forumcak...biz seni bilioz...ayının gediklisisin...bak sen yazmadıkca topluo meret..
Fx2000 programı vıstada sorun yaratıyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar
[quote=EKONOMİST;255597]Fx2000 programı vıstada sorun yaratıyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar[/quote]
proğramı kurdugumda format atmak zorunda kalıyorum
-abd merkez bankası faızlerı degıstırmedı
washıngton (a.a) - 23.06.2010 - abd merkez bankası (fed), 0-0,25 olarak
uyguladıgı rekor duzeydekı dusuk faız hadlerınde bır degısıklıge gıtmedı.
Fed acık pıyasa komıtesının 2 gun suren ve abd merkez bankasının
uyguladıgı faız hadlerının ele alındıgı toplantı sonrası yapılan acıklamada, ısmı
anılmadan atıfta bulunularak, ``avrupa`nın ıcınde bulundugu borc sorununun artan
bır rısk`` oldugu ıfade edıldı. Acıklamada uyguladıkları rekor duzeydekı dusuk
faızlerın ekonomının ıyılesmesıne katkı saglaması ıcın bır sure daha aynı
sevıyede kalmasına karar verıldıgı de belırtıldı.
Acıklamada, avrupa`nın ısmı gecmeden atıfta bulunularak, ``fınansal
kosulların ekonomık buyumeyı daha az destekler`` konumda oldugu ıfade edıldı.
(ap-gza-kum)
21:49 23/06/10
--aa--|
Paralar verildi....
Piyasa tehdit edildi....
Açığa satış yassaglandı...
Olmuyor işte,ne uğraşıyorsunuz...verin kırkı çıksın korku.....
[quote=ekonomist;255597]fx2000 programı vıstada sorun yaratıyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar[/quote] sn ekonomist bu konu hakkında en detaylı bilgiyi çalıştıgınız aracı kurum kanalıyla ögrenebilirsin
[QUOTE=kayahan;255594]GARDAŞ SENİN ANALİZLERİN AYNI NE KEBAP YANSIN NEDE ŞİŞ YANSIN HESABI
SEN KESİN YÖNU YAZ.
BAK BEN YONU SABAHTAN BERİ YAZIYOM:dü::dü:[/QUOTE]
Öyle değil işte.
1131 tepe dedik.
Oraya geleceğini önceden yazmıştık zaten.
1087 den önce tepmez dedik.
Sadece orda tepti, hop ne oldu demin 1101 e yaklaştı.
Şimdi sana yeni bir şey söylüyorsam kulağına kar suyu kaçırıyorum.
Merak etme dediğim olur önce.
Yoksa yazmam zaten aptalmıyım.
Bekliycen görecen.
Ben sana esas sayımımıda söylemişim.
ben burası 1090 a iner dediğimde elliot forumları 1170 lerden bahsediyordu.
İmkbye patlak dedin 50000 puan yedin vobda.
Hiç 50000 puan yiyen görmemiştim.
Jelibon.
Yok yazmayacak gayahan patron üüüüüü... Ben çıkıyorum ... Hadi cümleten iyi geceler .. ...:o:o
yarın gep yersem yukarı sebebi gayahan patrondur,ralli yazmadıı içün....ben de çıkıorum..uwwww...
[quote=ATHLON;255606]yarın gep yersem yukarı sebebi gayahan patrondur,ralli yazmadıı içün....ben de çıkıorum..uwwww...[/quote]
BİZ SEBEPLERE DEGİL
SONUÇLARA BAKIYORUZ..dng.boks..lelele
[quote=kayahan;255610]BİZ SEBEPLERE DEGİL
SONUÇLARA BAKIYORUZ..dng.boks..lelele[/quote]
yürü be kayahan...:))