Selpatron,
dün bi avatar sipariş ettiydik patron...ne zaman hazır olur..ü[url]www..pardon[/url] patron...pardon paron deyince aklıma pardon parderi patron geldi..iyi adamdı parderi, ne yapıyor şimdi acaba..üwww
Printable View
Selpatron,
dün bi avatar sipariş ettiydik patron...ne zaman hazır olur..ü[url]www..pardon[/url] patron...pardon paron deyince aklıma pardon parderi patron geldi..iyi adamdı parderi, ne yapıyor şimdi acaba..üwww
Atakuleden at beni, aşağı in tut beni...gülüm aman amna...üühüüh..hadi be kraşieymseync nerdesin **
[QUOTE=Astatin;297141]Selpatron,
dün bi avatar sipariş ettiydik patron...ne zaman hazır olur..ü[url]www..pardon[/url] patron...pardon paron deyince aklıma pardon parderi patron geldi..iyi adamdı parderi, ne yapıyor şimdi acaba..üwww[/QUOTE]
haftasonu bakayım patron ... bugün önemlü gün ...
eur/usd ... 1.3860 don + gömlek + short cover ... full + full flat ..... erken çıkmış olabilirma ma .. veriye kadar çok sular akar gibi ... erkenmi çıktım naptım ** :o:o:o vay .. *** tam itkinin ortasında üüüüüüüüü ... vay anasını ... du bakalım ....
selpatros eurusd göçmüş....kamyon gönderek mi
Asılın uşaklar küreklere şu 200 ü yıkalım...
vay be abi tam noktasal bulduk tepki sonunu pehh pala senmisin :) selpatros
[QUOTE=Astatin;297147]selpatros eurusd göçmüş....kamyon gönderek mi[/QUOTE]
patron üzerimde bi tırsaklık var .... 1,3860 kapattım tüm pozu ... du bakalım ...
forumu okuyanlardan rica ediyorum, 2 saat bi long olmasın kımse , bakalım nolcek :)
Lem yoksa Kayahan & Astetro ekibi haklı mı... :..: Yoksa harbiden crassshhh mı geliyo.. Dur bakayım... Bu 15'lik bar 200 altı kapanırsa long'lar stop... üvvv.. 10 kaplan ... 10 kaplan... Danışmaya lütfen... üvvv...
pehh yeni dip geldi :D üww 25 pivanlada pala kızıp b yi bitirir şimdi :D
[QUOTE=eloy;297152]forumu okuyanlardan rica ediyorum, 2 saat bi long olmasın kımse , bakalım nolcek :)[/QUOTE]
patron senin avatardaki gibi bi durum oluşabilir bence ... ühüühüh .... ahahhaha :D:D:D:D:D
[quote=selçuklu;297156]patron senin avatardaki gibi bi durum oluşabilir bence ... ühüühüh .... ahahhaha :D:D:D:D:D[/quote]
kelebek etkisi baslatırız belkı diyorum :)